Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hahaha dziewczyny ale Was energia dzis roznosi
Magda my tu wszystkie czekamy razem z Tobą na Karolinkee ciotki chcą ją poznać
Alex zawsze jest ten cień nadziei a może jednaktakże testuj jeśli wiesz że może coś tam w środku jednak jest
My właśnie jedziemy do mamci na kawkęMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOho - sa wyniki... Kurde, nie wiem co tu myslec:p
Na czczo glukoza 86,3 :o wow bo ostatnio mialam 94,6
Po 1h glukoza 170,1
Po 2h pokazuje niby ponad norme bo143,6
Hmmm , organizm plata mi figle straszne. Nie wiem tez dlaczego w systemie wynik po 2h jest zaznaczony na czerwono, a dostalam od poloznej ktora robila to badanie kartke jakie maja byc wyniki i jest ze po 2h glukoza musi byc nizsza niz 153Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 16:14
-
nick nieaktualny
-
Lelek wygląda chyba ok ten wynik. Ja tylko raz badałam i miałam glukozę po godzinie niższą niż przed wypiciem... Muszę kiedyś powtórzyć i zrobić 3 punktową. Bo z 1,5 roku temu robiłam ostatnie badanie glukozy.
Laski ja w takie cuda nie wierzę, żeby w gumce i dzieckoAle sukces że chociaż owulacja bez leków się pojawiła. Musiała być wcześniej niż 28 dc, bo właśnie mnie natchnęło żeby sprawdzić - w środku pojawił się śluz z nitką krwi
Będzie okres
Zastanowił mnie dziwny ból pleców.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Haha jak widać słowo też może mieć moc
W tym cyklu będę sobie powtarzać "będę mamą, udało się" to może zadziała
Poparzyłam sobie z wrażenia opuszekGarnkiem z pysznym barszczykiem
Ojejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Laski, mnie też dziś energia rozpiera wykorzystałem męża chwilą relaksu i trzeba będzie zaczynać myśleć w co się ubrać robić na bóstwo i lecieć się zabawić. Aaa co trzeba korzystać puki można
kto wie może niebawem będę grzecznie w domku siedzieć
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019