Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wam
Miss gratuluję spadku wagi
Extra Ci idzie!
U nas dobrze, ale znów matka od M wyjechała z tekstem że mogliśmy to zrobić znacznie później, bo oni nie mają pieniędzy...
Bez obrazy ale to jest ogromna przesada tak mówić...
Coraz mniej ochoty mam jechać w odwiedziny do rodziny M.
A tak na marginesie to u mnie 2.5 kg mniej4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly dziękuję
Tobie też widzę idzie fajnie
oby tak dalej
A przyszłą teściową się nie przejmujniech sobie gada co tam chce...
Alex super choinka
A ja zrobiłam dziś te pierniczki ale coś mi nie szłociastko wyszło mi jakieś za bardzo klejące więc musiałam dużo więcej mąki wsypać żeby w ogóle móc rozwałkować... później spaliła mi się pierwsza partia w piekarniku bo jednak 10min to za długo dla cienkich pierników... ech, na szczęście udało mi się zrobić 3 puszki- dużą, średnią i małą
zaraz się zbieramy do kościoła a ja jakaś nieprzytomna
-
Alex ale super choinka!
Butterfly - jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził
Nie przejmuj się choć wiem że niełatwo jak ktoś co chwila coś. Ale nie warto...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej dziewczyny!
Miss gratuluję wyników diety
Spóźnione wszystkiego najlepszego dla solenizantki wczorajszej :-*
Ja miałam dwa mega ciężkie dni ... Psychicznie sobie nie radzę z takim życiem w niepewności. Wczoraj albo dzisiaj miałam dostać okres więc z tego stresu normalnie chciałam wykitowac. Pokłóciłam się aż z mężem... I to ostro, dobrze wiem że z mojej winy ale tak bardzo sobie nie umiem poradzić z tymi nerwami że się mu oberwało
W ogóle się nie czuje jak bym miała z czego się cieszyć... Piersi mnie nie bolą w ogóle, a wszyscy tylko wiecznie mówią "ooo poznasz że jesteś w ciąży jak cię piersi będą bolały"... Mnie nie boli nic. Spać nie mogę w nocy. Brzuch mnie pobolewa.
Do tego się przeziębiłam. Jutro idę do pracy, zobaczę co dalej. -
Ehh widzisz panipuchatkowa
bycie położna nie pomaga. Ja mam świadomość tego z nie każdego bolą piersi. I mimo to mnie stresuje to. Po owulacji parę dni miałam tak tkliwy biust itp. potem przeszło... I do teraz nie boli mnie nic.
Ale dobrze, że napisałaś to... Mam nadzieję że i u mnie będzie wszystko okej
Albo się wkurzę i pojadę do Polski zrobię sobie jakie chce badania prywatnie i nie będę się prosiła tutaj. -
Paulins dasz radę
szkoda że nie masz możliwości zrobienia chociażby bety. Za granicą to ja mam wrażenie że trochę olewatorskie podejście do niektórych spraw mają.
Ale ten weekend szybko zleciał. Oby tydzień tak samo minął3 tygodnie i święta;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Paulins dasz radę
szkoda że nie masz możliwości zrobienia chociażby bety. Za granicą to ja mam wrażenie że trochę olewatorskie podejście do niektórych spraw mają.
Ale ten weekend szybko zleciał. Oby tydzień tak samo minął3 tygodnie i święta;)
Alex bo mają olewe totalna na takie rzeczy za granicą... Przykre to strasznie ale co zrobić...
Paulins-nie myśl o tym że jak piersi nie bolą to nic nie będzie. Nawet jak bolało a teraz nie. To nic absolutnie nie znaczy. Jakby każda bolało albo by czuła ciąże to by nie było tyle zaskoczen i dowiadywania się w 3msc