Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda, moze teraz przetrwam jakos lepiej ten tydzien do przyszlego wtorku :p pozniej bede miala jeszcze jedno usg w medicoverze bo tam mam skierowanie na Pappa a tutaj chyba we wtorek zrobie Sanco - ja jestem zbytnia panikara, zeby tego nie zrobic :p
-
nick nieaktualny
-
Ja się urodzilam 2 dni przed terminem. 7 czerwca moja mama bawiła się na weselu brata, odeszły jej wody po weselu i urodziłam się ja, kolejnego dnia
Odpoczęłam trochę i od razu lepiej. Wyprasowałam sobie na jutro koszulę, czerwoną bo mamy Mikołajki w pracyRobiliśmy sobie prezenty max do 10 zł
Losowaliśmy nazwiska współpracowników i nawzajem nie wiemy kto kogo ma
Fajna zabawa będzie
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek wrote:Magda, moze teraz przetrwam jakos lepiej ten tydzien do przyszlego wtorku :p pozniej bede miala jeszcze jedno usg w medicoverze bo tam mam skierowanie na Pappa a tutaj chyba we wtorek zrobie Sanco - ja jestem zbytnia panikara, zeby tego nie zrobic :p
Przyznam rację, że jesteś panikaraTo tak półżartem ale strach będzie zawsze Ci już towarzyszył całą ciążę czy nawet jak dziecko się urodzi, ale musisz nad tą paniką zapanować bo Ci żyć nie da
Starania o drugie dziecko -
Kubek i czekoladę
Wiem, że ta koleżanka lubi czekoladę, a że mi tato Belgijską przywiózł a nie jem to jej dam
Plus kubek za 8 zł kupiłam
Prezenty miały być do 10 zł więc akurat
Ciekawe co dostanę
Z kubka bym się mega cieszyła bo jak wiecie kolekcjonuję
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex super zwyczaj
Myśmy taki w szkole mieli i ciekawe to było
Lelek cudowne wiesci!powiem tak-nie zdziwie się jak to będzie chłopak ale nie żebym coś pewniackiego mówiła
ot takie moje paplanie
Magda-kto jak kto ale jak ja Cię doskonale rozumiem!czasem się śmieje że gdyby nie wywołanie to pewnie do tej pory bym w ciąży była
Ja urodziłam sie tydzień przed terminem. Miałam na 7.07 a urodziłam się 30.06.
A przyjaciółka mojej mamy miała termin na 30.06 a urodziła... A jakże! 7.07
Andrzejek urodził się 13 dni po terminie. Ale tylko dlatego ze go wypedzili. Tak pewnie byłoby dłużej. No pewnie do teraz jak nichttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Kubek i czekoladę
Wiem, że ta koleżanka lubi czekoladę, a że mi tato Belgijską przywiózł a nie jem to jej dam
Plus kubek za 8 zł kupiłam
Prezenty miały być do 10 zł więc akurat
Ciekawe co dostanę
Z kubka bym się mega cieszyła bo jak wiecie kolekcjonuję
Kubki super sprawa
Ooo jak lubi czekoladę a belgijska dostanie to padnie z rozkoszy tam na miejscu!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Andii wrote:Przyznam rację, że jesteś panikara
To tak półżartem ale strach będzie zawsze Ci już towarzyszył całą ciążę czy nawet jak dziecko się urodzi, ale musisz nad tą paniką zapanować bo Ci żyć nie da
Potwierdzam. Padniesz na zawał przed 30https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Jedną gorzką sobie zostawiłam na okres
2 kostki mnie nie zabiją, a bez czekolady pewnie nie przeżyję
Chociaż będę się starać.
U mnie nadal cisza. Dzisiaj 40 dc. Obstawiając owulację znowu koło 28 dc to jestem jakoś 12 dpo. Powiedzcie proszę że mnie zaleje w końcu... Szkoda mi tej wizyty u ginaJednak chyba spróbuję maila napisać, czy mogę przyjść 19 grudnia, zamiast tego 12.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyterka wrote:Potwierdzam. Padniesz na zawał przed 30
Najgorsze, ze ja taka panikara jestem cale zycie - w kazdej kwestii ;p Ale mam wytlumaczenie, ze wszystkie baby z mojej rodziny tak maja... a jak cos sie przysni jednej, to pierwsza sprawa po wstaniu z lozka to wypytanie wszystkich czy u nich wszystko ok „bo mi sie snilo...” ;p jak tak to moja Mama najwieksza katoliczka, ale jak sie jej cos przysni to koniec :p -
alex0806 wrote:Jedną gorzką sobie zostawiłam na okres
2 kostki mnie nie zabiją, a bez czekolady pewnie nie przeżyję
Chociaż będę się starać.
U mnie nadal cisza. Dzisiaj 40 dc. Obstawiając owulację znowu koło 28 dc to jestem jakoś 12 dpo. Powiedzcie proszę że mnie zaleje w końcu... Szkoda mi tej wizyty u ginaJednak chyba spróbuję maila napisać, czy mogę przyjść 19 grudnia, zamiast tego 12.
Poczekaj jeszcze 2 dni zanim napiszesz ok? Zobaczymy cóż to się wykluje z tym gumeczekhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Lelek wrote:Najgorsze, ze ja taka panikara jestem cale zycie - w kazdej kwestii ;p Ale mam wytlumaczenie, ze wszystkie baby z mojej rodziny tak maja... a jak cos sie przysni jednej, to pierwsza sprawa po wstaniu z lozka to wypytanie wszystkich czy u nich wszystko ok „bo mi sie snilo...” ;p jak tak to moja Mama najwieksza katoliczka, ale jak sie jej cos przysni to koniec :p
Wiesz istnieje coś takiego jak sny prorocze ale no...
Na pewno nie mają na celu siać paniki, to nie jest dobre więc na pewno do tego nie służą
I jeśli sieją panikę to to nie jest toi nie warto w to iść i o tym rozmyślać za bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 19:01
Lelek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Nie wierzę w to jakoś. Testu nie robiłam. Boję się właśnie, że cośtam wyjdzie, a ja nie biorę heparyny. Albo że nic nie wyjdzie i się rozczaruję. Śluz mam lekko podbarwiony czasem, ale tak trochę na wkładce. Może mi się coś rozregulowało po poronieniu. Chociaż po pierwszym 33 dni i już okres. A dzisiaj już 40 dc... Z tym, że teraz chyba była owulacja, a poprzednio nie miałam. Ciekawe to, bo w żadnym naturalnym cyklu nie było owulacji odkąd się staramy. A teraz takie cuda. Pewnie unormowana tarczyca robi swoje. Chyba pójdę w czwartek na badania tarczycowe.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵