Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała to super że udało się tak jak chciałaś
Lelek-dziwne sny to Normalka w ciążymi się śniło że urodziłam małego na środku szlaku w górach także ten... No sama widzisz
rozumiem że się martwisz, jeśli masz mozliwosc podejść gdzieś na usg to zrób to... Bo stres będzie gorszy niż jakiekolwiek inne dolegliwości
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Lalek jak cie to tak bardzo stresuje idź wcześniej na kontrolę.
Kobietki mój mąż potrafi mnie rozbawić na odległość, pisałam wam że wczoraj wróciłam do praktykowania jogi a dziś mi mąż przesłał mema jak mężczyźni widzą kobiety ćwicząc jogę tzn pozycje podczasterka lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Mała super że udało się z karmieniem!!! No my w dwupaku jeszcze, coś jej się nie spieszy
chciałam iść na spacer ale pada, wpadł też brat do mnie więc siedzimy i gadamy.
Lelek, sny są normalne. Moim hitowym snem było jak urodziłam banany xD dziewczyny tu miały polewke ze mnieterka lubi tę wiadomość
-
Kobietk rano wam napisałam że mąż grupę ab+, a teściowa 0+. Wkradła się literówką mąż ma gqupę A+.
Wyprzedaże. Też korzystam, właśnie kupiłam paqę ciuchów na bonprix, często też korzystam z allegro i czasami z olx. W tamtym roku mężowi kupiłam książekę o historii powstania motoru wsk od samego autora i z jego autografem. Mina męża bezcenna
A w tym roku nie mam dla niego pomysłu. Mamie kupiłam piżamę, jak narazie. A nad resztą myślę
Magda może w mikołajki się rozpakujesz? Wiem, tego nie da się przewidzieć
Puszek najlepszego z okazji imienin
Mała super, że Natanek karmiony jest piersią.puszek369 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Do Mikołajek już coraz bliżej
A ja będę miała taki prezecik przedwczesne Mikolajkowy. Jutro jadę na pokaz florystyczne
Mała fajnie ze jesteś na samym KP
Ciekawe co u Patrycji i małej JagódkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 15:20
21 wrzesień 2019 -
Panipuchatkowa, szefowej jeszcze trochę żal oddać mówi że z rok jeszcze popracuje. Jedynie może pojedzie na dłuższy urlop troszkę umowę zmienimy żebym miała lepsza kasę i ciut więcej odpowiedzialności. Mi to gra bo więcej doświadczenia itp
Magdaa21, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
Magda widzę zawzieta
Spokojnie, nawet jakbyś miała chwilkę po terminie to się nic nie stanie
Miałaś cykle równe 28dniowe? Bo w sumie usg i termin om by tak wskazywał
Ale spokojnie, do 2 tygodni po terminie to termintakże spokojnie spokojnie
Kasia w sumie to fajne rozwiązanienabierzesz doświadczenia i pewności czy chcesz to przejąć
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magda szalejesz
ja bez ciąży takich spacerów nie robię;p chyba że z psem w weekendy i to też nie zawsze.
Lelek jak się stresujesz to idź szybciej na kontrolęalbo sobie kup detektor tętna
już chyba od 10 tc można słuchać. Ale tak naprawdę to tylko sny. Musisz wierzyć w to dziecko. Kto jak nie Ty;)
Ja już po pracy. Jakaś zdechła dzisiaj jestem. Zrobię sobie dzisiaj dzień lenia po tym wczorajszym smażeniu naleśników i na obiad mam bigos albo gulasz od mamy w słoikach;) plus to łóżkowe kino dzisiaj z mężem.
Chciałam też przełożyć wizytę u gina z 12 na 19 grudnia ale nie ma terminów. A nie chce go męczyć mailami. Pójdę tego 12 po skierowanie na badania i ewentualnie usg jakby ten nieszczęsny okres się pojawił i skończył w tydzień. Ale wątpię;/ ciekawe ile się czeka na wyniki kariotypów. Bo robimy w ten piątek obojeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Kasia - to chyba takie rozwiązanie jest okej dla Ciebie?
Ja już po spacerze, 5,5km dzisiaj. Takim szybszym tempem
Tak takie rozwiązanie jest dla mnie oki, nawet na plus.
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnyBylam na USG- nie wytrzymalam do przyszlego wtorku
Moje ❤️ pierwszy raz dzis uslyszalam. 178/min. Wg usg 11w1d - ma 4,38 cm ❤️ Gin, ktora robila mi to usg zajmuje sie tez usg genetycznymi, sprawdzila NT mowila, ze wyglada OK ale nie bedzie mierzyla, bo rozmiar jaki dzidzia ma jest jeszcze za maly zeby ja podawac i dowiem sie dokladniej we wtorek. Kosc nosowa juz jest widoczna. Mialam usg transvaginalne i pierwszy raz przez powloki - jeju, jak zaczela tobic przez powloki to Malenstwo zaczelo tak skakac, ruszac nozkami i raczkami ze az nie moglam uwierzyc, ze to real
no i prawie cale usg Malenstwo mialo zalozona noge na noge - jak ja cale zycie, a pozniej narzekam na bole krzyza i kregoslupa :p
Oto prezentacja ( po tym co widze miedzy nogami, chyba obstawiam dziewczynke, ale rownie dobrxe moze to byc chlopak) :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c0ad7ae142.jpgMagdaa21, puszek369, Dooooorka16, MissKathy92, Kaassiia, kryha, Butterfly92 lubią tę wiadomość