Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Hmmm bardzo lubiłam owsianke z jabłkiem i cynamonem
I ogólnie lubię cynamon i nie zauważyłam żeby mi było jakoś niedobrze po nim
ale w sumie po mleku, jajkach, jogurtach też mi nie było nigdy nie dobrze
Ta owsianka z cynamonem to niezłe kombo było trzeba powiedziec
Tak sobie myślę że cynamon uczula kontaktowo i możliwe że czułabys coś po prostu robiąc coś ale ta nietolerancja jest dosc mała więc może dlatego. A może cos innego a ja zwalam na niegohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Puszek, wszystkiego dobrego
Ja też już większość rzeczy mam kupione. A jutro jest dzień darmowej dostawy w wielu sklepach to jeszcze dokupie parę rzeczy ba które normalnie szkoda by mi było za wysyłkę płacić. Obczajcie sobie w Google dzień darmowej dostawyapteki też są, można wyszukać produkt, sklep itd.
puszek369 lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Ta owsianka z cynamonem to niezłe kombo było trzeba powiedziec
Tak sobie myślę że cynamon uczula kontaktowo i możliwe że czułabys coś po prostu robiąc coś ale ta nietolerancja jest dosc mała więc może dlatego. A może cos innego a ja zwalam na niegojeszcze tylko popic mlekiem
-
MissKathy92 wrote:Haha no w moim przypadku to faktycznie kombo
jeszcze tylko popic mlekiem
Dopóki nie przypomniałam sobie ze na wodzie robione to myślałam właśnie w pierwszej chwili że jeszcze mleko ale nieMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Puszek, wszystkiego dobrego
Ja też już większość rzeczy mam kupione. A jutro jest dzień darmowej dostawy w wielu sklepach to jeszcze dokupie parę rzeczy ba które normalnie szkoda by mi było za wysyłkę płacić. Obczajcie sobie w Google dzień darmowej dostawyapteki też są, można wyszukać produkt, sklep itd.
Ooo dobrze wiedziećhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Witajcie
Puszek najlepszego
Moja szefowa Barbara to dziś wyjdę z kilo na plusie
Oj prezenty to jest ciężki temat, a muszę kupić coś tacie i teściowa a moim bracie nie wspomnę 23.12 urodziny mapuszek369 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
W domu mnie nazywają Człowiek Promocja xD hahhahhahah
Ale np muszę kupić pieprz kolorowy, a taniej wyjdzie większe opakowanie i normalnie bym dała za pieprz tyle co za wysyłkę a tu będzie promocjawięc moim zdaniem się opłaca
MissKathy92, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i bardzo dobrze że takie oszczędne jesteście
bo po co przepłacać skoro można poczekać na promocję?
Ja kiedyś ze swojego męża się śmiałam że jak jest promocja np. kawy 2zl taniej to że bierze 10sztuk albo więcejA teraz sama tak robię
bo jeżeli coś i tak się kupuje na codzień i jest potrzebne to po co przepłacać? A w szafkach miejsca jest
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis wariuje- wezcie doprowadzcie mnie do porzadku ... Snilo mi sie, ze dostalam okresu , takiego bardzo mocnego i patrzylam na ta krew (chociaz wiem czym moglo to byc spowodowane, bo wczoraj w pracy nie dzialala spluczka w wc, tzn bylo bardzo wolna i ktoras po sobie nie splukala tego co miala i ja na to trafilam, wiem obrzydliwe rzeczy pisze :p). Pozniej od razu mama do mnie napisala , czy wszystko u mnie Ok bo snilam jej sie
od tego momentu non stop mysle, czy to nie byly jakies prorocZe sny...
Ciagle pobolewaja mnie te pachwiny, co jakos czas mnie gdzies ukluje a to boli mnie kosc w posladku, a to krzyz - i juz wmawiam sobie, ze jest cos nie tak - a dzisiaj mija 11 dzien od poprzedniego usg... schizyje totalnie- jeszcze te oslabniecia rano wczoraj, dzisiaj tez bez sil
Probuje sama siebie doprowadzic do porzadku, ale nie daje rady... Mam jakies czarne mysli
Puszek, wszystkiego najlepszego :*puszek369 lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Kasia żebyś wiedziala ze ciężki temat. Zamówiłam dla bratanka zegarek taki jakiś bo mu się podobal. Wczoraj doszedl i zniszczony. W sensie uszkodzony. Dzisiaj mają wysłać następny. Zobaczymy. A ile brat kończy lat?
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Cześć
widze ze Magda jeszcze w dwupaku
widać Karolince się nie spieszy ;p
Pochwale się wam ze udało mi się zrezygnować mm ;p i karmie piersią , w nocy jeszcE butle dostaje ale z moim mlekiem które odciGamdopiero 5 dni ale jestem z siebie dumna ze udało mi się strach przezwyciężyć , Nathan na moim mleku tez ładnie spi
mam nadzieje ze brzuszek tez sie naprawi ;p i kupy będą codziennie ;p
Puszek kupiłam kolzym i dicoflor tz moja mama i już jest w drodze do mnie
Do tego moja sunia świruje chuba prze małego i moje karmienie , nie wiem czy urojonej nie ma ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 11:49
Magdaa21, puszek369 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️