Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
pory na pisanie macie idealne ;p ale też jakoś wtedy nie spałam i się krecilam. Budziłam się znowu dzisiaj. Sprawdzałam czy mąż dycha bo coś to mostek boli i mówi że mu na plecy promieniuje. Już 3 dzień chyba i mi marudzi i stęka w nocy. Nie wiem co to może być, krzywo spał albo coś. Na zawał chyba za wcześnie i już dawno by się coś podziało a nie 3 dni
Ja właśnie jem śniadanko i zaraz z psem idę. Dobrze że już dzisiaj środa. W pracy pewnie zleci przez te mikołajki itd. Jak jeszcze na prezent dostanę okres to już w ogóle będę się cieszyć. Dzisiaj nawet nie mierzyłam temperatury przez to budzenie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, Panipuchatkowa, a mój marudzi że go nogi bolą
nie wiem od czego ale aż się smarowal maścia przeciwbolowa, haha. Eh te chłopy, wykanczaja nam się
Już myślałam że się w nocy coś podzieje a tu dupa. I znając moje szczęście będzie po terminie.. Ugh.
Miłego :* -
Dzwoniłam wczoraj do przychodni to dopiero na piątek wolny termin. Jak to będzie dzisiaj bolało to zwolni się z pracy i pójdzie tam bez kolejki, lekarka pewnie go przyjmie jak przyjdzie. Wydaje mi się że mógł źle spać bo w nocy te 3 dni temu jak się przebudziłam to spał na brzuchu i rękę miał pod sobą jakoś dziwnie.
Dam znać pozniej co dostałam;) nie wiem czy akurat mnie nie wylosowała koleżanka która wie że kubki lubię. Bo powiedziała że gdyby mnie miala to by wiedziała że kupić mi kubek ;p
Ja sobie ubrałam czerwona koszulę dzisiaj i nawet czapkę Mikołaja wzięłam;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Alex, Panipuchatkowa, a mój marudzi że go nogi bolą
nie wiem od czego ale aż się smarowal maścia przeciwbolowa, haha. Eh te chłopy, wykanczaja nam się
Już myślałam że się w nocy coś podzieje a tu dupa. I znając moje szczęście będzie po terminie.. Ugh.
Miłego :*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha Alex wg Google wszyscy jesteśmy martwi
Ale faktycznie jakby się trzymało to niech idzie do lekarza.
Magda Ty mi tam wyluzuj!Karolina (będzie miała 2 imię?) wie doskonale kiedy przyjść na świat. A że to może inne terminy niż myślimy to mamy potem myślenie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Witajcie, za mną też ciężka noc. Od 20 godziny bolał mnie brzuch, wzięłam apap i usnełam na 2 godz. Obudziłam się z jeszcye większym ból, do tego promieniujący do klatki piersiowej i łopatek. Znów wzięłam apap, a ból nie przechodził, a się nasilał. O 24 podjeliśmy z mężem decyzję, żeby na ip pojechać. Tam oczywiście zbadali mi brzuch, zrobili ekg. Dostałam 2 zaszczyki z nospą domięśniowo. I koło 2.30 ból popuścił. Lekarz stwierdził, że wygląda to na atak woreczka żółciowego. I mam się zgłosić do rodzinnego po skierowanie na usg, aby to potwierdzić.
A i dzisiaj nie mam małego piersią karmić ze wzgldu na ilość tabletek, któr wczoraj na ból łykłam. Dopiero jutro mogę.
Także dziewczyny wczorajsza noc była kumulacją źle czujących się osób. Biedne wasze chłopy.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dfe4bdc0368.jpg
Taką skarbonkę dostałam;) super bo mój mąż często wrzuca drobniaki do słoika to będzie nowe miejsce zamiast tegoMagdaa21, MissKathy92, Lelek, Andii, Mari92, terka, Butterfly92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Mari dużo zdrówka dla Ciebie
Alex super prezent dostałaś
Magda już chyba kiedyś wspominalas że Karolina dostanie właśnie tak wyjątkowe drugie imięsama też bym z ogromną chęcią dała swojej córce tak na imię (o ile w ogóle kiedyś się doczekam) lecz u mnie odpadają wszystkie imiona z r- mam wadę wymowy i czasem nie wychodzi mi ładne rrrr
A tak w ogóle to siedzę wkurzona w pracy, i już jeden bek za mną- tak mnie szef wkurzył bo się nie dogadaliśmy i nie zrobiłam tego.co trzeba... echWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 09:34
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Tak, już się o tym przekonałam że może @ zaskoczyć nawet przy dupku
jak będzie się tempka trzymać to będę myśleć co dalej
sama już zaczynam się trochę nakręcać na ten cykl że może się udało
pewnie znowu się rozczaruje no ale nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz
Kochana kibicuje Ci ogromnie
Ja dzisiaj mam 16dc a śluz to mnie normalnie zalewa, obstawiałam owulacje w 13/14dc, ból jajnika, piękny rozciągliwy śluz, momentem zabarrwiony krwią i wszystko by się zgadzało, że to właśnie była owulka ale dzisiaj to już nic nie wiem, bo mam dzisiaj mega dużo śluzu tylko, że taka woda ale żadnych innych symptonów owulki.MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Mari dużo zdrówka dla Ciebie
Alex super prezent dostałaś
Magda już chyba kiedyś wspominalas że Karolina dostanie właśnie tak wyjątkowe drugie imięsama też bym z ogromną chęcią dała swojej córce tak na imię (o ile w ogóle kiedyś się doczekam) lecz u mnie odpadają wszystkie imiona z r- mam wadę wymowy i czasem nie wychodzi mi ładne rrrr
A tak w ogóle to siedzę wkurzona w pracy, i już jeden bek za mną- tak mnie szef wkurzył bo się nie dogadaliśmy i nie zrobiłam tego.co trzeba... ech
A tego nie idzie wyćwiczyć tzn. wady wymowy?Starania o drugie dziecko -
Dzięki dziewczyny że tak wierzycie w m9je powodzenie
sama już też się nakrecilam na ten cykl ale to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe
martwi mnie najbardziej to że w tym cyklu wcale nie miałam śluzu płodnego
na owulke była totalna pustynia... A zaraz po owu dostałam trochę mlecznego śluzu i tak jest do dziś
-
Andii wrote:A tego nie idzie wyćwiczyć tzn. wady wymowy?
I na tyle na ile było to możliwe to wycwiczylam i się nauczyłam mówić poprawnie ale czasem jak się zagalopuje to te rrr ładne niestety nie wychodzi