Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Haha, Miss, czyżby pepco i kolejne seksi majtki?
może tym razem skoczę do kika po cały seksi komplecik
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
nati1992 wrote:Hmmm No tak, nie wiem czy dobrze pamiętam, że miał być Karol? Racja Karolinki nie są tak popularne więc też dobrze, w sumie to Wy dziewczyny wszystkie wybrałyście imiona mniej popularne. Ja obawiam się, że u nas będzie gorzej bo coraz częściej słyszę, że gdzieś urodził się Ignaś...
U nas raczej dobrze, chociaż hormony okropnie szaleją i raz jest wszystko fajnie a innym razem bym tylko wyłaale faktycznie te stare imiona wracają
czytałam że w przyszłym roku będą popularne imiona z lat 70 i 80 typu Piotr, Szymon, Agnieszka
-
Magda racje noworodka o imieniu karolina to nie znam
A Ignaś rzeczywiście w tym roku popularne imię. Każdy daje takie imie jakie uważa.
Nati fajnie, że wróciłaś
A jak byłam w przychodni to babka mi powiedziała, że od 15 lat nie pamięta, aby jakieś dziecko nazywało się Marek. A w kartotekach mają najwięcej Dawidów.
Mis sexi ciuszki super sprawa♡
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dokładnie Mari- każdy daje imię swemu dziecku jak uważa
my zrezygnujemy z tego imienia tylko w przypadku gdy ktos z bliskiej rodziny je "wykorzysta" ale raczej taka sytuacja się nie zdarzy bo u mnie to nie jest popularne imię a wręcz uważane za dziwne
za to u mnie strasznie duzo Frankow jest- ostatnio u znajomych 3 się urodził
A mi też te imię bardzo się podoba
A co do seksu ciuszków to na pewno będą w tym cyklu wykorzystanejak nie kupione nowe to coś wygrzebie z szafy i zaskoczę męża haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 11:41
-
U mnie w szpitalu mówili że kilka lat żadnego Andrzeja nie przyjmowali na świat
a dzieci z połowy Śląska przyjeżdżają tutaj i naprawdę ich dużo przyjmują
Każdy wybiera jakie chce imię. Jeśli nie zrobi dziecku krzywdy (np dając Jeronimo Martin) to to jest decyzja rodziców. I tylko ich. Oczywiście rodzina może podsuwa pomysły ale ostateczna decyzja rodziców
U mnie siostra byla taka jakaś anty Andrzejowa. W sensie imię jej się nie podobało (bywa) ale jak popatrzył na nią tymi swoimi slepiami... Wymiekla-kupiona
Miss no kurcze to będziesz szaleć ciuszkówja to chyba muszę się kiedyś wybrać do pepco czy Kik (jak już znajdę gdzie wogole Kik jest u nas
) na tego typu zakupy
Nati-z hormonami nigdy nie wie oj nie wie sięczy dobrze jest czy może jest już źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 11:53
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Nati, miał być Karol ogólnie, ale na polowkowych sie okazało że jest dziewczynka
wcześniej tylko jedna lekarka w 15tc sugerowala że na 80% synek, no ale potwierdziło się potem, że jednak córeczka
Mi się Agnieszka podobała, ale babcia M ma tak na imię i M powiedział że tak nie chcetakże będzie Karolina. A nigdy bym w życiu nie powiedziała że tak nazwę córkę :p
-
MissKathy92 wrote:Witajcie dziewczyny
Ja mam za sobą ciężką noc- obudziłam się po 1 z mega bólem brzucha aż musiałam rozpuścić sobie tabletkę silniejszą bo wieczorna nospa nic nie pomogła
Mam nadzieję że dziś nie będzie mnie brzuch bolał bo po pracy planuje zakupyW tym roku sama robię u siebie wigilię pierwszy raz dla 6 osób i musi być idealnie
Muszę kupić jakieś ładne białe miseczki do barszczu
przynajmniej głowę mam zajętą ...
udanego dnia
Dostałaś okres?Starania o drugie dziecko -
alex właśnie czytam o szefowej, straszne. Nagła śmierć jest chyba najgorsza bo jak człowiek choruje to jeszcze w jakis sposób można sie przygotować o ile w ogóle na śmierć bliskiej osoby można sie przygotowac ale tak nagle to straszneStarania o drugie dziecko
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
czytam was często ale nje mam tak czasu często pisać ;p
Alex środy tez są fajne ;p -tak twierdzi mój MĄŻchociaż ja przy połogu to czasu ani chęci na srody nie miałam ;pp swoją droga aż dziwne mąż się śmiał ze ze mnie nimfomanka a teraz nie w głowie mi seksy <bezradny> mały zasypia o 1
wtedy by coś można było a ze mąż tez wymęczony rano do pracy o 6 wstaje wiec no
chociaż powiem szcErze ze pierwszy raz po porodzie to czułam jakby to był mój. Pierwszy raz haha jak dziewica ;p
Magda ciesz się ze Karolinka tyle siedzi w brzuszku może nie będzie miała problemów z brzuszkiemmój się szybciej urodził i te jelitka maja problem .. swoją droga PUSZEK powiedz mi kochana bo dziś będę miała delicjom i kolzym jak to stosować kiedy ile kropel ile razy dziennie ? Ii czy zrezygnować z esspumisanu ? Bo nie wiem jak to wszytko pogodzić ;p do tego młodemu robię herbatkę koperkowa z hippa tez w sumie noe wiem kiedy i jak i ile ml podawać ehh .. widzisz Magda obu żywota Karolinka nie miała problemów z brzuszkiem to aty będziesz miała łatwiejsze życie ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex kurczę ale mi przykro , nie znam Twojej szefowej tym bardziej jej ojca ..?ale nie wyobrażam sobie tego .. nawet nie chce myśleć ... co ona przeżywa
Terka Może być ze Andrzejek jakiś skok przechodziprzez cały tok jest kilka skoków
my jesteśmy po pierwszym i szczerze w trakcie tego nie zauważyłam :p dopiero po podkładałem fakty do kupy haha ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Andii wrote:Dostałaś okres?
niedawno znowu brałam tabletkę bo nie mogłam usiedziec z bólu
Tak więc 12 cykl starań od dziś rozpoczęty -
Mała- 4 skoki za nami. A 5 teraz jakoś będzie (albo jest). Ogólnie jak mam aniołka w domu tak skoki to dramat jest akurat u nas. Ale przeżyjemy każdy!
potem jest taka radość z każdej nowości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 13:01
Mała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Tak i do tego cholernie bolący
niedawno znowu brałam tabletkę bo nie mogłam usiedziec z bólu
Tak więc 12 cykl starań od dziś rozpoczęty
Dołączę do Ciebie za tydzien
Ciekawostka: prawa pierś boli masakrycznie a lewa nieOstatnio jakoś nie równomiernie bolą
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Dołączę do Ciebie za tydzien
Ciekawostka: prawa pierś boli masakrycznie a lewa nieOstatnio jakoś nie równomiernie bolą
życzę Ci żebyś dołączyła do zafasolkowanych dziewczyn a nie do mnie
A za miesiąc ja dołączę do Was
Andii lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Nati fajnie ze sie odezwalas.
Miss fajnie sie Ciebie czyta!!!
Jejku u mnie to ani na igraszki ani na środy nie ma ochoty.
Ja bym swojemu w środę zrobiła środę ale niestety na popołudnie do pracy idzieojjjjj co za pech noooo
-
Tak jest kochane, każde imię jest super, oczywiście jak nikogo nie obraża i nie jest jakieś mega pokręcone
Mała a jaki problem z brzuszkiem na Natanek?
Lelek czyli chłopak jednak?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyCo do imion, ja sama nie mam pojecia... Bede zastanawiala sie, jak na 100% bede miala pewnosc co do plci - a to juz niedlugo - bylam dzisiaj na pobraniu krwi do SANCO- teraz 6 dni oczekiwania na wyniki, stresujace dni...
Mari, lekarz przy genetycznych powiedzial, ze na 80% chlopak- ale zebysmy sie narazie tym nie chwalili rodzinie ( co nie jedt trudne bo nikt jeszcze nie wie o ciazy, oprocz siostry mojej i mojego M :p) bo to tylko jego przypuszczeniesam jest ciekawy co do plci i mam mu dac znac czy trafil :p
Cale szczescie w usg wszystko jest OK, wiec do wynikow SANCO nie bede az tak znerwicowana, ale jednak stres chyba bedzie do koncaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 13:26