Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:Miss, tyle że większość lekarzy nie tyka się takich problemów moja ginka zaproponowała mi inseminacje tzn idź pani do Białegostoku do dr Mrugacza ( drogi koleś) a nawet nie zaproponowała stymulacji może moje ovu ( to są moje domysły) nie są do końca wartościowe i wystarczy ja wspomóc.
więc lepiej narazie się wstrzymać i podzialac inaczej
-
MissKathy92 wrote:Tak, widziałam że on w bocianie za wizytę bierze 400zl
więc lepiej narazie się wstrzymać i podzialac inaczej
Ja teraz zmysze swojego jak będzie trzeba żeby zrobił badania, chce wysepic skierowanie na drażnić po zabiegu różnie może być i wtedy spytam o stymulacji. Nie dość wizyta to jeszcze dojazd, ewentualnie do innego lekarza iść mniej biorą
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
panipuchatkowa wrote:Miss świetnie:D
Andii u nas Laura będzie miała literkę r i w imieniu i nazwisku.
Płeć żeńska z reguły zmienia nazwisko
Terka o jaki klimaty się już robisuper
Miss sylwestrowy prezent będzie
Według waszych obliczeń jestem w 22dniu ciąży hehe
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Zebym dwa lyki zrobila to luz- wypilam dwa kubki pod rzad bo tak mi smakowala :p
Lelek spokojnie
Bardziej bym się martwiła jakby to był czysty hibiskus i to mocnymysle że nawet 2 kubki nie powinny zaszkodzić. Po prostu więcej tego nie pij, zostaw sobie na po ciąży i już
Lelek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kaassiia wrote:Ja teraz zmysze swojego jak będzie trzeba żeby zrobił badania, chce wysepic skierowanie na drażnić po zabiegu różnie może być i wtedy spytam o stymulacji. Nie dość wizyta to jeszcze dojazd, ewentualnie do innego lekarza iść mniej biorą
ja niby się do kliniki nie wybieram ale ceny znam
ech cała ja
-
Terka niestety tak , zwłaszcza ze nie wiem jak mu tak naleawde pomoc i czym dlatego czekam aż puszek zakzy i doradzi jak podawać kolzym i delicol i co zdobić z espumissanem ;p i te herbatki koperkowa
kurde probuje wszytkim mu ulżyć i jakoś pomoc , masuje brzuszek , nóżki do brzuszka dociskam , nosze go brzuszkiem do ziemi , żeby moje ciepłe ręce na brzuszku miał , hmm swoją droga to ekshybicionista uwielbia być z „jajami” na wierzchu
Lelek myśle ze to mógł buc czysty przypadek , bo takie herbatki maja napewno śladowe ilości takich rzeczy .. i napewno zbyt małe żeby coś zadziałać ;p musiałabyś prawdziwy czysty pic żeby coś tak samo jak liście malinjednym pomogą drugim nke ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Widziałam w Kriobanku tańsze wizyty są
ja niby się do kliniki nie wybieram ale ceny znam
ech cała ja
Znać nie zaszkodzi, ja chwilowo myślę o bocianie bo pisze z jedną dziewczyna o ona zaczęła tam chodzić i zawsze była by możliwość wymiany doświadczeń.
Zobaczę co nowy rok przyniesie
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ale naskrobałyście. Ja dopiero do domu wracam. Dzisiaj była znowu masakra w pracy, jeden pan nam pisal ze chce samobojstwo popelnic i zamieszanie było, wzywalysmy mu do domu policję. Jakoś gorszy czas ci ludzie mają i my razem z nimi.
Ale już do domku.
Nati super że jesteś, już dawno nic nie pisałaś a myślałam ostatnio o tobieten czas leci jak szalony, już tak daleko jesteś
Miss ty jesteś w pierwszym dniu ciąży a ja w 7, taki jest planplus Andi zaraz nam wysoka II kreski
ja to już raczej nie będę w grudniu testować, zależy czy i kiedy owulka się pojawi.
Lelek myślę że nie miała ta herbatka czystego hibiskusa. I na pewno nie zaszkodziła, spokojniebrzuch cię boli bo się macica rozciąga.
Co do imion to ja miałam R w nazwisku i imieniu, a teraz tylko w imieniu zostało;) mąż też ma r w imieniu. Ale nie znałam takiej "zasady"
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kasiu nie ma co wybiegac w przyszłość ale rozglądać i zbierać opinie warto
Alex no to mamy plan i tylko pozostało go realizowaćja to czuje że ostatnia z Was wszystkich zajde w ciąże (ale zajde) więc musicie się spinac bo nie będę czekać wieczność
-
Ja też mam r w imieniu i nazwisku. W panieńskim nie miałam. A teraz mamy wszyscy ja, mąż i dziecko
Alex ciężki masz czas w robocie
Mis świetnie to policzyłaś, kciuki
Magda Karolince dobrze u mamusi. Ale wiem jak na końcu się dłuży.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓