Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie wzielam urlop od 24 i dopiero 2 stycznia do pracy
mąż tak samo. Miałam 4 dni urlopu ale dzięki temu dodatkowemu zostaje mi 1 w zapasie
fajnie się w tym roku święta ułożyły. Jedziemy do rodziców za tydzień w piątek i wracamy 30 na koncert Accantusa
A później na sylwestra planów nie mamy więc zobaczymy co na ostatnią chwilę wyjdzie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda jednak coś ruszyło skoro czop odpadł
kochana spokojnie, już niedługo Karolinka będzie z Wami
choć wiadomo czas się dłuży teraz... ech
ale dasz radę i mąż też da
Co do urlopu, mi zostało 9 dni z tego roku i chciałam sobie wziąć dwa tygodnie wolne ale nie da rady- tyle mamy robotyszef kazał się nastawiac na pracę między świętami a sylwestrem... I też nie wiadomo jak z wigilia
takie życie... się nastawilam na te dwa tygodnie a teraz marzę żeby wigilia przynajmniej wolna była
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magda ale czop Ci odszedł przed wizyta u lekarza czy po?
Alex super! Wolna wigilia to naprawdę dobra sprawa
Mój mąż też ma wolne w wigilię i w sylwestra. Nie wiem jak czas pomiędzy. Oficjalnie w grafiku ma 2 dni pracy ale mogą powiedzieć że jest wolne. Czekamy na decyzjęw tamtym roku mieli wolne. Wolałabym żeby tak było i w tym
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Panipuchatkowa, mi M wczoraj na jarmarku kupił 3 oscypki
Ale w czasie ciąży nie powinno się jeść więc czekam z utęsknieniem na ten smak
zamrozilismy je i myślę że właśnie na sylwestra sobie też zjemy
może pizza też nie będzie głupim pomysłem
wiecie, my swiatowo, sylwestra spędzimy w Zakopanem.. Przed tv
-
Miss, nie da się wykręcić?
My kilkakrotnie spędziliśmy sylwestra w górach, wchodząc na jakiś szczytwidoki nieziemskie, przeżycie fajne bo po ciemku w lesie się idzie, z latarkami, pochodniami
na balach też byliśmy, ale jakoś wolimy aktywniejsze spędzanie czasu. A w tym roku to już w ogóle będzie wyjątkowo i na pewno aktywnie
-
My w tym roku chyba też przed tv. Idziemy 30 na koncert i szkoda mi jeszcze kasy na jakaś impreze a nawet nie ma z kim. Wszyscy mają małe dzieci albo kobiety w ciąży. U nas tylko nie wiadomo czy spędzimy go w Opolu czy u rodziców;)
Ale jestem dzisiaj snięta. Siedzę w autobusie i głowa mi leci. Naprawdę już się nie mogę doczekać wolnego bo się w końcu wyśpięI spędzę czas z mężem. Teraz ten czas do świąt będzie intensywny i starania będą a przy dobrych wiatrach może jakieś testowanie w sylwestra
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda- już próbowałam :p to się skończyło tym że przyjaciółka się na mnie obraziła... bo miałyśmy iść we 3 z partnerami, jednej siostra z chłopakiem i jej koleżanka z partnerem czyli 5 par... Ale jedna przyjaciółka się wykruszyla bo jej chłopak 1 stycznia ma na 7 do pracy... Ja jak pomyślałam o przyszłorocznych wydatkach (lekarze, badania, hsg, wyjazdy do innego miasta na badania) to też się chciałam wycofać ale powstała wielka afera że najpierw obiecuje że pójdę a potem jak zwykle rezygnuje... po prostu ja jestem typem domatora- o wiele bardziej wolę domowki w swoim gronie niz takie wielkie wyjścia
W tamtym roku też byliśmy na balu i w sumie było ok ale równie dobrze mogłabym siedzieć w domu
poza tym moje przyjaciółki mają trochę inne myślenie niz ja- pochodzą z bogatych rodzin i mają na wszystko- jedna mieszka z rodzicami, drugiej rodzice kupili mieszkanie a rachunki opłaca lokatorka w pokoju wynajmowanym- więc nie wiedzą jak to jest normalnie żyć w sensie płacić rachunki itp... jedna mi ostatnio marudziła że musiała 30zl za jakieś badanie zapłacić to w duchu się usmialam że ja czasem płacę po 400zl miesięcznie za badania a gdzie jeszcze cała reszta wydatków... ach szkoda gadać
Edit: Dodam jeszcze że w zeszłym roku poszliśmy na bal bo przekonali nas tym że to nasz ostatni Sylwester tak na spokojnie we dwoje- bo od początku 2018roku staramy się o dziecko... teraz też ten sam tekst został użyty i już w niego nie wierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 07:53
-
Oj Miss a skąd wiesz?
cały nowiutki swiezutki rok przed wami
Bierz bierz
My sylwestra w domu pewnie spędzimy. Nikt normalny nie zostanie z małym
W tamtym roku byliśmy w większym gronie, 2 i 3 lata temu domowka była. Teraz chyba tez posiedzimy w domu i może pobawimy się w pichcenie różnych rzeczy na które nie było czasu przez ten rok
Chyba że ktoś ze znajomych nie będzie miał planów to niech wbija do nasmy się raczej nigdzie nie wybieramy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 08:18
21.01 69cm -
Terka oczywiście nie wiem tego co przyniesie los
ale jakoś ciężko mi uwierzyć że kolejnego sylwestra spędzimy już w trójkę- z maluszkiem luB ja w dwupaku
Niby uwierzę i ufam że kiedyś nam się uda zajść w ciąże ale ciągle z tylu głowy mam myśl że jakby miało się udać to by już dawno się udałociekawe jak to jest że jedna kobieta zachodzi w ciąże od spojrzenia na faceta a druga może się kochać non stop i nic
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja Wam powiem , ze ja nie lubie sylwestra. :p Zawsze spedzam go w domu praktycznie, kilka razy gdzies bylismy na imprezach i domowkach ale jednak wole w domu :p Ogolnie to ja jestem w Sylwka jak dziecko- do fajerwerkow i spac
Moj Maz w tym roku juz tez planuje - mowi do mnie : „ nooo spedzimy go w domku, przed tv - zrobisz kebabowa (jego ulubiona salatke ) i bedziemy serwowac sobie mohito ( nasza tradycja :p tylko ktos bedzie mial alkoholowe, a ktos nie :p )Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Lelek wrote:Dziewczyny, a ja Wam powiem , ze ja nie lubie sylwestra. :p Zawsze spedzam go w domu praktycznie, kilka razy gdzies bylismy na imprezach i domowkach ale jednak wole w domu :p Ogolnie to ja jestem w Sylwka jak dziecko- do fajerwerkow i spac
Moj Maz w tym roku juz tez planuje - mowi do mnie : „ nooo spedzimy go w domku, przed tv - zrobisz kebabowa (jego ulubiona salatke ) i bedziemy serwowac sobie mohito ( nasza tradycja :p tylko ktos bedzie mial alkoholowe, a ktos nie :p )
Powiedz mężowi że zrobicie losowanie kto pije a kto niejak na niego wypadnie to na 3 dni bierze ciążę na siebie
Lelek lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Terka oczywiście nie wiem tego co przyniesie los
ale jakoś ciężko mi uwierzyć że kolejnego sylwestra spędzimy już w trójkę- z maluszkiem luB ja w dwupaku
Niby uwierzę i ufam że kiedyś nam się uda zajść w ciąże ale ciągle z tylu głowy mam myśl że jakby miało się udać to by już dawno się udałociekawe jak to jest że jedna kobieta zachodzi w ciąże od spojrzenia na faceta a druga może się kochać non stop i nic
Od spojrzenia na faceta
Takie nie są szczęśliwe z tego faktu uwierz mi
Może nie miało się udać w tym roku, a w następnym będzie bo to będzie wasz czashttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Od spojrzenia na faceta
Takie nie są szczęśliwe z tego faktu uwierz mi
Może nie miało się udać w tym roku, a w następnym będzie bo to będzie wasz czasjuż sama nie wiem co jest nie tak skoro mam owulacje normalne... może są ale jakieś słabe czy coś
albo faktycznie te jajowody niedrozne... ech i znowu myślę
Fajnie by było żeby w tym roku się udało - zawsze planowałam dziecko na 2019rok bo u nas wszystko co 2 lata- zaręczyny ślub a teraz dziecko -
Hej kobitki. A ja kocham bale z przyjaciółmi
zawsze było super
Ale teraz wolę być z chłopakami w domuprzynajmniej póki Marek jest taki malutki
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓