Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:U mnie w szpitalu tez nie ma znieczulenia. Jest tylko gaz.
dziewczyny trzymajcie kciuki bo mam dzisiaj wizytę o 14.20 a się stresuję.
Kciuki! Daj znać jak tam
Ja patrząc na przebieg mojego porodu nie wyobrażam sobie go bez znieczulenia...
Ale zapewne normalnie postępujący chciałabym spróbować bez. Taka masochistkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:36
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:U mnie w szpitalu tez nie ma znieczulenia. Jest tylko gaz.
dziewczyny trzymajcie kciuki bo mam dzisiaj wizytę o 14.20 a się stresuję.
Będzie wszystko dobrze
Co ile masz wizyty? Ja w ogóle nie jestem zadowolona bo ostatnią wizytę miałam 5 grudnia a kolejna będzie dopiero 7 stycznia... ostatnio też miałam równe 6 tygodni odstępu między badaniem
[/url]
[/url]
-
Terka ja od zawsze sobie myślę że chce rodzić bez znieczulenia
zapewne u mnie w szpitalu i tak nie będzie takiej możliwości żeby je dostać :p ale znając życie jak przyjdzie kiedyś co do czego to od razu zmienię zdanie i będę się drzec gdzie te znieczulenie
A co do udziału męża przy porodzie, ja bardzo bym chciała żeby mój wtedy był przy mnie jednak on nie do końca jest przekonanynie będę go na siłę zmuszać, jeśli nie zechce to wezmę mamę lub przyjaciółkę
-
Właśnie ja też czekam na relacje z wizyty Puchatkowa
I wiecie co pochwalę siędziś stał się mały świąteczny cud
możliwe że dostanę 2 tygodnie wolnego od 22 grudnia do 6 stycznia
będziemy mieli mnóstwo czasu na tworzenie naszego kolejnego świątecznego cudu
Andii, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Magda grstuluje !! Sluczna Dziewczyna
) przeczytałam wszystko ! Dzina bylas
) az sobie przypomniałam jak to było u mnie .. matko dobrze ze szybko dobie poradziłaś .. ja tez miałam super opiekę przy dobie j duzo pomogły mi , ale ha die długo męczyłam .. one robiły co mogły żeby pomoc ale jednak .. to prawda ze bardO boli , to prawda ze chce się umrzeć , ja się czułam jak dziecko wychodziło ze mnie jakby mi kości ktoś łamał wszystkie na raz ! Chociaż nie znam tego bólu ..
jeszcze jak mi skurczy zabrakło (przypomnę parte tez miałam nie regularna ) i mały w połowie był na świecie to w tym momencie mnie rwało myślałam ze zdechnę
ból był taki ze bez skurczu go wypchałam bo nie wiadomo kiedy by był ... ja po wszytkim powoedzialam do męża ze nigdy więcej nke chce dzieci
to prawda ze ból to wsYtko to jest joc jak już masz kruszynkę na rękach , mówili do mnie zapomnisz o bólu , i tak to było nie ważne mój syn jest najważniejszy ale jak sobie przypomnę to Ala ;p
Swoją droga Magda widze ze Karolinka ma takie same znamię nad oczkiem jak mój Nathan , nad tym samym okiem !;p dla uspokojenia mi powiedzieli ze to zejdzie bądź zblednie .. jest to spowodowane tym ze no w kanale ucisk był pewnie ensts wąska jak i ja ;p póki co mały ma 7 tyg i ma to dalej , zmniejszyło się , zbledlo ale jeszcze troszkę nest , zwłaszcza jak płacze i się denerwuje to widać bardziej . Gratuluje Ci z całego serca)
Terka kochana spokojnie najważniejsze ze Andrzejkowk nic kompletnie nke jest ! Jesteś wspaniała matka i nie obwiniaj się)
Magdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puchatkowa kciuki zaciśnięte !!
)
Miss super odpoczniesz sobieMissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyMadzia, jestes dzielna babka !
Panipuchatkowa, trzymam kciukasy- na pewno jest wszystko ok
Miss, a ostatnio narzekalas, ze szef mowi zebys sie nie nastawiala na wolne, a teraz az tyle wolnego??? Tez chce !poki co, chodze do pracy codziennie :p
Jeju dziewczyny, robilam we wtorek NiPT Sanco, minelo 3 dni a ja juz bym dzwonila i pytala czy jest wynikglupia jestem, strasznie sie stresuje, ze bedzie cos nie tak
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Lelek bo właśnie miało nie być w ogóle wolnego bo obsługujemy dwie największe budowy w mieście i zawsze na koniec miesiąca mamy sajgon bo to jakieś zestawienia itp trzeba porobić, takie podsumowanie miesiąca prac
ale się okazało że wykonawca tych dwóch robót ma przestój do 6 stycznia więc i my prawdopodobnie będziemy mogli zrobić wolne
jejku tak strasznie się cieszę bo mi te wolne jest bardzo potrzebne
muszę trochę odpocząć
Andii lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Lelek bo właśnie miało nie być w ogóle wolnego bo obsługujemy dwie największe budowy w mieście i zawsze na koniec miesiąca mamy sajgon bo to jakieś zestawienia itp trzeba porobić, takie podsumowanie miesiąca prac
ale się okazało że wykonawca tych dwóch robót ma przestój do 6 stycznia więc i my prawdopodobnie będziemy mogli zrobić wolne
jejku tak strasznie się cieszę bo mi te wolne jest bardzo potrzebne
muszę trochę odpocząć
Cieszę się razem z TobąOdpoczniesz, zregenerujesz siły
Lelek normalne, że się stresujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 12:02
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Cieszę się razem z Tobą
Odpoczniesz, zregenerujesz siły
Lelek normalne, że się stresujesz
Morał z tego taki że nie ma co się martwić na zapas i to się tyczy wszystkich dziedzin życia -
Hej babeczki
Magda silna babeczki z ciebie brawo, regeneruj siły i zdrówka dla was.
A mnie dziś nawiedzila @ po takich tam 36 dniach, cóż kolejny cylk nadszedł. Oby tym razem nie trwał tak długoMagdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019