Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex ja codziennie się modlę żeby móc kiedyś tego doświadczyć I mam nadzieję że kiedyś zostanę wysłuchana
Może faktycznie zainwestuj w żel? Bo bez śluzu to od razu się wszystkiego odechciewa- niestety wiem coś o tym -
Sprawdzałam że w gemini mają na stanie to polecę po pracy bo trochę słabo jak tego śluzu nie bedzie. Zero przyjemności z seksu wtedy ;/ już wczoraj w trakcie powiedziałam mężowi że mi się odechciało ale jakoś z czasem mnie zachęcił i się udało
Jadę do pracy. Oby szybko zleciało bo mam po pracy mega ambitny plan- odpocząć chodzę w tym tygodniu jak zombi i się zastanawiam czy jestem przremęczona czy tarczyca mi znowu skoczyla. Ale ostatnio mialam ladne 1.53 chyba. Pojde w poniedzialek na badanie najlepiej. Będę miała świeży wynik na środę do ginaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja też w gemini kupowałam ale musiałam zamówić przez neta bo stacjonarnie nawet nie wiedzieli co to jest na pewno lepiej z żelem będzie
A ja dziś mam 4dc i mam zamiar w weekend męża wykorzystać no tak mi się chce że masakra haha pewnie okres się skończy i chęci też no ale zobaczymy
Ja miałam dziś iść zrobić tsh bo we wtorek mam endokrynologa ale wczoraj poszłam do koleżanki malować włosy i zostałam poczestowana szklanką piwa a że chodziło za mną od początku okresu to dałam się głupia namówić I na koniec przypomniałam sobie o badaniu... wiem że od szklanki pewnie by nie był zaburzony wynik ale dla świętego spokoju pójdę jutro poza tym jutro mam wolne i sobie na spokojnie pójdę do labu a dziś musiałabym się wyrobić przed pracą co u mnie oznacza dodatkowy stres więc tak czy siak jutro muszę iść wynik chyba poznam dopiero na wizycie, pierwszy raz robię badanie na skierowanie -
terka wrote:Magda a nie miałaś możliwości wziąć znieczulenia?[/url]
[/url] -
Może nie chcieli podać znieczulenia bo czasami wydłuża akcję ogrodową. Moja przyjaciółka tak miała przy dwójce dzieci, dostała tylko gaz rozweselajacy.
Ja sprawdzałam ten żel na "kto ma lek" i w tej mojej gemini jest na stanie pojde na przerwie albo po pracy po niego. Ale wezme ten 30 ml bo 75 to za duzo. I tak mam zamiar go stosowac w jednym cyklu bo przecież teraz się nam uda!Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak ja też polecam ten 30ml bo jest bardzo wydajny A poza tym trzeba go zużyć do 3 miesięcy po otwarciu (niby data ważności jest długa ale wolę z takimi rzeczami się trzymać tych 3 miesiecy) więc ostatnio wyrzuciłam pół tubki tej większej
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magda, gratulacje, oby dzidzia zdrowo rosła
Jeśli chodzi o poród to mogę przeżyć wszystko. Jeśli tylko serio mnie to nie zabije to zniosne każdy ból. I tak przeżywam comiesięczne katusze, które do niczego nie prowadzą. Poród ma chociaż szczęśliwe zakończenie więc wcale mnie nie przestraszylas aż tak tym opisem tyle, że mój mąż jest cieniasem i pewnie to ja bym go musiala pocieszać, a potem by chodził i się użalał że to widziałMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
Co organizm to inaczej i inne znieczulenie pewnie podziala. Moja koleżanka miala znieczulenie i mowila ze wszystko cacy gdyby nie to ze jej maluch się męczył. Ona sie dobrze czula ale nie czula az takiego parcia co wydłużyło wszystko. Położna ostatnio tez nam mówiła że nas boli ale dziecko czuje to samo i też jest mu źle. Czasami znieczulenie pewnie pomaga a czasami ma odwrotny skutek ale tego się chyba nie przewidzi. wszystko przed nami. nati teraz grzecznie czekamy na Twój poród.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 09:00
-
W tym szpitalu nie ma możliwości dawania znieczulenia. Dostałam gaz, ale on mi prawie nie pomagał, tzn przez chwilę czułam się jak za mgła jakby ale ból ten sam. Oksytocyne mi tylko dali w zastrzyku po, żeby wszystko szybciej się oczyszczalo.
Napisałam prawdę jak było. Ale szybko się zapomina I naprawdę bez mojego Męża nie dałabym rady.panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Magda super, żd dałaś radę to opisać. Jesteś mega dzielną babką ciesz się Karolinką.
I masz rację po cc dłużej się do siebie dochodzi, ale niekiedy nie ma innego wyjścia.
To teraz dziewczyny z tego forum są przygotowane do każdego porodu ( chociaż każdy jest inny ).
Alex 30ml żelu w zupełności wystarczyMagdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari-nie są przygotowane każdy poród jest inny i każdy indywidualnie przezywany
Magda-dzielna dziewczyno ciesz sie teraz z owocu Twojej ciężkiej pracyMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magdaa21 mnie Twój poród ani troche nie przeraził moze dlatego, ze już duzo w Swoim życiu przeczytałam opisów porodów i Twój na tle innych wypada na bardzo fajny i wręcz zachęcający do rodzenia Męża masz mega dzielnego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7ffc69d5338.jpg
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
U mnie w szpitalu jest możliwość znieczulenia, ale tylko wtedy kiedy akurat jest obecny anestezjolog... a niestety nie zawsze jest
Jeżeli chodzi o przygotowanie to myślę, że jedynie mój aktywny tryb życia przed ciążą mi trochę pomoże w trakcie porodu.[/url]
[/url] -
MissKathy92 wrote:Alex ja codziennie się modlę żeby móc kiedyś tego doświadczyć I mam nadzieję że kiedyś zostanę wysłuchana
Może faktycznie zainwestuj w żel? Bo bez śluzu to od razu się wszystkiego odechciewa- niestety wiem coś o tym
Kiedyś napewno oby to było szybciej niż dłużej
Ja za 2dni powinnam mieć okres i już mam zły humorStarania o drugie dziecko