Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:a ja się pochwalę po wizycie. Mała waży 1,5kg, mierzy jakieś 42cm, wszystko jest w porządku a na ten mocz dostałam antybiotyk i globulki a w poniedziałek posiew.
A to moja akrobatka ze stopą na czole.
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Pojutrze mam mieć okres a ja już odczuwam takie dziwne mrowienie w brzuchu, ciężko mi to wyjaśnić ale obserwuje to u siebie już 3 cykl, sprawdzałam na necie ale nikt czegoś takiego nie czuje, to dziwne ale nikt czegos takiego nie miewa? Takie trzepotanie,mrowienie w brzuchu nie potrafię nawet tego sensownie wyjaśnić jak to odczuwam ale jest to dziwne uczucie i mam tak już 3 cykl przed okresem, czujecie coś takiego? Czy ja jestem jakimś dziwnym niewyjaśnionym przypadkiemStarania o drugie dziecko
-
Ja miałam takie trzepotanie, mrowienie czy bulgotanie w ciąży. Śmiałam się, że rybka mi pływa po prawej stronie. Może to jakaś oznaka po owulacji? Nie wiem. Ale skoro 3 cykl odczuwasz to dziwne, ja miałam w tej drugiej ciąży tak.
A co do sumienia... niektórzy nie mają. Pracując teraz z ludźmi chorymi psychicznie zauważyłam już niekiedy, że niektórzy naprawdę nie myślą racjonalnie. Tylko że ci z którymi pracuję są świadomi choroby albo przynajmniej zdiagnozowani i szukają pomocy. A niektórzy pewnie żyją sobie nieświadomie wśród nas i im tak czasem odwala... 50% takich ludzi jest tak wychowana, a drugie 50% to kwestia na pewno jakiegoś zaburzenia psychicznego.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny ja teraz jakoś często czytam o takich przypadkach niestety
I też mnie męczy ta myśl że niektórym dziecko przychodzi łatwo a później są takie historie i aż mi się ryczec chce bo te biedne dzieciątka nie są niczemu winne
Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby zabić własne dziecko albo bic własne dziecko... to po prostu jest tak bardzo przykre że są na świecie tacy ludzie
to się tyczy również zwierząt- jak można przywiazac psa do drzewa i go zostawić albo wyrzucić worek z małymi kotkami do rzeki?
A też często się słyszy o takich przypadkach...
A wracając do dzieci nie pojmuje jak można nosić 9 miesięcy dziecko pod sercem a potem je zabićniektórzy z automatu powinni się poddać kastracji
-
alex0806 takie coś pływające czuje, bulgotanie ale ja to już czuje 3 cykl i nigdzie nie mogę się doczytać, bo wszędzie piszą o ciąży no chyba że w dwóch poprzednich cyklach byłam w ciązy hehe
Może faktycznie to zaburzenia psychiczne ale nosi się przez 9miesięcy dzieciątko pod sercem a później sie je zabija, przecież dla każdego człowieka to tragedia nawet najwięksi zbrodniarze w historii, Swoich dzieci strzegli jak ognia bo jednak każdy Swojego broni, dziwne to i nie pojęteStarania o drugie dziecko -
Dziewczyna ja nawet czytać takich rzeczy nie umiem. Jak tak można? I to ma być matka?
Nie mam słów normalnie...<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
panipuchatkowa wrote:a ja się pochwalę po wizycie. Mała waży 1,5kg, mierzy jakieś 42cm, wszystko jest w porządku a na ten mocz dostałam antybiotyk i globulki a w poniedziałek posiew.
A to moja akrobatka ze stopą na czole.
Cudowne zdjęcie bobasapanipuchatkowa lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Puchatkowa ale córę będziesz miała ;p jak nie akrobatka to może jakas jago czy gimnastyczka poprostu ;p hehe
Boziu nie słyszałam nic o tym , ale może
To i lepiej .. bo nke mogę pójść jak matki mogą krzywodzioby swoje dzieck a co dopiero uśmiercić ... dożywocie dla
Niej ![/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny