Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka no w końcu ta Twoja łazienka na święta będzie błyszczeć!
Miss aale piękne...
A my przed chwilą wrocilismy z zakupow. Mąż mi sprawil pod choinkę dwie sukienki, koszulkę 'mother of dragons' i czapkę.masakraaa! Aż mi głupio.
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Hej
my dziś mamy pierwszy "normalny" dzień od porodu
mała ładnie spała, wybudzala się, przebieralismy ja, karmilam i znowu szła spać
o 7 zaczęła marudzić to ja wzięliśmy do siebie do łóżka i spała z nami godzinkę
więc dziś wypoczeci oboje jesteśmy i ogarniamy wszystko - sprzątanie, pakowanie prezentów, pranie, nawet sobie fajnie zjedliśmy obiad z winem (bezalkoholowym) więc jest spoko
tylko podejrzewam, że dzisiejszej nocy nie będzie tak kolorowo
bo mała ciągle śpi, haha
-
Ja od rana szalałam że sprzątaniem, aż mi plecy wysiadły. Od rana dopiero teraz na chwilę usiadłam. Ubralismy choinkę, robię już chyba 3 pranie i tato naprawił mi dozwoloną deskę w łóżku;p tu u rodziców rozwalilismy ostatnio i u nas w domu też Ale tam dopiero pojedziemy naprawiać po świętach;p
Miss piękne pierniczkija nie robiłam nigdy, u mnie nie ma smakoszy pierników a sama też nie przepadam.
Dziewczyny wasze dzieciaki w tym roku pierwszą wigilię mająna pewno będzie to dla Was cudne przeżycie;) może i mnie za rok to w końcu czeka. Dzisiaj chyba owulka bo śluz mnie zalewa od rana i brzuch pobolewa, dzisiaj 18 dc więc owulka by była jak na początkach CLO. Podziałamy dzisiaj po cichaczu ;p w pierwszą ciążę zaszłam podczas Wielkanocy u rodziców;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex tylko nie polam desek w łóżku
Panipuchatkowa - oj tam, to nie znaczy że masz się głupio czuć. Ciesz sięmój mąż nie miał czasu mi prezentu zorganizować np
także widzisz
Zresztą on ode mnie też dostanie po świętach
Magda-może nie będzie tak zle
Mój zazwyczaj ma drzemki ok 16 a i tak ok 18 już kimano na dobre
Oj tak, ciekawa jestem tych świąt pierwszych
Na pewno będę chciała jakieś zdjęcia porobić
Właśnie sobie uświadomiłam że nie u braliśmy choinki... Taaa
Mamy co jutro robić
A no właśnie-ogłaszam także u nas przerwę świąteczną!
Rozpoczęliśmy ja deszczemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:13
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
U nas też leje i to tak konkretnie. W nocy pewnie zamarznie to aż strach będzie jeździć samochodem gdziekolwiek.
Terka jutro sobie na spokojnie ubierzecie;) czekamy na fotki Andrzejka i reszty dzidzioli w świątecznej sceneriija mogę ewentualnie chomika i psa wstawić;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa jaka fajna choineczka!
Alex-świątecznych typowo nie robię jak to teraz modne ubrać dziecko w rogi reniferajakoś mnie to nie bawi
znaczy bawi ale nie żeby tak robić
Po prostu parę fotek, jedynie co to pewnie przy choince-ot taki świąteczny akcent
Mówiłam że mały jak ma drzemke idzie spać ok 18? Chyba za chwilę będę musiała to cofnąć bo on od tej mniej więcej 16 śpi do tej pory
Pewnie spać w takim układzie pójdzie późniejchociaż kto go tam wie, potrafi wstać zjeść i iść spać na całą noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 17:23
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Puchatkowa to samo myślałam jak kupowałam te rzeczy: no w końcu dostałam premie
Kupiłam dwie sukienki w Orsayu: takie zwykle- jedna czarna, druga granatowajak któraś wykorzystam na święta to wstawię fotkę
żal było nie wziąć bo przecenione na 6 dyszek
no i zaszlismy do ccc, mąż wziął buty i ja też, takie zwykle do chodzenia bo moje już mi przemakają jak tylko wejdę w śnieg
to skorzystałam z promki i kupiłam skórzane
plus jeszcze zakupy w Tesco i wyszło prawie 5 stówek
no ale w sumie kto biednemu zabroni bogato żyć
Jejku dopiero kończę tańczyć w kuchniale wszystko co na dziś zaplanowane to zrobiłam
mąż grzeczny pomógł ^^
-
Kobitki nawet na forum czuć święta
Mis to zrobiłaś sobie super prezent, a i pierniczki super
Panipuchatkowa śliczna choinka
Ja też ciągle w biegu
Pozdrawiammój skarb dopiero usnął
i śpika słodko.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 00:26
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓