Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss widzisz ;p masz przykład tego ze czego oczy nie widza temu sercu nie żal haha
bo nje wie co je wiec je ;p bo myśli ze wszytko z nią „okej”
O tak terka czasami tez tak się śmiejemya właśnie jak u was plany powiększenia rodziny ? Bo kiedyś wspominalas ze chcecie mieć duża rodzinkę
Alex mi na początku tez się nie chciało ;p a jak minął 16 tc to do końca mogłam cały czas hehe no z małymi przerwami ;p
Magdaaa wiec szykuj się hehe nastaw męża na toa album to świetny pomysł na takie „pamiątki „
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała-plany dalej są. Boję się jedynie ze każdy poród będzie wywoływany. Że ze mną coś pod tym względem nietak i że trzeba będzie za każdym razem walczyć o poród. To mnie trochę przeraża.
Ale bardziej przeraża mnie CC
Skoro przetrwałam ten poród to chyba każdy już przeżyje
Co do rodzeństwa to nadal mamy w planach
Ale póki co, po 1 nawet jakbyśmy chcieli to teraz się nie da bo chwilowo nieplodna jestempo 2 chcemy troszkę poczekać i na normalnym mieszkaniu mieć więcej dzieci a nie na tym.
Kto wie czy nie będzie to w tym czasie kiedy płodność wróci
Ale plany dalej są (panika męża przy tym też)
Chociaż wiesz co?
Spytaj mnie o to jak mały będzie na dobre zabkowalWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 11:37
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ani0nka wrote:Oki są wyniki badań Bety:-) nie jestem w ciąży, idę rwać ósemkę z czystym sumieniem
Ale szybko wyniki masz!
Szkoda, ale tak jak mówisz, możesz spokojnie ogarnąć zeby i wtedy zachodzić w ciążęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Tak sobie myślę, że jak wszystko będzie dobrze to na wakacje pojedziemy z mężem gdzieś nad morze albo ogólnie gdzieś odpocząć ostatni raz we 2
Moi rodzice chcą jechać na Mazury, więc może z nimi. Mieliśmy jechać do mojej siostry w lutym do Londynu, już prawie bilety zamówiłam
I później do Szkocji. A tak to gdzieś się wybierzemy do hotelu na jakiś weekend pewnie
Chcę przede wszystkim odpoczywać i cieszyć się każdą chwilą ciąży
Znowu mi się suwaczek zawiesił, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 12:34
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny mam do Was takie trochę głupia pytanie?
Czy podczas kolędy mogę poprosić ojca o mszę za nas? Tak sobie pomyślałam że fajnie by było w drugą rocznicę ślubu zamówić sobie mszę (mieliśmy mszę po pół roku od ślubu, w rocznicę nie mielismy) z intencją dziękczynną i o dar rodzicielstwa dla naskurczę tylko nie wiem czy dam radę o to prosić, bo czuje że się rozwyje
-
Miss spytać zawsze możesz, ale pewnie i tak ksiądz powie wam, żebyście przyszli do kancelarii czy coś?
Chodzi mi o suwaczek ślubny, z misiamiCiążowego nie ustawiam jeszcze, poczekam na bezpieczny czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 13:02
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Acie według mnie przyrost jest ok
"
Ja przy ciąży pozamacicznej miałam codzienny przyrost o 500 jednostek hormonu ciazowego.
Mam nadzieję że u wszystko jest ok4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
alex0806 wrote:Miss spytać zawsze możesz, ale pewnie i tak ksiądz powie wam, żebyście przyszli do kancelarii czy coś?
Chodzi mi o suwaczek ślubny, z misiamiCiążowego nie ustawiam jeszcze, poczekam na bezpieczny czas
ale zapytam o to na kolędzie
no chyba że przyjdzie ten nawiedzony ojciec to go nie zapytam
No właśnie miałam pytać czemu jeszcze suwaczka nie widzę ale później pomyślałam że pewnie chcesz poczekać
Ślubny widzę ale chyba coś źle dni odliczaja też tak miałam i mnie to strasznie wkurzalo
-
Poczekam z tym suwaczkiem
Jakoś tak ciężko mi uwierzyć, że się udało i będzie dobrze, chociaż bardzo chcę w to wierzyć. Zastanawiam się, kiedy wybrać się na USG. W środę lekarza podpytam co radzi. Dzisiaj 14 dpo, także nie ma co iść za wcześnie bo to raptem 4 tydzień. Chciałabym już zobaczyć serduszko i dobre wymiary na USG, może wtedy uwierzę.
Ślubny właśnie źle odlicza. U Terki podobnie, tylko 1 dzień nam się daty różnią ale i tak źle przeliczaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jejku ja dopiero zauważyłam że Wy mialyscie śluby dzień po dniu
spostrzegawcza jestem nie ma co haha
Alex zobaczysz że wszystko tym razem będzie dobrzeale wiadomo strach będzie cały czas
byle do września
-
Kasia pokaż wyniki to może coś wypatrzymy
mój mąż też nie miał jakiegoś super hiper nasienia, miał np. Posklejane witki ale jakoś udaje się zachodzić
miał bardzo duża ilość i jak widać tych lepszych wystarczyło żeby dopłynąć
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kasia, nie martw się, nie znam się na tym, ale "średnie" brzmi lepiej niż "złe".
Miss, super pomysł na Mszę - zawsze możesz iść do kancelarii i poprosić o taką mszę a jak nie chcesz żeby czytali intencje to mogą zawsze powiedzieć że w pewnej intencji. Nie zaszkodzi a pomysł super