Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Ja to dziś dałam w spanie- dopiero wstaje po 9.5htak na koniec urlopu chciałam się wyspać haha zaraz się zbieram do sklepu jak tylko zjem śniadanie i się trochę ogarnę
Terka ja myślę że u męża mego jest tak że po prostu on za długie przerwy w jedzeniu robi (do pracy nie bierze nic a jest poza domem 10h prawie wtedy) a później się rzuca na wszystko co się mu podsuniekazałam mu brać kanapki do pracy ale twierdzi że jest tyle roboty że nie ma kiedy zjeść... serio? jakoś w to nie wierzę... A z jego mamą to jest problem bo dużo razy nawet mi się dostało kiedyś że śmiałam zjeść wcisnieta przez nią kanapkę a później krzyk że jestem gruba
ale ja jednym uchem wpuszzam a drugim wypuszcza haha
Co do snów- mi pierwszy raz od 2 tygodni snila się pracasnilo mi się że przyszła do mnie przyjaciółka na kawę i przyniosła mi podział do zrobienia (ona pracuje w architekturze i czasem jej szefowa daje nam coś do zrobienia) a ja oooo trzeba wracać do pracy i faktycznie wracam w poniedziałek
oj będzie ciężko... najgorzej rano wstać
ale jakoś dam radę
muszę
Życzę udanego dnia kochaneja słyszę odsniezarke za oknem więc pewnie jak wyjrze to się zdziwię
-
Miss, może zwyczajnie zrób mu śniadanie, spakuj i wciśnij w łapkę przed wyjściem
Ja mojemu rano robię kanapki, a do tego je w pracy też obiad na drugiej przerwie, bo mają stołówkę. W domu zjada kolejny obiad i kolację, czasem jedynie coś słodkiego. I jest szczupły, mimo że tyle w siebie wciska.
Co do słodyczy to ja byłam takim słodyczoholikiem. Jadłam żelki, czekoladę, ciastka, chipsy. I teraz jak już tyle czasu nie jem to przestało mnie ciągnąć, chociaż wcześniej czułam się jak na głodziePrzez święta zjadłam trochę ciasta. I tyle. Twój mąż musi zrozumieć, że to dla większego dobra i przede wszystkim też dla jego zdrowia.
Po mailu mojego lekarza znowu potwierdzam, że to naprawdę oddany pacjentce lekarzJestem cholernie szczęśliwa, że go mam. Napisał mi, że "Teraz będzieMY się cieszyć zdrową ciążą" i w ogóle, mam przyjść po receptę w środę i nie ma problemu. Bez kolejki mnie weźmie, a terminy do niego są mega odległe. I mu napisałam, że chyba podświadomie chcę po prostu przy nim urodzić we wrześniu
Bo później się wyprowadza
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jak urodzę zdrowe dziecko to go ozłocę chyba
Mąż stwierdził, że z prezentem pójdzie, ale to tak głupio trochę - wyjdzie jak jakaś łapówka.
Na razie długa droga przed nami, jeszcze 8 miesięcy rosnącego brzuszkaMam nadzieję, że te początkowe tygodnie szybko miną i będę mogła szyć kocyki dla malucha i robić wyprawkę
Mari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex no chyba będę musiała tak robić
do tego pozbyć się wszelakich słodyczy z domu bo wczoraj sama troszkę pierników podjadlam bo tak mi było źle jak brzuch mnie bolał
Ogólnie mam taki paskudny okres że masakraleje się ze mnie a do tego regularnie muszę brać leki przeciwbólowe bo inaczej nie wytrzymam... za chwilę muszę iść na przymusowy spacer bo skończył mi się bilet miesięczny a w poniedziałek do pracy
już do sklepu nie będę zachodzić nawet- męża wyśle po pracy
Alex super lekarz Ci się trafił -
Alex oby tak było. Wszystkie wam (Tobie i maluszkowi) kibicujemy
Co do prezentu-jak już będzie po wszystko super to czemu nie? Taki prezent podziekowaniowo-pozegnalny
Miss-kitraj mu kanapki to torby/plecaka czy co tam ma
Co do jedzenia to rozumiem że w pracy tak może być, ja tak miałam jak pracowałamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Pewnie coś ogarnę, jakiś prezent
Tylko pomyślę, co będzie odpowiednie
Do tego czasu mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
W ciągu tych kilku dni tak mi piersi urosły, że ledwo w staniku wytrzymujęW domu chodziłabym sobie bez, ale u rodziców jesteśmy. Rano dla niepoznaki nawet sobie kawę zrobiłam żeby widzieli, wypiłam 2 łyki i stoi, zamarzła prawie
Nie smakuje mi, zupełnie jak w pierwszej ciąży.
Miss kup mu jakiś plecaczek/fajny worek. Mój ma i jedno i drugie, kanapki mu pakuję do pudełka, wodę do tego i papa mężuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex myśle ze prezent jest jak najbardziej odpowiedni
za cały trud i w ogóle zaangażowanie w Wasze ,,życie”
Jakby nie było jest cały czas z Tobą w kontakciewiec należy mu się jakis upominek ;p zwłaszcza ze wyjeżdża
Mamuniu mój dyń ewidentnie boi się ze stary kradnie mu mleko jak on spipróbował się do mnie dobierać wcOraj 4 razy
dopiero za 4tym się udało haha
bo za każdym młody się budził ;p cooozzz
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Miss może faktycznie rób mu i wkładaj może akurat jak będzie mieć to zje
ja czasami mężowi jeszcze jakas kartę ale wkładam abp zostawiam obok pojemnika ze śniadaniem
takie miłego dnia albo kocham Cię
niby nic może śmieszne ale odrazu się robi fajnie na swrduchu
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała takie notatki zostawiane nie są śmieszne tylko właśnie fajne
aż miło się człowiekowi robi
kiedyś mężowi też takie coś zostawialam jak np ja szłam do pracy a on po nocce wracał
później dostawalam gorącego smsa
i taka chwila szczęścia w pracy
Jeszcze dziś z nim pogadam na temat jedzenie, albo w sumie nie będę gadać tylko po prostu zrobię jakiś fit obiad i będzie poprzez czyny pokazane co mam na myśliostatnio jak mu odpalilam zupe pieczarkową zabielaną jogurtem kokosowym (nawet sie nie skapnął ze to nie smietana) to caly garnek w dzień zjadł i niczego nie dojadal
bo zawsze jak zrobię zupę to mówi że się nie najada nią mimo że do zupy jest kurczak i ryż lub ziemniaki...
Czasami myślę że z facetami to gorzej niż z dzieckiem
Ja właśnie wróciłam do domu, uff bilet mam, nawet do biedry zaszłam co mało ludzikupiłam jabłuszka, paprykę, ogórka- mogę dietowac
-
Mii może się boi
Tata zostaw cyce bo to moje
Mój mąż wczoraj stwierdził, że on może 8 miesięcy seksu nie mieć, ale dziecko ma być zdrowe i się urodzić
Na razie mnie nie ciągnie, ale pewnie przez tyle czasu to oszaleję
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha, Mala, pewnie synek wyczuwa
A takie karteczki są rzeczywiście fajne, ja mojemu M zostawiłam takie gdzieś pochowane jeszcze przed ślubem, potem je zbierałi czasem i on mi zostawił coś
mamy kilka w albumie wklejonych
Alex, może być tak że nie będzie ciągnąć ale może być tak że właśnie jeszcze gorzej będzieróżnie bywa
Miss, może to sposób - zdrowe gotowanie -
Miss super pomysł na gotowanie takie zdrowe i syte
Nie będzie miał miejsca na dodatkowe jedzenie
Haha Mała skąd ja to znam! My się śmiejemy że mały póki co nie chce rodzeństwahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm