Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej laski,
U mnie zaparcia powrocily - przynajmniej tak mi sie wydaje, ze to zaparcia. nie moge sie zalatwic juz trzeci dzien, boli jak diabli - brzuch twardy, nie moge nogi nawet do gory podniesc bo mnie przeszywa... Jak wstaje z krzesla to na poczatku musze byc zgieta bo boli jak sie prostuje... Jak pecherz sie napelnia jwst jeszczw gorzej, musze szybko zrobic siku i przechodzi na jakis czas. A jeszcze dzisiaj wrocilam do pracy po urlopie o juz chce stad wyjsc do somu i isc na zwolnienie bo tak mi zle jak siedze jak chodze jest lepiej ... -
Chciałabym już kompletować wyprawkę pewnie mega szybko zacznę jak będzie w porządku bo uwielbiam dzieciowe rzeczy
Mnie jutro czeka ciezki dzień więc muszę zrobic jakiś obiad na jutro żeby mąż tylko sobie podgrzał bo pewnie wrócę ok 17 do domu z tych Gliwic. Ale za to się urwę wcześniej w środę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja właśnie wracam z pracy jestem padnieta... powiem tak praca w szkole jest tak trudna. Te dzieci sa z tak licznymi zaburzeniami, że praktycznie każde dziecko coś ma... a rodzice tez za dzieckiem... proszę Was dziewczyny wspierajcie nauczycieli. Tak na przyszłość moje słowo na dziś
axie92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiore nospe i espumisan - ale to nie za bardzo pomaga na zaparcia ... Jak wyjde z pracy pojde do apteki moze cos mi doradza babki... Nawet jablko surowe nie pomoglo, wypilam chyba ze 2l wody dzisiaj i nic...
Ostatnio moja dieta nie byla za dobra... Wiadomo swieta, sylwester , same gotowe zarcie. i mowie to swiadomie, ze nie jadlam ostatnio ok... -
Lelek więc czas wrócić do tych nawyków A z 2 to ja też mam problem tym bardziej że kawy nie piję, a zawsze wtedy ruszało. Nogi na wiaderko albo miskę i siedzisz
Mnie coś dzisiaj też tak jakby pęcherz bolał, albo mam takie dziwne wzdęcia. Najadłam się buraków, wypiłam też sok z buraków i sikam na czerwono. W pierwszej chwili strach ale sobie o buraczkach przypomniałam;) bo na papierze nic nie maLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ani0nka wrote:Ja właśnie wracam z pracy jestem padnieta... powiem tak praca w szkole jest tak trudna. Te dzieci sa z tak licznymi zaburzeniami, że praktycznie każde dziecko coś ma... a rodzice tez za dzieckiem... proszę Was dziewczyny wspierajcie nauczycieli. Tak na przyszłość moje słowo na dziś
Dlatego rzuciłam tę pracę raz na zawsze. Byłam pedagogiem szkolnym... Aktualnie przedszkole, ale jestem na zwolnieniu i jeśli wszystko będzie ok z dzidzią, już tam nie wrócę. Nigdy. Marzę o pracy w biurze...
Byłam dziś zrobić trzecią betę. Tak dla spokoju. I czekam niespokojnieAni0nka lubi tę wiadomość
-
Karolinka zniosla podróż bdb już wróciliśmy wszystko pozalatwiane, zastanawiamy się tylko czy do obiadu+deseru nie dobrać zimnej płyty, bo nie umiemy przewidzieć, jak długo ludzie będą siedzieć i gadać a nie chcemy żeby była lipa z jedzeniem. Obsługa w restauracji bardzo miła, profesjonalne podejście. A ksiądz w ogóle fajny, nie sadzilismy tylko że w tej parafii tak dużo chrztow z zewnątrz jest podobno dużo par przyjeżdża chrzcic dzieci u św. Rity I często dają tak na drugie imię
Kupiliśmy też pamiątkowe świeczki z wizerunkiem św. Rity - damy gościom na pamiątkę chrztuLelek lubi tę wiadomość
-
Alex będzie będziesz jeszcze chwile i kompletować wyprawkę
Puchatkowa a ty już wszystko masz gotowe ?;p
Axie najważniejsze żebyś Ty była lewna czego chcesz i zadowolona z podjętych decyzji
My wracamy właśnie z polskiej ambasady ;p młodemu paszport wyrabiałam przyjdzie poczta na szczęście za 2 tyg bo nie chciałoby mi się drugi raz jechać ;p jakby nie było 150 km w stronę ;p co prawda młody grzecznie spi bo lubi jeździć autkiem , ale jak przyszło do karmienia go i przebierania w aucie to już trochę gorzej było ;p co prawda duże autko bo kombi ale w zimie nie jest to lada wyczyn ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magdaa21 wrote:Karolinka zniosla podróż bdb już wróciliśmy wszystko pozalatwiane, zastanawiamy się tylko czy do obiadu+deseru nie dobrać zimnej płyty, bo nie umiemy przewidzieć, jak długo ludzie będą siedzieć i gadać a nie chcemy żeby była lipa z jedzeniem. Obsługa w restauracji bardzo miła, profesjonalne podejście. A ksiądz w ogóle fajny, nie sadzilismy tylko że w tej parafii tak dużo chrztow z zewnątrz jest podobno dużo par przyjeżdża chrzcic dzieci u św. Rity I często dają tak na drugie imię
Kupiliśmy też pamiątkowe świeczki z wizerunkiem św. Rity - damy gościom na pamiątkę chrztu
Ale super!Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyAlex, z tym siedzeniem to nie moge sobie za bardzo na to pozwolic, bo ze tak powiem - jak nie urok to ... Jak za dlugo siedze to mam znowu problem z hemoroidami- nie wiem co gorsze :p Musze powrocic do ruchu, przez 1,5tyg siedzialam tylko w domu i moja altywnoscia bylo chodzenie z gory na dol. Musze tez powrocic, zeby bylo tak jak zawsze - czyli zalatwialam sie codziennie rano- od razu jak wstawalam, wtedy wiedzialam, ze wszystko jest ok. Dzisiaj to mnie meczy okropnie, tez bym sie takiego soku z birakow napila, moze by mi ruszylo cos w tych bebechach :p
-
Magda super pomysł! Co do zimnej płyty to musicie pomyśleć bo jak macie dojezdzajacych gości to pewnie trochę posiedzą
Axie to czekamy na betę. Ja już odpuscilam chociaż się martwię. Wszystko się okaże za jakieś 2 tygodnie pewnie. W środę mam wizytę i się zastanawiam czy mnie lekarz nie wyśle od razu na jakieś badania. Chociaż te wszystkie początkowe to chyba po potwierdzeniu ciąży na usg?Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek polecam sok z buraków;) czasem kupuje w aptece taki naturalny jak nie mam swojskich na zakwasie albo w sklepach że zdrową żywnością jest na zakwasie czasem.
Może kup sobie kapuchę kiszoną i sok sobie z niej wyciśnij też pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 15:41
Andii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Axie ja tez marzę aby szybko zajść w ciąże i to rzucić bo takie nerwy za takie grosze to przesada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 15:44
-
Malwa dla mnie wynik też wydaje się ok ale warto uważać i nie szaleć no i kontrolować co jakiś czas bo wiadomo jak z tym cukrem niestety jest
Lelek biedna jesteś z tymi zaparciami
Co do pracy- każda ma swoje plusy i minusy nie powiedziane że w biurze jest tak kolorowo niestety ja się borykam z potężnym bólem pleców dziś- siedzę już 9 godzinę za biurkiem i naprawdę marzę żeby w końcu zająć niewymuszoną pozycje
Magda wspaniała pamiątka dla gości A Karolinka też będzie Rita prawda? Dobrze pamiętam? -
Wiesz ale nie masz tylu stresowych sytuacji dziecko podbiega do Cienie wymachuje rękami, czasem i walnie. Takie bywają dzieci... wiec skoki adrenaliny są. Ale dziś myślałam ze wyjdę z siebie