Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex myśl pozytywnie. Jesteśmy z Tobą
Mis biedna z tym spaniem. Po pracy odpoczniesz
AniOnka test najlepiej w terminie spodziewanej miesiączki
Pusze bycie położną nie jest łatwe . Ale dobrze, że Cię tu mamy<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Nie chce robi bety bo to mnie chyba bardziej będzie sttesowało albo uspokoi na 5 minut i znowu to samo. Już dzisiaj chyba spokojniej bo cycki bolą. A brzuch chyba ciągnie od siniaków i zastrzyków, może tak chyba być nie?
Śluzu nie ma dzisiaj żółtego, ale 2 też nie mogłam zrobić więc zaparcie jest. Jakby coś się działo to jak zwykle mogłaby być biegunkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari92, to w czwartek testuję w środę powinnam już dostać testy bo mi się pokończyły, chyba już z 6 zużyłam w tym cyklu a @ ma być za 3-4 dni jestem przegięta w druga stronę xD
Andii lubi tę wiadomość
-
Alex spokojnie kochana ! Ja wiem ze się martwisz i stresujesz .. chwilami odchodzisz od zmysłów - ale myśl od zięciu , to nie jest zdrowe dla maluszka ;( potrzebujesz spokoju myśl pozytywnie , wyibrazaj sobie siebie z brzękiem ;p poród , jaki będzie ;p dzieło spacer pierwszy ;p oglądaj wózki ubranka , nie kupuj koniecznie już ale już oglądaj i rozglądać się ;p takie pozytywne ciążowe rzeczy poprawia ci humor a nie myślenie o najgorszym ..
u nas pomału już jakiś harmonogram wchodzi w życie hehe ;p jestem zmęczona o nie wyspana - ale cóż ;p macierzyństwo
Nathan jest bardzo silny mamy za sobą 2 skoki już ogólnie to śmieszek mały nic tylko się cieszy ;p (jak nie placze haha) kolek odpokac narazie nie mamy a z jelitkaki juz lepiej głowę trzyma twardo ;p przymierza się do obrotów z brzuszka na plecy łzy mamy co nie miarę ;p już go wszytko interesuje , nie nchce leżeć woli jak się go trzyma w pionie K wszytko obserwuje ;p no mały jest kochana mimo wsYtko bo czasami to naprawdę mam dość jak coś mi dolega ;p no ale cóż jak każdy czasem ma poprostu gorszy dzień i trzeb nosić tulić głaskać i dawać cyca co chwile ;p
Nosimy w końcu rozmiar 56 ;p heheAndii, terka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Anionka ja jestem kilka dni przed okresem mam wzdęty brzuch, gazy i ćmi mnie brzuch dodatkowo częściej chodzę do toalety na dwójkę, i tak mam zawsze niestety przed okresem. Także jeśli nie miewalas gazów przed okresem to dobry znak, jedni gazy mają na okres inni na ciążę
Alex współczuję tego stresu i niepewności ale chyba każda kobieta w ciąży tak ma wiec musisz to jakoś przetrwać.
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Witam się w poniedziałkowy poranek
Jejku co za tragiczna noc za mną
najpierw nie mogłam zasnąć do 00.30 a jak już zasnęłam to co chwila się budzilam
także wstałam po 5 niewyspana a dziś w pracy 10h- pięknie po pracy miałam się spotkać z moimi dziewczynami ale chyba odwołam bo nie dam rady
Wczorak była pełnią więc 2dni przed i 2dni po mogą być ciężkie i nieprzespane nocy. Ja wczoraj wypiłam 2drinki i spałam świetnieStarania o drugie dziecko -
Zobaczymy na nic się nie nastawiam bo jak w sobotę robiłam będę to nic nie wyszło, w czwartek piątek będzie @
-
Ani0nka wrote:Zobaczymy na nic się nie nastawiam bo jak w sobotę robiłam będę to nic nie wyszło, w czwartek piątek będzie @
Beta mogła być wykonana za wcześnie trzymam kciuki bo szanse na ciążę są nadal póki nie ma okresuAni0nka lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Andii dzięki! ale serio jestem dziwna niby wiem ze się nie udało a i tak zrobiłam dziś test... nadzieja jeszcze się tli
-
Nie jesteś dziwna to normalne, ja jestem już dinozaur w staraniach i nie powinnam mieć nadzieji ale nadal je mam, nie robię testów ciążowych, pije już normalnie alkohol po owulacji, mniej świruje ale nadal lubię doszukiwać się objawów ciążowych. Tak już jestStarania o drugie dziecko
-
Andii dobrze ze masz już jednego szkraba to już jest troszkę Ci łatwiej bo wiesz co i jak, i aż takiego ciśnienia nie masz tak nic się wydaje ja dopiero o pierwsze się staram
-
Ani0nka wrote:Andii dobrze ze masz już jednego szkraba to już jest troszkę Ci łatwiej bo wiesz co i jak, i aż takiego ciśnienia nie masz tak nic się wydaje ja dopiero o pierwsze się staram
Oj kochana niestety jeśli się o czymś marzy to nie ważne czy pierwsze czy czwarte dziecko, marzenie staje się nie osiągalne i boli bardzo. Walczę też z pytaniami kiedy zdecydujemy się na drugie, słyszę że jestem egoistką bo nie chce rodzeństwa dla córki i brak akceptacji otoczrnia, ci co wiedzą że się staram to bagatelizują problem nawet lekarze, przecież masz jedno dziecko to o co ci chodzi. Jeśli coś sobie wbijemy do głowy, pragniemy czegoś mocno to boli, bardzo boli że się nie udaje. Myślę że ból jest taki sam jak u pierworódek. Wiem że mnie nie rozumiecie bo wy staracie się o pierwsze i jedyne wasze marzenie jest być mamą, ja już jestem mamą więc pewnie dla nie których to będzie nie zroxumialeStarania o drugie dziecko -
Andii ja wiem albo po prostu staram się zrozumieć jak się czujesz. W szpitalu jak byłam była kobietka ok. 40 lat. Mówiła że o drugie dziecko starali się z mężem 11 lat.. Także różnie się układa. Mam nadzieję że Wam się uda spełnić to marzenie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:16