Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex myśl pozytywnie. Jesteśmy z Tobą

Mis biedna z tym spaniem. Po pracy odpoczniesz
AniOnka test najlepiej w terminie spodziewanej miesiączki
Pusze bycie położną nie jest łatwe
. Ale dobrze, że Cię tu mamy
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Nie chce robi bety bo to mnie chyba bardziej będzie sttesowało albo uspokoi na 5 minut i znowu to samo. Już dzisiaj chyba spokojniej bo cycki bolą. A brzuch chyba ciągnie od siniaków i zastrzyków, może tak chyba być nie?
Śluzu nie ma dzisiaj żółtego, ale 2 też nie mogłam zrobić więc zaparcie jest. Jakby coś się działo to jak zwykle mogłaby być biegunkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari92, to w czwartek testuję
w środę powinnam już dostać testy bo mi się pokończyły, chyba już z 6 zużyłam w tym cyklu a @ ma być za 3-4 dni
jestem przegięta w druga stronę xD
Andii lubi tę wiadomość
-
Alex spokojnie kochana ! Ja wiem ze się martwisz i stresujesz .. chwilami odchodzisz od zmysłów - ale myśl od zięciu , to nie jest zdrowe dla maluszka ;( potrzebujesz spokoju myśl pozytywnie , wyibrazaj sobie siebie z brzękiem ;p poród , jaki będzie ;p dzieło spacer pierwszy ;p oglądaj wózki ubranka , nie kupuj koniecznie już ale już oglądaj i rozglądać się ;p takie pozytywne ciążowe rzeczy poprawia ci humor a nie myślenie o najgorszym ..
u nas pomału już jakiś harmonogram wchodzi w życie hehe ;p jestem zmęczona o nie wyspana - ale cóż ;p macierzyństwo
Nathan jest bardzo silny mamy za sobą 2 skoki już
ogólnie to śmieszek mały nic tylko się cieszy ;p (jak nie placze haha) kolek odpokac narazie nie mamy
a z jelitkaki juz lepiej
głowę trzyma twardo ;p przymierza się do obrotów z brzuszka na plecy
łzy mamy co nie miarę ;p już go wszytko interesuje , nie nchce leżeć woli jak się go trzyma w pionie K wszytko obserwuje ;p no mały jest kochana mimo wsYtko bo czasami to naprawdę mam dość jak coś mi dolega ;p no ale cóż jak każdy czasem ma poprostu gorszy dzień i trzeb nosić tulić głaskać i dawać cyca co chwile ;p
Nosimy w końcu rozmiar 56 ;p hehe
Andii, terka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Anionka ja jestem kilka dni przed okresem mam wzdęty brzuch, gazy i ćmi mnie brzuch dodatkowo częściej chodzę do toalety na dwójkę, i tak mam zawsze niestety przed okresem. Także jeśli nie miewalas gazów przed okresem to dobry znak, jedni gazy mają na okres inni na ciążę

Alex współczuję tego stresu i niepewności ale chyba każda kobieta w ciąży tak ma wiec musisz to jakoś przetrwać.
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Witam się w poniedziałkowy poranek

Jejku co za tragiczna noc za mną
najpierw nie mogłam zasnąć do 00.30 a jak już zasnęłam to co chwila się budzilam
także wstałam po 5 niewyspana a dziś w pracy 10h- pięknie
po pracy miałam się spotkać z moimi dziewczynami ale chyba odwołam bo nie dam rady 
Wczorak była pełnią więc 2dni przed i 2dni po mogą być ciężkie i nieprzespane nocy. Ja wczoraj wypiłam 2drinki i spałam świetnie
Zobaczymy na nic się nie nastawiam bo jak w sobotę robiłam będę to nic nie wyszło, w czwartek piątek będzie @
-
Ani0nka wrote:Zobaczymy na nic się nie nastawiam bo jak w sobotę robiłam będę to nic nie wyszło, w czwartek piątek będzie @
Beta mogła być wykonana za wcześnie
trzymam kciuki bo szanse na ciążę są nadal póki nie ma okresu
Ani0nka lubi tę wiadomość
Andii dzięki!
ale serio jestem dziwna niby wiem ze się nie udało a i tak zrobiłam dziś test... nadzieja jeszcze się tli
-
Nie jesteś dziwna to normalne, ja jestem już dinozaur w staraniach i nie powinnam mieć nadzieji ale nadal je mam, nie robię testów ciążowych, pije już normalnie alkohol po owulacji, mniej świruje ale nadal lubię doszukiwać się objawów ciążowych. Tak już jest
Andii dobrze ze masz już jednego szkraba
to już jest troszkę Ci łatwiej bo wiesz co i jak, i aż takiego ciśnienia nie masz tak nic się wydaje
ja dopiero o pierwsze się staram
-
Ani0nka wrote:Andii dobrze ze masz już jednego szkraba
to już jest troszkę Ci łatwiej bo wiesz co i jak, i aż takiego ciśnienia nie masz tak nic się wydaje
ja dopiero o pierwsze się staram 
Oj kochana niestety jeśli się o czymś marzy to nie ważne czy pierwsze czy czwarte dziecko, marzenie staje się nie osiągalne i boli bardzo. Walczę też z pytaniami kiedy zdecydujemy się na drugie, słyszę że jestem egoistką bo nie chce rodzeństwa dla córki i brak akceptacji otoczrnia, ci co wiedzą że się staram to bagatelizują problem nawet lekarze, przecież masz jedno dziecko to o co ci chodzi. Jeśli coś sobie wbijemy do głowy, pragniemy czegoś mocno to boli, bardzo boli że się nie udaje. Myślę że ból jest taki sam jak u pierworódek. Wiem że mnie nie rozumiecie bo wy staracie się o pierwsze i jedyne wasze marzenie jest być mamą, ja już jestem mamą więc pewnie dla nie których to będzie nie zroxumialeStarania o drugie dziecko -
Andii ja wiem albo po prostu staram się zrozumieć jak się czujesz. W szpitalu jak byłam była kobietka ok. 40 lat. Mówiła że o drugie dziecko starali się z mężem 11 lat.. Także różnie się układa. Mam nadzieję że Wam się uda spełnić to marzenie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:16