Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć wam!
Kasia przeogromne gratulacje :* :*
Tak się cieszę że wam się udało
Anionka, co do diagnozy PCOS kompletnie się tym nie przejmujtak jak pisała Ci Panipuchatkowa to ona z taką diagnoza zaszła w ciąże, Ty pewnie też będziesz musiała podleczyc ten PCOS i wszystko się jakoś ułoży
Lelek wypoczywajdużo już się napracowałaś będąc w ciąży, teraz tylko odpoczynek i spokój
A ja jutro wychodzę za mąż! ;o matko nawet nie wiem kiedy to zleciało...
I nowa droga życia przede mną u boku mężapewnie się rozkleje przy składaniu przysięgi w Urzędzie Stanu Cywilnego
Życzę wszystkim miłego dnia :*Kaassiia, Andii, panipuchatkowa, terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
terka wrote:Dziewczyny z tym chińskim kalendarzem to troche loteria. O ile dobrze pamiętam to u nas się sprawdził ale to nie świadczy o skuteczności
Z tego co wiem to jakoś inaczej liczą miesiące (jako 28 dni chyba) a to zmienia całkiem sytuacje
Jest 50% trafieniawięc co druga kobieta może potwierdzić że jej się zgadza hehe
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
Teraz mam tsh 2,5 ale tydzień temu miałam 3,5, ale sienzdenerowowalam przed pobieraniem. Jodid przed 2 miesiące 100mg przepisała doktor, bo zapytałam się czy możemy zacząć od naturalnych metod leczenia tym bardziej ze FT3, FT4 anty tp i to drugie mam idealne. Zobaczymy dziewczyny może uda się zbić do 1,5. A jak nie to leczenie hormowane
-
Butterfly kochana przed Tobą najpiękniejszy dzień w życiu
od jutra będziesz już żoną
to się wydaje takie nierealne prawda?
będzie nowa rola w życiu
Ja swój ślub zapamiętam do końca życia, każdy przed mówił mi że będzie tak super och i ach ale tego się nie da opisać co się wtedy czujenawet jak coś nie było idealne to miałam to gdzieś w tej chwili jak obiecywalam że będę jego do końca życia
to cudowne uczucie
Ja się bardzo bałam że się rozkleje przy przysiedze ale się udało nie, za to przy blogoslawienstwie o mało nie poplynelam
Tak więc Oliwia jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Wasbędę z Tobą myślami jutro :* i czekam na fotki z tego pieknego dnia
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I my się witamy
Butterfly aj pieknybdzien przed wami ! Aż przypomniało mi się jak to u mnie było w przed dzien❤️ Nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy haha
Kasiu haha no cóż czasami kobita nie wytrzyma i poleci sprawdzić ;p ale jeśli to Cię uspokoiło to jesteś rozgrzeszona hehteraz duzo spokoju i cierpliwości
Lelek teraz to dul wypas wypoczywaj !
Alex ty prześpij weekend jak możesz ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Butterfly pięknego dnia! Choć na pewno taki będzie. Jej mój ślub... jakby to było wczoraj, a już prawie 2,5 roku po. I to był piękny dzień. Ale życie po ślubie jeszcze lepsze i tak z każdym dniem - do dzisiaj - jest tylko lepiej
Co do TSH, moja lekarka zawsze mi mówi, że dla osób w naszym wieku wynik toax 2 - 2,5. Nie ważne, czy się staramy o dziecko (wtedy idealny jest ok. 1), czy nie. Po prostu normy laboratoryjne uwzględniają szeroki zakres wieku. Kiedy ja miałam TSH 3, czułam się fatalnie. Przy 0,5 - 1 czuję się naprawdę dobrze.
-
Butterfly92 wrote:Cześć wam!
A ja jutro wychodzę za mąż! ;o matko nawet nie wiem kiedy to zleciało...
I nowa droga życia przede mną u boku mężapewnie się rozkleje przy składaniu przysięgi w Urzędzie Stanu Cywilnego
To już jutro! Ojjj będą emocje będą!zapamietasz ten dzień
Jeden z najważniejszych w życiu
My tu będziemy z Tobą myślami, ale wiem że będziesz się z początku chciała mężem nacieszyć więc pewnie na opowieści poczekamyButterfly92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm