Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa cytomegalią możesz się zarazić w sumie wszędzie. Mnie dzieci w pracy w żłobku zarazily i w pierwszej ciąży miałam już przeciwciała a nawet nie wiedziałem że to przechodziłam. Objawia się jak mocne przeziębienie.
Kurczę dziewczyny czuje cały czas że będzie dobrze;) tak już sobie planuje w głowie różne rzeczy i czuje w głowie że będzie chłopczyk;)Mari92, Magdaa21, puszek369 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
A nie pisałam Wam, że dzisiaj moja córka ma urodziny Dokładnie 11 stycznia urodziłam o godz. 12:25 Imprezka urodzinowa zaplanowana na niedziele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:59
Mari92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Andii ooo pięknie! Sto lat w takim razie i bajkowej zabawy w niedzielę!
Niee nic mi nie puchnie jak na razie na wadze +10 kg.
Julka no coś Ty... mam nadzieję że jednak będzie tylko coraz lepiej.
Co do imprez to my idziemy jutro na urodziny do chrześniaka. kończy roczek. a pamiętam jaki był maluutki. Niesamowite.Andii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Malwa cytomegalią możesz się zarazić w sumie wszędzie. Mnie dzieci w pracy w żłobku zarazily i w pierwszej ciąży miałam już przeciwciała a nawet nie wiedziałem że to przechodziłam. Objawia się jak mocne przeziębienie.
Kurczę dziewczyny czuje cały czas że będzie dobrze;) tak już sobie planuje w głowie różne rzeczy i czuje w głowie że będzie chłopczyk;) -
Dziewczyny trochę ciężko się przebić przez tematy ciążowe ale spróbuje
Pisałam Wam że mam miec dziś kolędę i zapytam o te msze na rocznicę ślubu i za dar rodzicielstwa- nie byłam w stanie o nic zapytać a gdy tylko wizyta się skończyła to ja skończyłam zaplakana w ramionach męża
Na kolędzie był u nas proboszcz, powiedział że nas pamięta nie tylko ze ślubu ale widzi nas często w kościele i że ślub już dawno był i dlaczego w domu mamy tak pusto i czy nam to nie przeszkadza- odpowiedziałam że bardzo nam to przeszkadza
Zaczelismy o tym rozmawiać oczywiście od duchowej strony, zapamiętałam jedne zdanie proboszcza: poczęcie to cud i trzeba o ten cud się mocno modlić...
Kurczę była mi potrzebna taka rozmowa
Wspominał o wspólnej modlitwie może w końcu męża przekonam do tego...
A tak poza tym korzystając z okazji napisze że będzie mnie teraz trochę mniej muszę odpocząćaxie92, Mari92, Magdaa21, puszek369, Mała_Mii lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 jeśli modlitwa Ci pomaga to módl się mocno i dużo. Łatwiej jest osobom wierzącym przejść niepowodzenia niż osobom takim jak ja, gdzie tej wiary pozostało nie wiele, w tamtym roku chodziłam codziennie na roraty głównie ze względu na córkę ale wierzylam że i moja wiara się umocni ale nic z tego. Dla mnie Bóg to wymysł ludzi, w pewien sposób zabobon, chyba nie potrafie w niego już na nowo uwierzyć a pomyślec, że był czas gdzie do kościoła chodziłam codziennie i wiara znaczyła dla mnie duzo, im więcej złego się wokół mnie dzieje tym mniej wierze Także Kochana jak tylko modlitwa Ci pomaga i daje siłę to módl się mocno, będzie Ci napewno łatwiej niż mi
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Mis rozumiem, że musisz odpocząć. Napewno Wam się uda. Będzie dobrze
Andi najlepszego dla córci
Alex musi być dobrze
Panipuchatkowa dobrze, że nogi Ci nie puchnąAndii, MissKathy92 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss świetnie że sobie mogłaś tak porozmawiać
Andi wszystkiego dobrego dla córeczki;) I dla Ciebie też bo w końcu to twoje święto również
Ja zaraz wychodzę do koleżanki. Tego siniora musiałam gazikiem zakleic bo masakra jak ocierają ubrania. Boję się że znowu zacznie to krwawic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 17:37
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziękuję dziewczyny za Wasze wpisy
jesteście mega :*
Ja będę Was czytać na bieżąco bo się troszkę od Was uzależnilam, a jak coś u mnie ruszy to też Wam się pochwalę ale muszę troszkę odpocząć psychicznie
Trzymam kciuki za wszystkie nowe fasolki, zeby się wszystko dobrze rozwijało i za szczęśliwe rozwiązania dla zaawansowanych ciężarówek i dla mam dużo snu i cierpliwości czekam na obiecane foteczki z sesji i ślubu Butterflyaxie92, Magdaa21, Mari92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Miss świetnie że sobie mogłaś tak porozmawiać
Andi wszystkiego dobrego dla córeczki;) I dla Ciebie też bo w końcu to twoje święto również
Ja zaraz wychodzę do koleżanki. Tego siniora musiałam gazikiem zakleic bo masakra jak ocierają ubrania. Boję się że znowu zacznie to krwawic.
Dziękujemy
MissKathy92 odpocznij, komfort psychiczny jest ważny
Starania o drugie dziecko