Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa cytomegalią możesz się zarazić w sumie wszędzie. Mnie dzieci w pracy w żłobku zarazily i w pierwszej ciąży miałam już przeciwciała a nawet nie wiedziałem że to przechodziłam. Objawia się jak mocne przeziębienie.
    Kurczę dziewczyny czuje cały czas że będzie dobrze;) tak już sobie planuje w głowie różne rzeczy i czuje w głowie że będzie chłopczyk;)

Mari92, Magdaa21, puszek369 lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex bo będzie dobrze!!! Naprawdę!

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem calymi dniami sama z dzieckiem. Bylismy o krok od rozwodu. Ale wszystko sie uklada. Najgorsze ze musze liczyc ttlko na siebie. Dziecko malo mi spi w nocy budzi sie placze.

• Andii Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa A ty jak się czujesz? Puchną Ci ręce lub nogi? To już prawie 34tc wow :) <3 Leci

Starania o drugie dziecko
  • Andii Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie pisałam Wam, że dzisiaj moja córka ma urodziny :) Dokładnie 11 stycznia urodziłam o godz. 12:25 :D :D Imprezka urodzinowa zaplanowana na niedziele

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:59

Mari92 lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 stycznia 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii ooo pięknie! Sto lat w takim razie i bajkowej zabawy w niedzielę!
    Niee nic mi nie puchnie jak na razie :D na wadze +10 kg. :)

Julka no coś Ty... mam nadzieję że jednak będzie tylko coraz lepiej.

Co do imprez to my idziemy jutro na urodziny do chrześniaka. kończy roczek. :) a pamiętam jaki był maluutki. Niesamowite.

Andii lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Malwa cytomegalią możesz się zarazić w sumie wszędzie. Mnie dzieci w pracy w żłobku zarazily i w pierwszej ciąży miałam już przeciwciała a nawet nie wiedziałem że to przechodziłam. Objawia się jak mocne przeziębienie.
    Kurczę dziewczyny czuje cały czas że będzie dobrze;) tak już sobie planuje w głowie różne rzeczy i czuje w głowie że będzie chłopczyk;)
    Trochę jestem przerażona. Mam nadzieję, że nic się nie stanie i jakoś uda się uniknąć.

• Andii Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa Dziękujemy :) Czas leci nie ubłagalnie, dzieci zwłaszcza te do kilku lat rosną niesamowicie a rozwijają się jeszcze szybciej :)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trochę ciężko się przebić przez tematy ciążowe :) ale spróbuje :)

Pisałam Wam że mam miec dziś kolędę i zapytam o te msze na rocznicę ślubu i za dar rodzicielstwa- nie byłam w stanie o nic zapytać a gdy tylko wizyta się skończyła to ja skończyłam zaplakana w ramionach męża :(
    Na kolędzie był u nas proboszcz, powiedział że nas pamięta nie tylko ze ślubu ale widzi nas często w kościele i że ślub już dawno był i dlaczego w domu mamy tak pusto i czy nam to nie przeszkadza- odpowiedziałam że bardzo nam to przeszkadza :(
    Zaczelismy o tym rozmawiać oczywiście od duchowej strony, zapamiętałam jedne zdanie proboszcza: poczęcie to cud <3 i trzeba o ten cud się mocno modlić...
    Kurczę była mi potrzebna taka rozmowa :)
    Wspominał o wspólnej modlitwie :) może w końcu męża przekonam do tego...

A tak poza tym korzystając z okazji napisze że będzie mnie teraz trochę mniej :) muszę odpocząć

axie92, Mari92, Magdaa21, puszek369, Mała_Mii lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Andii Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 jeśli modlitwa Ci pomaga to módl się mocno i dużo. Łatwiej jest osobom wierzącym przejść niepowodzenia niż osobom takim jak ja, gdzie tej wiary pozostało nie wiele, w tamtym roku chodziłam codziennie na roraty głównie ze względu na córkę ale wierzylam że i moja wiara się umocni ale nic z tego. Dla mnie Bóg to wymysł ludzi, w pewien sposób zabobon, chyba nie potrafie w niego już na nowo uwierzyć a pomyślec, że był czas gdzie do kościoła chodziłam codziennie i wiara znaczyła dla mnie duzo, im więcej złego się wokół mnie dzieje tym mniej wierze :( Także Kochana jak tylko modlitwa Ci pomaga i daje siłę to módl się mocno, będzie Ci napewno łatwiej niż mi

MissKathy92 lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 stycznia 2019, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss kochana ciesze się że taka rozmowa się odbyła. :) zobaczysz dobrze będzie
    Super:*

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mis rozumiem, że musisz odpocząć. Napewno Wam się uda. Będzie dobrze :-)

Andi najlepszego dla córci :-)

Alex musi być dobrze ;-)

Panipuchatkowa dobrze, że nogi Ci nie puchną :-)

Andii, MissKathy92 lubią tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, na pewno będzie dobrze :)

Miss, to też może dobrze ze proboszcz wie - może się będzie za Was modlił :) wróć do nas jak najszybciej, ale odpocznij też :) :*

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 11 stycznia 2019, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dobrze dobrze.:P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Mis rozumiem, że musisz odpocząć. Napewno Wam się uda. Będzie dobrze :-)

Andi najlepszego dla córci :-)

Alex musi być dobrze ;-)

Panipuchatkowa dobrze, że nogi Ci nie puchną :-)

Dziękujemy :)

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss świetnie że sobie mogłaś tak porozmawiać;)
    Andi wszystkiego dobrego dla córeczki;) I dla Ciebie też bo w końcu to twoje święto również;)
    Ja zaraz wychodzę do koleżanki. Tego siniora musiałam gazikiem zakleic bo masakra jak ocierają ubrania. Boję się że znowu zacznie to krwawic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 17:37

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za Wasze wpisy :)
    jesteście mega :*
    Ja będę Was czytać na bieżąco bo się troszkę od Was uzależnilam, a jak coś u mnie ruszy to też Wam się pochwalę :) ale muszę troszkę odpocząć psychicznie :/

Trzymam kciuki za wszystkie nowe fasolki, zeby się wszystko dobrze rozwijało i za szczęśliwe rozwiązania dla zaawansowanych ciężarówek :) i dla mam dużo snu i cierpliwości :D czekam na obiecane foteczki z sesji i ślubu Butterfly :)

axie92, Magdaa21, Mari92, Butterfly92 lubią tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png

Wysłany: 11 stycznia 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss jejku ale pisz od czasu do czasu. :(

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Miss świetnie że sobie mogłaś tak porozmawiać;)
    Andi wszystkiego dobrego dla córeczki;) I dla Ciebie też bo w końcu to twoje święto również;)
    Ja zaraz wychodzę do koleżanki. Tego siniora musiałam gazikiem zakleic bo masakra jak ocierają ubrania. Boję się że znowu zacznie to krwawic.

Dziękujemy :) :)

MissKathy92 odpocznij, komfort psychiczny jest ważny :)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Miss jejku ale pisz od czasu do czasu. :(
    Puchatkowa nie martw się :) na pewno nie opuszczę Was na zawsze :) będę pisać :*

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
‹‹ 2073 2074 2075 2076 2077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ