Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly to jutro Cię piękny dzień czeka:) liczymy na relację
Mi się taki straszny krwiak od porannego zastrzyku że masakra;( rano nic nie było i rozlało mi się na prawą stronę brzucha ;(Butterfly92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny już się rozkleiłam czytając wasze piękne posty pełne pocieszenia, gratulacji, dziękuję że natrafiłam na te forum
KOCHAM WAS!!!
Alex biedna ;( oby szybko się zagoiło :*panipuchatkowa lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Andii wrote:Butterfly a jak brat Twojego narzeczonego? Zaakceptował to?
Andii lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Kasia to trzymam dalej kciuki
Butterfly, za ślub też
My też już prawie 2,5 roku po ślubieI tak jak Miss - cieszyłam się z tego dnia na maxa i nawet jak coś było nie tak to stwierdziłam, że nie mam już na to wpływu więc nie ma się co przejmować
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Alex, współczuję Ci! Krwiaka i w ogóle zastrzyków. Ja nie znoszę igieł... No, ale czego się nie robi dla dziecka, prawda?
Ja dziś rano dowiedziałam się, jak wyglądają prawdziwe, poranne mdłości... I naprawdę nie chciałabym przeżywać tego każdego rankaTe w ciągu dnia są bardziej znośne u mnie, choć dzisiaj sama nie wiem...
Jeśli zastanawiacie się nad L4... Siedzę sobie jeszcze w piżamie, spokojna, zrelaksowana, powolutku ogarniam co muszę, mogę się zdrzemnąć kiedy potrzebuję... Nie jest źle!Ale pewnie za jakiś czas będę miała dość, bo jestem typem osoby, która lubi mieć sporo na głowie
Wczoraj odwiedziłam na chwilę pracę (musiałam zawieźć kilka rzeczy), dziś miałam koszmary, że wracam tam pracować, trafiam na najgorszą wersję dzieci z mojej grupy...
Więc tym bardziej cieszę się tym spokojem
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam pytanie. Od kilku dni jadlam kanapki z salami. Teraz zaczelam sie zastanawiac, ze chyba salami nie mozna w ciazy? Weszlam, poczytalam i sama juz nie wiem. Chodzi mi o toxo- nie przechodzilam toxo wiex musze uwazac, a teraz przemyslalam sprawe z tym salami i sie zmartwilam
(
-
Ja zamówiłam Książkę dr Dąbrowskiej oraz książkę dieta z PCOS. Zobaczymy co tam ciekawego piszą i zaczynam z dieta oraz ćwiczeniami. Musi być lepiej
-
Lelek ja podobnie się teraz wszystkim przejmuje co jem i robię
chyba salami jest ok, w końcu jest przetworzone a nie surowe mięso.
Boli mnie ten krwiak, to aż taki wylew się zrobił. Zdjecie bym wam wstawila ale jest obrzydliwe ;p idę dzisiaj do koleżanki położnej to może coś doradzi
Jestem tak senna że masakra. Wyglądam jak śmierć dzisiaj po tej nieprzespanej nocy. Idę tylko na godzinkę czy dwie i wracam prosto do łóżka. Do męża też kolega przychodzi więc oboje mamy dzisiaj osobne plany ;p
Ciężarówki, brały was mdłości po południu zamiast rano? Ja od 2 czy 3 dni tak mam, teraz też mnie bierze. Z głodu chyba co?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alex0806 mdłości powoduje głód, dlatego są zazwyczaj rano bo przez całą noc nic się nie je. Staraj się jeść regularnie co 2/3godziny a nawet częściej jakieś małe przekąski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:41
Starania o drugie dziecko -
No właśnie nie wzięłam nic więcej do pracy i zaraz padnę. Muszę sobie więcej posiłków teraz robić. Przyjdę do domu, zjem i na 18 idę do koleżanki. Wysmaruję jeszcze ten brzuch maścią z arniki bo aż spuchł ten krwiak. Może go troche schłodzić lodem?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny