Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss odpocznij, wróć kiedy będziesz gotowa. Będziemy czekać na Ciebie
Alex bidulko-ile Ty jesteś w stanie znieść dla dzieciaczka
Andii-wszystkiego najlepszego dla córeczki
Co do wiary, kochana, to nie jest tak że naszymi wysilkami wywalczymy sobie ją.
To jest łaska, która wystarczy po prostu przyjąć. Tak mało i tak dużo
Wiem że czasem ciężko, wiem że czasem trudno. Ale wiem też że wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 18:40
MissKathy92, axie92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Czesc Dziewczyny
Widze, ze tu sie bardzo pozmienialo Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych!! Rosnijcie zdrowo
I witam tez wszystkie nowe dziewczyny, ktore dolaczyly w ostatnich miesiacach
Czasem Was czytalam, ale penwie i tak sporo pominelam. Po prostu brak czasu, uplywa jak szalony i nawet nie wiem na co. Do tego stopnia ze nawet przestalam lykac kwas foliowy i dopiero przy wypoczynku w grudniu z powrotem zaczelam, ale chyba taka przerwa byla mi potrzebna bo o ciazy tez nie myslalam przez to ze zadnych tabletek nie bralam
Jako, ze minal mi rok stran to w lutym maz idzie na badanie nasienia - spawdzil w listopadzie i bylo bardzo dobre jesli chodzi o ilsoc, ruchliwosc, tylko morfologia 3% zamist 4 % ale po przeliczeniu w stosunku do ilosci to gdyby przyjac wszystkie minima z normy to i tak mial wiecej ze 2 razy... Wiec ja w tym cyklu, ktory mi sie zaraz zacznie ide do gina na hsg. W listopadzie mialam wizyte bo tak badam cytologie i juz zasugerowal zeby sprawdzic. Takze sie ciesze i boje jednoczesnie
Co do wiary to ja akurat jej nie trace. Podchodze raczej ze tak ma byc po prostu, ale na pewno kiedys sie doczekam zwlaszcza ze wszystkie wyniki mam w normie i owulacje potwerdzaona monitoringiem - widoczne cialko zolte, wiec to chyba musza byc te jajowody. Albo za szybki tryb zycia wiec od nowego roku chce zwolnic
Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie caly czas - wierze ze na nas przyjdzie tez kolej a z Waszych ciaz - zwlaszcza Twojej Alex i Twojej Kasiu (bo Was pamietam) sie naprawde strsznie ciesze moze to dzieki Wam nie watpie w powodzenie i cierpliwie czekam na swoj cud, bo jestescie tak waleczne jak nie wiem i jak widac przynosi to efekty
Miss, Andi - czy sie tu udzielam czy nie na Wasze cuda czekam tak jak na swoj i jak czekalam na Alex i Kasi. One sie zdarza, bardzo w to wierze!
Moze wiecej jest takich osob co czasem czytaja i nawet nie macie pojecia ile osob Wam kibicuje
Pozdrawiam Was serdecznieMissKathy92, puszek369, Magdaa21, Kaassiia lubią tę wiadomość
11 cs -
Ja mam dziś 36 dzień cyklu... i nadal czekam na @ bo chciałabym komplet badań zrobić. Jutro może test zrobię ale na nic się nie nastawiam już w tamtym tygodniu chyba z 5 wysikalam i betę robilam
-
nick nieaktualny
-
Aloes hej, dawno Cię z nami nie było hsg to dobry pomysł, plan macie więc musi być dobrze wierzę mocno że nam wszystkim się uda
Ja dopiero wróciłam do domu, a miałam iść na godzinkę czy dwie;) właśnie wzięłam prysznic, nasmarowałam mojego cudnego siniaka i leżę. Pewnie obejrzę jakiś serial i padnę przy nim, albo zaraz wtulę się w męża i też go pogonię do spania jutro śpię do oporuAloes lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Aloes miło, że się odezwałaś
Kochana hsg to dobry pomysł.Aloes lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Za mnie tez alex proszę ;p bo ja ostatni raz się wysłałam hmm 11 tyg temu i jeszcze długo die nie zanosi no SLD cóż ;.p macierzyństwo ❤️[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka czeka was rozmowa. Nie mówię o rozwodzie ale może pokaż mu jak to by było gdyby was nie bylo. Masz możliwość przenieść się gdzieś na jakiś czas? Oczywiście z małą.
Jeśli facet nie odetnie się od mamusi i ona będzie ważniejsza to wcześniej czy później małżeństwo się rozpadnie. Zawsze tak jest.
Musisz walczyć o swoje małżeństwo i o rodzinęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej dziewczyny;) wyspanie załatwione ale teraz boję się wstać z łóżka żeby nie zwymiotowac;p głodna chyba jestem i dlatego.
Też wstawałam wcześniej wziąć euthyrox a później zrobić zastrzyk ale do teraz spałam i chyba mnie wzięło. Ale to dobrze bo to znak że maluch jest że mnąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny;) wyspanie załatwione ale teraz boję się wstać z łóżka żeby nie zwymiotowac;p głodna chyba jestem i dlatego.
Też wstawałam wcześniej wziąć euthyrox a później zrobić zastrzyk ale do teraz spałam i chyba mnie wzięło. Ale to dobrze bo to znak że maluch jest że mną
Pewnie ze tak nie zazdroszczę mdłości ale cieszę się że wszystko u was ok (nawet jeśli mdłościami się objawia ).
Miej przy łóżku jakąkolwiek przekąskę zeby nie wstawac całkiem na czczohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Witam
U mnie również dopiero pobudka, i trzeba myśleć o śniadaniu bo czuje głoda
Aloes fajnie ze się odezwałaś hsg dobry pomysł zawsze będziecie o krok do przodu powodzenia w staraniach
Miss, odpocznij i wracaj do nas za chwilę z dobrymi wiadomościami
Ja mieszkam z treściami i jest spoko tyle że mąż stoi za mną murem więc teściowa za dużo nie podskoczy, s że teść mnie uwielbia to również mam na plus
Butterfly wszystkiego dobrego,dużo wytrwałości i samych pogodnych chwil
Ja również mam dziś urodziny chrzesniaka, prezes gotowy i po 18 lecimy.
Miłego dnia
MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
U mnie z tą przekąską przy łóżku nie przejdzie bo pies mi zje w nocy ;p A i tak muszę wstać po euthyrox zwykle
Zjadłam już śniadanie, ogarniam się i idziemy na jakieś małe zakupy bo chce sobie na materiały popatrzeć może coś wybrać na próbę i jaśki na poduszki uszyć albo coś. Muszę poćwiczyć zanim dzidzi coś uszyjęterka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵