Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34f6b3a25f74.jpg
Jestem w 4 dniu cyklu (okres mam 7dni) możecie spojrzeć na te wyniki ? Pobieranie robiłam wczoraj. Lekarz kazał mi zrobić to by wykluczyć bądź potwierdzić pcos -
Alex, trzymam kciuki za wizytę.
Ja dziś zrobiłam bete chociaz temp. Spadla trochę. Ale już dla świętego spokoju. Może spróbuje jeszcze zadzwonić jutro do lekarz czy co . Bo Nawet nie wiem jakie badania zrobić na wizyte. A będę chciała podejść jak najszybciej do stymulacji lametta i ovitrell jak mi radziła wcześniej.
Bąbel , mi poronieniu tez lekarz zlecił trochę badan i w sumie wyszlo pare kwiatków. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła zeby miec jasną sytuację na przyszłość. Zawsze to krok do przodu.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Anionka Twój stosunek Lh/FSH wynosi 0,87. Przy pcos jest on dużo wyższy. U zdrowej kobiety powinien wynosić ok 1. "Mniejszy może świadczyć o niewydolności przysadki, a wyższy o zespole policystycznych jajników. " Musisz iść z wynikami do gin. Powinien zlecić dużo więcej hormonów niż tylko LH i FSH.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex Boże jak mnie pocieszyłaś!!!! Nie mam PCOS! Tak się tego bałam serio wiem ze są leki, ze dziewczyny zachodzą w ciąże ale wiecie, no bałam się po prostu. Dziękuję ALEX
-
Dzięki dziewczyny, wiecie ja dopiero zaczynam. Teraz będziemy drugi cykl się starać ale chciałabym zrobić sobie badania aby sprawdzić czy jest coś, co muszę „polepszyć/zbić” itd
-
Wszystko mam już zbadane tsh 2,5 do zbicia jedynie wszystko inne oki:) tylko jeszcze usg tarczycy zostało
-
Mam zbadane
Tsh, FT3, FT4, ATG, ATPO, prolaktyne, progesteron, b12, kwas foliowy, LH i FSH
Wszystko w normie oprócz Tsh 2,5
-
Bisia94 wrote:Alex, trzymam kciuki za wizytę.
Ja dziś zrobiłam bete chociaz temp. Spadla trochę. Ale już dla świętego spokoju. Może spróbuje jeszcze zadzwonić jutro do lekarz czy co . Bo Nawet nie wiem jakie badania zrobić na wizyte. A będę chciała podejść jak najszybciej do stymulacji lametta i ovitrell jak mi radziła wcześniej.
Bąbel , mi poronieniu tez lekarz zlecił trochę badan i w sumie wyszlo pare kwiatków. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła zeby miec jasną sytuację na przyszłość. Zawsze to krok do przodu.
Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy to w przyszłym pójdę jakieś badania zrobić. Tylko jakie bo nie mam pojęcia...Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Jeszcze w tym miesiącu idę na monitoring. Powiedzcie mi jak mam okres co 33-35 dni i trwa on 7 dni to w którym dniu cyklu najlepiej zacZac chodzić? Mówił mi ginekologa ale ja zapomniałam zapisać i wyleciało mi z głowy
-
Ani0nka wrote:Mam zbadane
Tsh, FT3, FT4, ATG, ATPO, prolaktyne, progesteron, b12, kwas foliowy, LH i FSH
Wszystko w normie oprócz Tsh 2,5
Co do monitoringu to zależy, kiedy mniej więcej masz owulację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 13:27
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To może zrobię jak nie zaskoczy w tym miesiącu po monitoringu:) a mogę to zrobić w dowolnym dniu cyklu?
-
Zapisałam się na monitoring 24 stycznia to będzie 13 dzień cyklu. Później pójdę 28 stycznia czyli 17 dzień cyklu