Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo jesli chodzi o pieniądze to wiadomo jak woda.. Lekarz, leki, badania wszystko prywatnie. Ale opłaca się to! Bo nagroda jest duża.
Mój lrkarz pracuje tez w szpitalu i na monitoringi często zapraszal mnie do szpitala wtedy nic nie placilam. A jak prywatnie to 50-100zl. Zależy czy cos tam więcej robil. -
Julka przykro mi ;(
Ja już czekam, 1 pani przede mną. Boję się trochę Ale chyba przed każdą wizyta tak mam. Mdłości całodzienne nie pomagają się zrelaksować, ale uspokajają na pewno;)
Ja dlatego męża do kuchni nie wpuszczam;) też by pół chaty spalił. Jego umiejętności kulinarne kończą się na podgrzaniu obiadu albo zrobienia prostego sniadania/kolacjiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJulka, czyli miarka sie przebrala ? Przykro mi
Alex, trzymam kciukasy ! moze bedzie mial lepszy sprzet niz wczoraj, to i cos wiecej zobaczy
Magda, moj by spalil a i tak by na mnie wszystko zrzucil ze to moja wina bo mu nie przypomnialam :pMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
Alex powodzenia-czekamy na wieści!
Magda-wybacz, wiem że moglas się wkurzyc, ale tak mnie rozśmieszyl Twój wpis że jasny gwint wyobrazilam sobie jego panikę po prostu...
Ale tak, na Twoim miejscu też bym się wkurzyła...
Bisia-to co kciuki? kiedy wyniki?
Julka-jejciu co się stało? Wiem że mieliście nie najlepiej ale co przewazylo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 15:59
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też odświeżam tylko stronę i trzymam za Alex i Bisie kciuki smacznego dziewczyny. Kurcze Julka, ale z drugiej strony jak nie widzisz innej opcji to może to jest najlepsza... Ja dzisiaj serwuje devolaye jadę jeszcze do pracy odebrać mundurki z szafki bo za miesiąc mój szpital się przeprowadza, jeszcze ich nie znajdę potem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 17:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny