Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oby było... na razie leczę przeziębienie oby do weekendu przeszło gardło i kaszel... praca z dziećmi i jej uroki
-
Ja tez wszystkie badania czy to pobieranie krwi czy ginekolog wszystko prywatnie. Już 1000zl na bank poszedł na badania krwi i wizyty
-
Anionka po samych badaniach lh i fsh nie można stwierdzić pcos najważniejszy jest obraz usg i badania hormonów te co Alex wypisala ja mam taki sam stosunek lh do fsh a mam pcos...
Jak już tu jestem to napisze Wam co u mnie we wtorek 22.01 o 20 mam wizytę u gina, powiem że chce zrobić hsg a mąż komputerowe badanie nasienia zobaczymy co gin na to zastanawiam się też czy zapytać go o stymulacje bo dotarło do mnie że może i mam swoją owu ale może jest jakaś słaba czy coś
Pozdrawiam Was kochane i czytam na bieżąco :*Mari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Miss dobrze kochana odezwij się po lekarzu.
Dziewczyny a ja robilam takie badania - testosteron, DHEA-SO4, prolaktyna, FSH, LH,estradiol, test obciążenia glukozą, insulina krzywa 3pkt,tsh, ft3, ft4, anty TG, anty TPO.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:17
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Anionka po samych badaniach lh i fsh nie można stwierdzić pcos najważniejszy jest obraz usg i badania hormonów te co Alex wypisala ja mam taki sam stosunek lh do fsh a mam pcos...
Jak już tu jestem to napisze Wam co u mnie we wtorek 22.01 o 20 mam wizytę u gina, powiem że chce zrobić hsg a mąż komputerowe badanie nasienia zobaczymy co gin na to zastanawiam się też czy zapytać go o stymulacje bo dotarło do mnie że może i mam swoją owu ale może jest jakaś słaba czy coś
Pozdrawiam Was kochane i czytam na bieżąco :*
HSG to dobry pomysł, na pewno dużo ci powie Działacie, badacie się i na pewno zaskoczy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiecie co, coś dziwnego zrobiłam. Dziś mam 5 dzień cyklu. Jeszcze troszkę mam okres ale mało, ogólnie do 7 dni potrafię mieć śluz brązowawy ale nie o tym. Zrobiłam sobie dla ciekawości test owulacyjny i wiecie co wyszło??? No same zobaczcie. Nie rozumiem tego kompletnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d9942c1b72f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:18
-
Cieszę się że na mnie czekacie
Wrócę na stałe jak zobaczę 2 kreski
Ale oczywiście będę informować jak u mnie przebiega diagnostyka bo wiem że mam tu dobre duszyczki które mi kibicują :*
Odezwę się we wtorek po wizycie na pewno
Mari92, kryha, Aloes lubią tę wiadomość
-
Ale to za wczesnie Kochana jeszcze okres mam ;-( mam nadzieje ze jednak mam cykle owulacyjne ale dopiero za tydzień się o tym dowiem w czwartek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:31
-
Anionka, ale żeby uznać test owu za pozytywny kreska testowa musi być tak samo intensywna jak ta kontrolna. Wg instrukcji test uznajemy za negatywny w takiej sytuacji. Najlepiej opisz ten test i schowaj do szuflady, za dwa dni następny, itp. Mierzysz temp? Bo to jednak też dużo daje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:33
-
Będę mierzyć temperaturę po okresie czyli za dwa dni... to są moje testy w ostatniego miesiąca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58e721058eb7.jpg
, ale nie robiłam ich tak wczesnie jak teraz. Teraz to z czystej ciekawości a przypominam jeszcze coś tam krwawię 5 dzień okresu dzis. No nic monitoring pokaże nie nakręcam się bo słyszałam ze przy pcos testy owulacyjne są nieważneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:39
-
AniOka testy tak jak dziewczyny piszą. Więc spokojnie. Daj znać jak monitoring
Alex daj znać po wizycie
O kolejna ślązaczka na wątku super
Znałam kiedyś taką Olę z Wodzisławia
Pozdrawiam kochanebąbel922, Ani0nka lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej,
Mala płakała więc mój genialny M stwierdził że podgrzeje termoforek z pestkami wiśni w piekarniku i wsadził go na 250 stopni. Mała płakać przestała, a termoforek w piekarniku został.. Normalnie myślałam że mnie trafi, w mieszkaniu siwo, zjarala sie metka z termoforka, śmierdzi.
A bo on zapomniał. Ugh. Faceci..
Miss, fajnie że się odezwałaś! Trzymam mocno kciuki za Ciebie! :*
Alex, daj znać po wizycie i odpoczywaj ile wlezie.MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej babeczki
miss jak miło cię widzieć, to masz kochana wizytę dzień po mnie
powodzenia na wizycie i oby spełniła twoje oczekiwania czekam na reakcję
trzymaj się cieplutko
Alex odpoczywaj to jest ważne, ja sie cieszę ze mam możliwość teraz odpoczywać, jakaś spokojniejsza jestem, daj znać po wizycie
byłam na zakupach, śniegu nawaliło myślałam ze drogi będą tragiczne ale na szczęście były całkiem oki, gorzej miałam z wyjazdem z podwórza, ale na szczęście udało się bez problemu. teraz kolega zajechał odśnieżył i jest super.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Magda21 faceci haha, mój kiedyś postawił czajnik elektryczny na kuchenkę elektryczną ktora byla włączona, smród , dym i spalony czajnik.
Miss,fajnie że zajrzałas:-).
Jeżeli chodzi o badania to fakt , ja wszystko prywatnie, portfel boli. Po poronieniu badania ok 800 zl , wizyta 300 potem leki i znowu wizyta i kasa leci.
Zrobiłam bete, zobaczymy. Ale nie łudze się nawet. Przynajmniej przestanę testy robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:04
Magdaa21, MissKathy92 lubią tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018