Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Do przeżycia aczkolwiek szwagierka walczy z teściowa, która twierdzi, że jak dziecko budzi się w nocy tzn ze chce pić i każe jej dawać wodę albo herbate.. Dziecko 4 miesiące..
A znalazłam fajna książkę "Kochana babciu, kochany dziadku" - https://zekspertemodzieciach.pl/kochana-babciu-kochany-dziadku/ fajne fragmenty są w necie znalazłam fragment akurat o noszeniu (a wczoraj mała zjadła i ja odlozylam do wózka to znowu w bek, to na ręce wzięłam i tulilam - moja babcia od razu ze ja przyzwyczaje i będę musiała nosić... To odlozylam a ta znowu w bek. Więc potrzebowała miłości i wtedy była spokojna ).
Moja teściowa ma podobne podejście. Kiedy mój trzymiesieczny wtedy chrześniak płakał, była oburzona, że jego mama od razu wzięła go na ręce... Bo wg niej on wykorzystuje to i specjalnie wymusza. Brakuje mi czasami słów xd Przecież kontakt fizyczny jest tak samo potrzebą jak np jedzenie. Ogólnie jestem zwolenniczką rodzicielstwa bliskości, więc teściowa będzie załamana xd Ale na szczęście nie mieszkamy z nią, a jak trzeba to mąż odpowiednio reaguje
Więc przytulaj ile potrzebuje, babcia musi to jakoś znieść
-
Ja sobie zdałam właśnie sprawę z tego, że miałam owulkę 22.12, czyli już prawie miesiąc temu I prawie od wtedy posucha, a wydaje mi się jakbyśmy wczoraj jeszcze się starali
terka, Ani0nka, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jeju dziewczyny a wy znów kusicie nalesnikami
My mamy w planach placki ziemniaczane zrobić na obiad
Ale kurka te naleśniki... I to z czekoladą może by tak dwa obiady zrobić?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyTo moja tesciowa jak dziecko placze to ja serce boli czemu placze. I ja glaszcze prosi ja zeby nie plakala itp. A najlepiej kiedys ja zostawilismy z tesciowa to taknsie darla ze az tesciowa rozaniec odmawiala z dzieckiem na reku bo zamist dac jej jesc to ona ja tulila.
-
Ja wczoraj miałam placka po węgiersku A dzisiaj mama robi bitki i rosół Ja od godziny prawie walczę z mdłościami i staram się nie zwrócić leków i śniadania, ale rosół pewnie zaraz pocisnę
Haha Julka, teściowa pewnie z bezsilności ten różaniec odmawiała, a dziecko się złościło i krzyczało jeszcze bardziej.
Ja tam się cieszę, że czas leci. Będę mogła za te 2 tygodnie odetchnąć, że wszystko jest w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 11:45
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyDla mnie tez moze czas leciec szybko- oby do 11 lutego ! i tak jestem na zwolnieniu, co to za roznica
Dziewczyny, wczoraj po kolacji znowu ktos pukal do mnie W nocy byla cisza, a po sniadaniu dostalam z 5 pukan :o teraz znowu cisza zapadla...
Ja wczoraj mialam ochote na buraczki zasmazane wiec zrobilam caly garnek dzisiaj tez sobie zjem ze schabowymi moze i ziemniaczkami cale szczescie, ze moj maz uwielbia buraki tam samo jak ja :p
Dodam Wam, ze zapomnialam wczoraj o imieninach wlasnego meza... Moj mozg sie do niczego nie nadaje :pterka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiedzcie mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:23
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
U mnie dzisiaj dzień buraka, bo kisimy Przygotowałyśmy kilka słoików i będę miała zakwasik
Zaraz zjem obiad i ruszamy do domu, bo mam jeszcze pranie do ogarnięcia, wyprasować muszę na jutro i trochę się psychicznie nastawić na pracęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Puszek369
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:24
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit jeśli chodzi o prolaktyne. Ja miałam na podobnym poziomie i dostałam leki. Jeśli chcesz potwierdzenie wynik możesz go powtórzyć po tygodniui tak abyś miała trzy wyniki.
Tak mi doradzila dziewczyna na forum, jednak nie doszło do tego gdyż na podstawie tych wyników co wcześniej robiłam starczyło wszystkie były ponad normę.
A wynik najlepiej robić rano do 10 max
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019