Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w niedzielę, właśnie czekam na obiadek troszkę opóźniony z przyczyn technicznych he ale warto bo będę gołąbki mniam
Jutro wizyta chyba mam lekki stresik.
Kobietki hematolog mówił żeby do niego się zgłosić jak będzie ciąża i teraz pytanie czy żeby iść w trybie przyspieszonym muszę pokazać zaświadczenie o ciąży od lekarza ?
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnyKasia, moja lekarka na pierwszej wizycie tj. 6+0 zalozyla mi karte ciazy, wiec u Ciebie moze tez juz karta bedzie ?
Zjadlam obiad i chyba te buraki tak dzialaja na mojego syna, bo po 50 minutach od obiadu zaczela sie fyakoteka w moim brzuchu- nie mam watpliwosci, ze to on daje o sobie znac teraz jestem juz tego pewna, ze to nie sa zadne kiszki czy jelita :p W zwiazku z tym, ze naleze raczej do tych chudszych osob, jak leze i przykladam reke do posbrzusza to moge poczuc doslownie plywanie i przemieszczanie sie. Powiedzcie mi, co sie moglo stac przez te kilka dni, ze nagle czlowiek czuje ruchy a wczesniej nie? juz nie wiem czy sobie wmawiam, bo nagle poczulam to i teraz co jakis czas czuje bardziej intensywnie chyba, bo takie delikatne pukanie od srodka czulam juz wczesniej, ale bardzo delikatnie i caly czas myslalam, ze to moje kiszki :p
Objadlam sie, a dodatkowo zgrzeszylam bo zjadlam 2 kostki gorzkiej czekolady ... glukozo wybacz -
Ja już też mam nadzieję, że założy mi kartę ciąży lekarz na kolejnej wizycie Jeszcze żadnej nie miałam, więc to byłby dobry znak
My już w domku, puściłam pranie i chwilę poleżę, a później muszę wyprasować sobie koszulę na jutro i może kluski zrobię Bo mam mięsko z sosem to kluski jak najbardziej, a mega dawno nie jadłam Dzieć wybrzydza trochę
Wiecie co, dziwnie mi piersi wywaliło. Są pełniejsze, mam żyłki, a sutki stały się też wyraźniejsze. Ale najdziwniejsze jest takie jakby opuchnięcie od dołu sutka, aż skóra jest tam mocniej naprężona. Nigdy tak nie miałam Mąż zadowolony z piersi, więc za kilka tygodni to chyba będzie jego ulubiona zabawkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuchatkowa, ale tak nagle?:p Moj glupek nie moze pojac, jak to jest mozliwe, ze przedwczoraj nie czulam a dzisiaj czuje :p Robi ze mnie glupia, sama zaczynam w siebie watpic tez mu tlumacze, ze po prostu tak jest i juz, niech nie kontynuuje tematu ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się inhaluje a po inhalacji planuje trochę podpić męża i się pobzykać po okresie mam dość sucho wiec pierwszy raz użyje dziś żelu tego na c conceive czy coś takiego powiedzcie mi czy robicie tak ze orzed stosunkiem apoikujecie do pochwy czy na członka? Wiem bardso intymne pytanie ale może podpowiecie