Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka czasem sprzeczna jest potrzebna żeby oczyścić atmosferę
Ja dopiero się przemogłam do jedzenia, zrobiłam sobie po prostu płatki z mlekiem, bo nic innego nie przełknę. Mąż dzisiaj musi na zakupy pojechać, bo w lodówce pustki się robią. A jutro ma wolne bo idzie do lekarza medycyny pracy, to pewnie od południa będziemy razem w domu. A na piątek wziął sobie urlop żeby ze mną posiedzieć bo stwierdził że ma dość robotyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex u nas dobrze:) wczoraj była u nas pielęgniarka środowiskowa na wizytę taką kontrola... Mówi że mała super się rozwija:) staram się ja już uczyć jednych godzin jedzenia... Bo niestety, jak dawałam kendo jedzenia po 120ml mleka to mi strasznie ulewala wiec wróciliśmy do 90ml co 3h w ciągu dnia i na noc 150ml by dłużej pospala:) ogólnie to w ciągu dnia też zrezygnowałam z usypiania ja na sile . Sama pada po 1,5/2h od wstania... Godzinna drzemka, papu, zabawa i znów spanko i tak cały czas:D właśnie, ostatnio robiłam porządki i jeśli byś chciała to mam całe opakowanie duphastonu. Mnie się przez najbliższe 5 lat nie przyda a szkoda wyrzucić mi
Panipuchatkowa, niczym jak u mnie, z tym że ja miałam ciążę donoszona i byłam w szpitalu ..ale dobrze że wszystko szczęśliwie się skończyło:) dziewczynki są z natury silne więc wszystko będzie dobrze
tak mi lekarze mówili jak moja Jagódka się urodziła
Terka, super że umiecie się dogadać z mężem:) bo ja ze swoim już nie daje rady .. awantura-kilka dni milczenia- kilka dni wszystko super- i znów od nowa..... Teraz np jest awantura o chrzciny, a raczej o stosunek jego do swojego rodzeństwa... Noszona on by im w dupke wszedł, bo taki dobry a jego rodzeństwo w tej dupce go ma, gdyż siostry nie będzie na chrzcinach, a brat przyjdzie tylko do kościoła bo ma na nic do pracy... Dodam że zaproszenia dostali miesiąc wcześniej i mogli sobie wszystko poukładać. A siostra nie przyjdzie bo oficjalna wersja jest taka że młodszy syn jest po zabiegu i nie wie jak będzie się czuł... A mamie mówiła że to bez inwazyjny zabieg i od razu do domu... Zaś mama K mówi że nie mają pieniędzy i dlatego ich nie będzie... Tak jakby mi zależało na pieniądzach i dlatego zaprosilam gościmasakra... W dodatku wnerwilam się, bo gdybym wiedziała że od mojego K przyjdą tylko 3 osoby to chrzest byłby w mojej rodzinnej miejscowości bo ode mnie przyjeżdża 14 osób! Szkoda słów... Powiedziałam już mojemu K że mnie i Jagody napewno nie ujrzą na żadnej uroczystości u swojego rodzeństwa... A im też coś powiem jak będę mieć okazję, bo narazie to unikają mnie jak ognien wodę ... Musiałam się wyżalić
-
Patulka czasem trzeba się wyrzalić. Najgorzej jest jak ktoś komuś wchodzi w du** a ten ktoś ma go gdzieś, szkoda, że Twoj facet tego nie widzi. Może porozmawiaj z nim na spokojnie, bez nerwów. Chrzciny to napewno bardzo ważny dla Ciebie dzień, więc rozumiem że jesteś zła i jest Ci przykro...Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Hej babeczki mam taką rozkmine co robicie z zużytym strzykawkami?
Ja zaraz się zbieram i lecę ogarnąć kilka spraw i później znów lenistwo22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ojej Patulka... Kiepska sprawa ze więcej osób przyjeżdża dalej a tamci maja to w nosie... Eh...
Nie patrz na to... Jeśli nie chca być to ich sprawa i strata, nie wasza...
Cieszcie się małą, cieszcie się jej dniem i świętujcie w takim gronie jakie będzienie daj zepsuj tego dnia przez kogoś kto ma innych w nosie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Patulka Jagódka to juz pewnie duza dziewczynka.
Alex super ze możesz pracowac w domu (dopiero doczytałam.
Terka czasami kłótnie są potrzebne.
U mnie byla pani dr mowila ze ladne dziecko mam. Nie ma żółtaczki. Dzisiaj jedynie jeszcze w inkubatorze a jutro myślę że ze mną. -
alex0806 wrote:Terka czasem sprzeczna jest potrzebna żeby oczyścić atmosferę
Ja dopiero się przemogłam do jedzenia, zrobiłam sobie po prostu płatki z mlekiem, bo nic innego nie przełknę. Mąż dzisiaj musi na zakupy pojechać, bo w lodówce pustki się robią. A jutro ma wolne bo idzie do lekarza medycyny pracy, to pewnie od południa będziemy razem w domu. A na piątek wziął sobie urlop żeby ze mną posiedzieć bo stwierdził że ma dość roboty
Ale fajnie
Posiedzcie razem, pewnie ze tak
Mój też mial wolne jak skończył badania wcześniejfajna sprawa
A teraz praca praca praca... Do końca lutego lipa, póki tego kolegi nie będzie. Potem weźmie sobie coś z urlopu z tamtego roku co zostało. Orientujecie się do kiedy trzeba go zużyć?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:U mnie byla pani dr mowila ze ladne dziecko mam. Nie ma żółtaczki. Dzisiaj jedynie jeszcze w inkubatorze a jutro myślę że ze mną.
Ale super!
Silna babeczka z niejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Patulka chętnie przyjmę dupka
bo tego nigdy za wiele, dopiero kupiłam 5 opakowań a już się kończy. Mam pudełko na 5 dni ;/
Wizytę mam w środę o 17, za tydzień.
Puchatkowa ale super, że Laura będzie mogła być z Tobąjak na takiego wcześniaka to szybciutko.
Kasia nie wszystkie apteki chcą przyjmować strzykawki. Ja zbieram do pojemnika i sobie zamówiłam na necie takie na odpady medyczne a pozniej wszystko zaniose do jednej apteki w której mi to wezmą. Jest ogólnie z tym problem.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Właśnie sprawdzam. Miało się to zmienić. I miało byc skrócone do końca marca zamiast września. Ale chyba nie przeszło to. I chyba zostaje wrzesień. Ale na wszelki wypadek wykorzysta do końca marca żeby nie było jajec jakby to jednak miało wejść czy coś
i tak planuje w marcu wziąć wolne po tej jeździe co ma teraz w pracy
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka zawsze u pracodawcy może zapytać
bo pewnie co firma to opinia.
Wystraszyłam się rano tej biegunki ale przeszło. Cycki mnie przestały boleć to znowu schiza chwilowa ale już znowu bolą. I mam mdłości takie że na jedzenie chyba dzisiaj nie będę mogła patrzeć;/ byle do 16muszę jeszcze iść do apteki po coś na ból dziąsła, rozważam takie dla dzieci coś, bo moja ósemka już chyba z tydzień ciśnie dziąsło i mnie boli ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵