Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie zmogło dziewczyny, po obiedzie padłam i zasnęłam. Dzisiaj to już apogeum mdłości, znowu wróciły, myślałam że przejdą po spaniu i dalej mam. Ale przynajmniej wiem że jest dobrze
Idę sobie zrobić kąpiel a później prześlę wam te e-booki jak ktoś chce. Różne mam, nawet dokładnie nie wiem Odkryłam w czeluściach komputeraLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 11:02
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
terka wrote:Super! a gdzie i po ile kupiłaś?
My się przy tym tak nasmiejemy! Mam nadzieję że wam też się spodoba -
Panipuchatkowa, fajnie że malutka juz z piersi pije .
Terka, gratulacje ząbka! Biedny pewnie bo bolało dlatego taki marudek:-).
Miss , dobry plan, grunt to dobre nastawienie i pozytywne myślenie, a my trzymamy kciuki:-)!
Kurczę tez bym poczytałam książki, kiedyś tyle czytałam A teraz jakos książki poszly w kat, aż zla jestem na siebie. Chyba przez ten Internet i netfixa przestałam czytać i wgl przez to ze ciagle tylko praca. Moze jak juz w ciąży będę i poszlabym na wolne to zaczelabym zbowu czytać, kto to wie.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Dziewczyny patrząc na mój wykres powinnam się udać jutro na monitoring? Myslicie ze coś będzie „widać”, czy będzie owu. Ja jednak w piątek wolałabym pójść ale na jutro jestem umowiona
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny patrząc na mój wykres powinnam się udać jutro na monitoring? Myslicie ze coś będzie „widać”, czy będzie owu. Ja jednak w piątek wolałabym pójść ale na jutro jestem umowiona
Na usg będzie widać na jakim etapie jesteś masz 12dc dobrze zobaczyłam? To powinno coś już widaćAni0nka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Mnie zmogło dziewczyny, po obiedzie padłam i zasnęłam. Dzisiaj to już apogeum mdłości, znowu wróciły, myślałam że przejdą po spaniu i dalej mam. Ale przynajmniej wiem że jest dobrze
Idę sobie zrobić kąpiel a później prześlę wam te e-booki jak ktoś chce. Różne mam, nawet dokładnie nie wiem Odkryłam w czeluściach komputera
Haha nieźle
W takich czelusciach to pewnie jakieś perełki się znajdą
To jakby co ja poproszę, tylko nie wiem jak prześlesz je
Śpij, wypoczywaj ile tylko potrzebujeszhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Muszę sobie zobaczyć co to za gra przydałoby się w coś fajnego pograć i nową rozrywkę sobie z mężem znaleźć skoro seks zakazany ;p
Ta o której z Miss mówimy to gra rozrywka połączona z myśleniem i pamięciąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ani0nka wrote:Terka nawet kiedy mam cykle po 34 dni?
Powinno być widać że np owu będzie za kilka dni. No nie powiem Ci dokładnie
Skoro i tak masz wizytę to ja wykorzystaj co Ci szkodzi
No chyba że jakoś dodatkowo płatne to nie wiemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Przed chwila lelek nadrobiliśmy dziewczyny mam taki problem ze chłop staje z minutę na wysokości zadania a mi potrzeba o wiele więcej czasu aby mnie podniecić i często te nasze stosunki dla mnie są lekko bolesne, muszę więcej tego żelu uzywac conceive bo ja tak wiecie mało na paluszek a później piecze...
a czy powinnam jutro isc na monitoring jak przed chwila wspolzylismy? -
Mari, u nas siostra mojego K nie była u małej w ogóle, zobaczyła ja dopiero na Wigilii.. brat gdyby nie to że musiał się obciąć to mała też by zobaczył na Wigilii... Także no... Ale dziewczyny, uwaga: siostra K zadzwoniła zapytać się o szczegóły chrztu bo jednak chcieli by przyjść... No sorry ale ja już zamówiłam obiad na tyle i tyle osób a 4 dni przed nie będę dzwonić i zmieniac w lokalu rezerwacji bo oni też już pewnie ustalili sobie wszystko....
Terka, gratuluję zabka!
Alex, to podaj mi na priv adres to wyśle zawsze to jakiś dobry uczynek zrobię
-
Hej hej,
Kurcze jeden dzień mnie nie ma a tu takie newsy!
Panipuchatkowa, ogromne gratulacje!!!! ♥️ Jak się czujesz? Czemu zdecydowali się na cc? Tętno? I w którym tc byłaś? Bo już nie pamiętam 35?
Alex,ja mam chyba też ponad połowę opakowania dupka, jak chcesz to dawaj na priv, wyślę Ci
Terka, gratuluje zabka boli przy karmieniu?
Miss, trzymam za Ciebie mocno kciuki
Mari, współczuję, że musi być zabieg. Ale skoro tylko to może pomóc to może warto zrobić i mieć spokój?
Lelek, Ty panikaro :* dobrze ze się uspokoiłas, ale odetchnij troszkę wszystko będzie dobrze!
Babel, niby może utrudniać, ale przecież dużo par zachodzi (nieswiadomie) używając takich żeli. Chociaż mogą one być plemnikobojcze. Teraz po prostu go nie uzywajcie i tyle
Puszek, w ciąży umysł kobiety działa inaczej też polecam tran
Patulka, ale masz zamieszanie z tym chrztem.. Oby się to jakos wszystko uspokoilo..
Ani0nka, ja byłam w udanym cyklu też na wizycie i od razu był monitoring lekarz wtedy mówił kiedy mniej więcej działać i się udało chociaż myśmy działali cały czas
U nas dziś był 1.dzien że byłyśmy z K całkiem same. Ale było nawet okej udało mi się zrobić dwudniowy obiad i jeszcze ptysie więc jestem zadowolona, że ogarnęłam gorzej ze snem, bo mała w ciągu dnia miała tylko jedna drzemke i nie dospalam. Ale jak padła o 20, tak śpi, oby noc fajnie przespala (z przerwami na jedzenie) .
Wczoraj byłam na kontroli, bo jutro, tzn dziś , 6 tyg mija. Wszystko ok tylko jeszcze jeden szew w środku się nie rozpuścil.. No ale niby tak może być, nawet do pół roku. M zadowolony bo mamy zielone światło na współżycie, ale trochę czuje chyba tego szwa bo nie jest mi za dobrze, trochę jakby lekki ból w tym miejscu oby szybko się rozpuścil bo też chcę mieć cos z seksupanipuchatkowa lubi tę wiadomość