Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:GB dental Grzegorz Bisztyga. Ale on prywatnie tylko, my z mężem do niego chodzimy
A i potwierdzam śnieg u nas sypie.
Terka na jaką okazję prezent?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Bisia94 wrote:Lelek i taki brzuszek to też bym zarezerwowala od Panipichatkowej .
Mari, szok z tym dentysta :0. Nie do opisania. Dobrze ze moja dentystka jest super.
Bąbel ja też się ładnie trzymam z zębami, dopiero 2 tyg temu miałam pierwsza plombe w życiu . Za to kamień mi sie robi i trzeba piaskowanie robić.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
terka wrote:Babel luxtorpeda to taka gra na pamięć jest. W skrocie: masz rozłożone-zakryte co najmniej 7 obrazków (można więcej ale polecam od tego zacząć ) z różnych kategorii (np potrawy, nazwy świat itd) i talię kart do ciągnięcia. I np jedna z nich masz Wielkanoc zakryta. I ciagniesz z talii święto Niepodległości - musisz pamiętać że zakryta była Wielkanoc i powiedzieć to szybciej niż inne osoby i tak w kółko myk jest taki że co chwila się zmienia ta zakryta karta i można nieźle mylić i wychodzą różne kwiatki prosta gra ale mi baaardzo podpasowala. Mężowi też. Można grac we 2 a można w więcej osób
Dzięki za opis brzmi fajnie.Aniołek... 11 tydzień
Alex slow mag ma dwa rodzaje, jeden jest bez niczego a drugi z B6, ja taki mam aktualnie.
Tez bolały mnie łydki trochę inaczej niż zakwasy, kupiłam magnez i już jest lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 09:09
Aniołek... 11 tydzień
bąbel922 wrote:Ja Idę za chwilę do pracy.. I tak do 23 ;( u mnie śniegu tylko trochę napadalo ;p
Miłego dnia dziewczyny.
Gdzie Ty kobieto pracujesz?
Przyjemnej pracyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
bąbel922 wrote:Alex slow mag ma dwa rodzaje, jeden jest bez niczego a drugi z B6, ja taki mam aktualnie.
Tez bolały mnie łydki trochę inaczej niż zakwasy, kupiłam magnez i już jest lepiej.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny jak czytam Wasze komentarze to mam takie myśli aby jednak nie odpuszczać tego cyklu:( powiedzcie mi proszę czybyacie się starały jak antybiotyk przyjmujecie. We wtorek kończę a w środę owulacja. Antybiotyk OSPAMOX, czy może mi któraś z Was doradzić tak szczerze. Co Wy byście zrobiły? Dziś skok temperatury pewnie przez przeziębienie
-
Anionka musisz zdecydować sama, nikt nie podejmie decyzji, ale ten antybiotyk jest w ciąży bezpieczny, a po co poszłaś na monitoring cyklu? To dopiero 2cs, rozumiem, że nie masz żadnej przeszłości położniczej? Ogólnie u zdrowej kobiety 2 cykle rocznie mogą być bezowulacyjne, więc wrzuć na luz, bo nie masz się na razie czym przejmować, a zwariujesz z takim podejściem. Na spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 10:02
-
Ja to dziś do pracy lece na 12 do 20 . Wstalam z bólem głowy jakos, juz wieczorem trochę czulam i tak mi zostało do rana. Tak spbie mysle czy to teraz nie po tej lamettcie albo po prostu tak.
U was tyle śniegu A w Gdańsku tylko mróz i troszkę popruszone na biało:-).
AniOnka, tak jak puszek pisze . Miejcie tez trochę z tych starań przyjemności:-). Nic na siłę.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Dzięki dziewczyny, miałam podejrzenie pcos dlatego monitoring aby zobaczyć czy jest owulacja w poniedziałek kolejny monitoring zobaczyć czy pecherzyki rosną i może zaczniemy się starać jak ten antybiotyk nie jest szkodliwy. Pierwszy cykl z testami owulacyjnymi i nic dlatego te badania czy zobaczyć czy w ogóle jest owulacja. Może drugi cykl będzie szczęśliwy
-
Ja też, brakłoby mi do środy;) myślałam że mam 2 pudełka a jedno było puste bo wcześniej wyciągnęłam blister;)
Dziękuję;* prezent taki cudowny że się nie spodziewałam liścik też zachowam:)Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja też, brakłoby mi do środy;) myślałam że mam 2 pudełka a jedno było puste bo wcześniej wyciągnęłam blister;)
Dziękuję;* prezent taki cudowny że się nie spodziewałam liścik też zachowam:)
O widzisz, to tym razem dobrze ze poczta się postarała i tabletki są na czasalex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny