Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Butterfly ja z ukrainką dzisiaj ledwo się po polsku dogadałam a co dopiero po niemiecku ;p szacun
Czy któryś kucharz przyjdzie mi dzisiaj zrobić drugie danie? nie mam pomysłu na to co bym zjadła. O ile zupy mi wchodzą to z drugim mam problem
Co to drugiego dania, to polecam Ci jakąś smażoną rybkę z kartoflami i surówką4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyHaha Oliwia, no to niezle - rozumiem, ze znajoma z Polski? czyli polska ukrainka a rozmowa po niemiecku ale kombo
Z updatow ciazowych: wlosy przestaly mi wypadac tak jak wypadalo na poczatku ciazy, sa blyszczace, w ogole sie nie przetluszczaja jestem w szoku , paznokcie tak samo szybko rosna
Z minusow, moja cera wyglada okropnie- mam na policzku kilka krost, ktore mi sie robia Znikaja a w ich miejsce powstaja nowe... swedza jak jak nie wiem - nie wyciskam Bron Boze ich, ale nie moge patrzec na siebie w lustrze:( a ponoc to w ciazy z dziewczynkami urode zabieraja mamie... -
Lelek mi też włosy przestały wypadac a miałam z tym mega problem. Ale już jakoś przed ciążą to zauważyłam. Jak ściskam włosy i nie prostuję prostownicą tylko grzebieniem prostującym no i przede wszystkim mam unormowaną tarczycę
Ciąża to burza hormonów więc niezależnie od płci dziecka może się cera psuć itd. Ja tylko czekam aż mnie wysypie po tym sterydzie albo jak spuchnę...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, to dobrze ze Tobie nie wypadaja juz na tym etapie. Mi od kiedy zaczelam wymiotowac i slabo jesc to wypadala mi wielka garsc dziennie ... Juz myslalam, ze lysa zostane:( Stad teraz tak bardzo sie ciesze, ze w koncu ruszylo i zrobily sie takie ladne
Wstyd sie przyznac Magda, ale ja mylam w sobote haha a dzis jest piatek prawie tydzien ! Ja tez musialam myc codziennie albo co dwa dni bo wstyd w pracy byl, teraz na zwolnieniu nikt mnie nie widzi -
terka wrote:Znam ten ból
Pozdrowienia od zawodowego kucharza
Tak mi to właśnie brzmiało na kuchnię
Już nie mogę się doczekać aż się stąd uwolnie;pAniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
bąbel922 wrote:No widzisz, więc wiesz jak praca na kuchni wygląda;p my mamy restaurację i dom przyjęć więc pracy jest ogrom ;p
Już nie mogę się doczekać aż się stąd uwolnie;p
Ooo sezon weselny to dopiero zabawa
Nie dziwię się bycie kucharzem jest genialne ale trzeba to kochać. Bez miłości do tego bardzo szybko człowiek dostanie do głowyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Paznokcie też mam spoko, to fakt ale muszę malować bo inaczej w chwili słabości odgryzę albo mi się złamie. Miałam hybrydy miesiąc jakoś przez święta i mi się trzymały jak szalone a później spiłowałam i maluję. Ale przy otwartym oknie bo mi śmierdzi okropnie lakier, farby itdLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pokaże wam co dostałam od Magdy, bo co chwilę się na nie gapię i normalnie szczerzę się sama do siebie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d9c3a7254f4.jpgpuszek369, Lelek, Butterfly92, Magdaa21, Mari92, terka, MissKathy92, axie92, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
terka wrote:Ooo sezon weselny to dopiero zabawa
Nie dziwię się bycie kucharzem jest genialne ale trzeba to kochać. Bez miłości do tego bardzo szybko człowiek dostanie do głowy
My w sezonie mamy po 25 wesel miesięcznie A do tego restauracja i inne imprezy i kateringi ;p ja to nawet lubię Ale nie na taką skalę jak tutaj. Już pracuje 3,5 roku i mam dośćAniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Lelek wrote:Haha Oliwia, no to niezle - rozumiem, ze znajoma z Polski? czyli polska ukrainka a rozmowa po niemiecku ale kombo4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny