Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 11:02
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyEee to mniejsze kombo Butterfly )
Judit, nie ma co sie nakrecac ja jak zaczelismy sie starac jeszcze nie udzielalam sie na tym forum ani na zadnym innym nie czytalam, nie mierzylam tempki, nie stosowalam zelu. Jedyne co zrobilam to odstawilam tabletki anty i pojechalam na wakacje
Pierwszy cykl odczekalam, bo chcialam sprawdzic jak tam sytuacja , czy okres normalnie wroci itd. W nastepnym zaczelismy starania. Zaszlam w ciaze od razu, ale wiedzialam od poczatku ze cos jest nie tak. Bardzo bolal mnie brzuch, 4 dni czekalam na okres zanim zrobilam test. To nie byl taki zwyczajny bol brzucha, mocniejszy i jeszcze krzyz bolal bardzo mocno. Test zrobilam 2 dni po spodziewanym okresie, a kredka byla tak blada ze ledwo widoczna. Zrobilam bete nastepnego dnia i beta byla tylko 35. Zaczelam czytac, wiedzialam ze beta jest za mala. Nastepnego dnia wieczorem dostalam plamienie, a pozniej nastepnego juz okres. Duzo pomogla mi moja gin, rozmowa z nia. Wiedzialam, ze musi byc dobrze. Po tej biochemicznej ciazy trafilam tutaj i jak widac zostalam. Nie nakrecalam die bardzo na ciaze, dziewczyny tutaj duzo mi pomogly Zatem nie czytaj za duzo, jak masz pytania to pytaj - dziewczyny to skarbnica wiedzy nie nakrecaj sie, nawet calkowicie zdrowe pary staraja sie o dziecko po pol roku, rok. Bedzie dobrze Dzialaj swoje, skupiaj uwage na czyms innym uzywaj zelu- jak widac zel dziala cudaButterfly92 lubi tę wiadomość
-
Judit Lelek doskonale podsumowała starania pary starają się do roku czasu nawet jak nie ma problemów z płodnością. To zupełnie normalnie, chociaż chciałby się wszytko od razu. Ja na forum trafiłam po kilku miesiącach nieudanych starań, po zrobieniu badań. Dużo mi to pomogło przede wszystkim nie łatwo jest wyluzować i się nie nakręcac ale to dużo pomaga i zmienia myślenie. Ja z początku też świrowałam. Później nieco mniej, ale po stratach znowu zaczęłam. Taki już nasz los także starajcie się, staraj się nie myśleć, możesz prowadzić wykres i ciesz się seksem póki możesz;p
Mi już teraz tylko sny pozostają ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:27
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Judit my używaliśmy cały cykl ja po okresie mam suszę więc pomagało teraz mamy posuchę, zero seksu, ale pewnie jak lekarz pozwoli to będziemy się kochać z żelem;) chociaż mogę mieć kolejne miesiące bez seksu byleby ciąża była prawidłowa;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyU mnie ogolnie bylo slabo, wiec zel stosowalismy za kazdym razem o wiele wiele lepiej, w koncu czulam wieksza przyjemnosc
My stosowalismy zasade „ co 2 dni” przez te misiace staran:) w 3 cyklu zaczelam mierzyc tempke i stosowac ten zel. W zwiazku z tym, ze mierzylam tempke i mniej wiecej po swoim organizmie wiedzialam kiedy mam owulacje, bo za kazdym razem orgamizm dawal mi znac, wtedy robilismy to przez 3 dni codziennie a pozniej znowu co 2 dni. Ale moj maz sie juz w tym cyklu zmeczyl i nie chcial pod koniec cyklu dzialac ;p kazal mi dac mu spokoj, to mu dalam :p ma spokoj juz 4 miesiac, a teraz to by pewnie chcial :p a teraz to ja sie za bardzo boje cos dzialac wiec jestem abstynentka calkowita ! Ale sny mam okropne! Nigdy takich zbiczonych snow nie mialam, kilka razy w tygodniu -
Haha Lelek widzę że jedziemy na jednym wózku tylko Ty dłużej;p moje sny też zaczynają mnie przerażać bo czasami budzi mnie ta intensywność seksu ;p normalnie psychiatryk ;p mąż ma libido jeszcze po staraniach podwyższone ale też powiedział że poradzimy sobie inaczej a on woli 9 miesięcy nie mieć seksu ale zdrowe dzieckoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyHah zebys wiedziala ja przez cale swoje zycie tylu snow nie mialam co przez tydzien bycia w ciazy ;p
Tez podchodze do tego w ten sposob, wole tego nie robic niz pozniej sobie pluc w brode Moj maz na poczatku tez mial takie podejscie, ale z biegiem czasu widze, ze juz mu tego brakuje po prostu ;p aktualnie probujemy radzic sobie w inny sposob :p -
......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:25
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Lelek my to samo, muszę mu w inny sposób pomagać się rozładować A teraz to w sumie więcej rozmawiamy o seksie, teoria a nie praktyka ;p trzeba sobie jakoś w życiu radzić;p
Weekendzik można iść się zdrzemnąćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 11:02
bąbel922 lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Hej kobietki ale tu się dzieje.
Alex mega prezent Ci Magda zrobiła. Słodkie to
A ja dzisiaj sprzątłam choinke i ozdoby świąteczne
Dziewczyny starające się cierpliwości i Wam się uda i będziecie mamuśkamiMagdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari-my mamy jeszcze choinkę, jakoś nie potrafię się jej tak pozbyc i schować nie można jej zostawić na przyszły rok? Właściwie juz na ten bo w grudniu swieta są Nie trzeba będzie już ubierać a na Wielkanoc powiesić na niej pisankihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Nam lekarz nie zakazał ale plamiłam i wolę nie ryzykować. Poza tym po takich przejściach lepiej dmuchać na zimne.
My poszliśmy się trochę dotlenić i zrobiliśmy szybkie zakupy, bo jutro chce barszcz ugotować. I chodzi za mną kiełbasą biała zapieczona z cebulą w piekarniku, taka wielkanocna właśnie więc zrobię dziś na kolację Z musztardą, mniam
Przeszłam 500 metrów i się zmęczyłam;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka fajnie by było, ale urok świąt to też ubieranie choinki
A Wielkanoc też lubię
Alex pewnie lepiej dmuchać na zimne i cieszyć się zdrową ciążą. A na igraszki przyjdzie czas.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓