Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeju- dzisiaj nie dospalam wstalam razem z mezem ... nie moglam rano jakos spac. Zjadlam sniadanie i jak mnie o 10 zmulilo to zasnelam w takim tempie ze szok :p i spalam do teraz !
Ani0nka- tak jak pisze Puszek- lepiej wrzuc na luz bo „za bardzo” sie nastawiasz. Wiem, ze jest ciezko skupic na czyms innym ale jak Ty bedziesz tak do tego podchodzila to Ty kobieto zejdziesz sie z tego swiata z nerwow :p a boje sie , ze jak nie wyjdzie to rozczarowanie Cie przytloczy wrzuc na luz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 12:27
-
Lelek wrote:Jeju- dzisiaj nie dospalam wstalam razem z mezem ... nie moglam rano jakos spac. Zjadlam sniadanie i jak mnie o 10 zmulilo to zasnelam w takim tempie ze szok :p i spalam do teraz !
Kto ciężarnej zabronihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Gemini podrozala, najbardziej opłaca się Melissa ale wysyłka droga. Chociaż jak wrzuciłam do koszyka to samo w dozie i melissie to i tak opłacało się zapłacić w melissie koszty transportu
Az taka różnica?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnyO widzisz, ja nigdy na melissie nie zamawialam ... Zawsze doz bo mialam obok pracy i odbieralam osobiscie :p to teraz bede porownywala swoje leki w dozie i melissie a nie gemini :p
Ja zamawialam jakies standardowe rzeczy, np te plastry chlodzace z apapu i w dozie o 50 gr na opakowaniu sie oszczedza. Ale juz femibion zdecydowanie tanszy w melissie dobrze wiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 13:02
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Ja w sumie 2 rzeczy potrzebuje na już i chyba zwyczajnie się do apteki przejdę. Bo sprawdzałam cenowo że grosze. Czasami darmowa dostawa jest to wtedy nie trzeba by było z domu wychodzić dzisiaj mnie trochę plecy i brzuch bolą bo od rana siedziałam to teraz dokumenty wypełniam na półleżąco
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek wrote:O widzisz, ja nigdy na melissie nie zamawialam ... Zawsze doz bo mialam obok pracy i odbieralam osobiscie :p to teraz bede porownywala swoje leki w dozie i melissie a nie gemini :p
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Ale teraz doz jest tanszy niz gemini :p i niektore leki naprawde w doz sa najtansze warto sprawdzac
Generalnie trzeba sprawdzać bo jedno będzie taniej tu a drugie tamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Witam i o zdrowie was pytam
U mnie nieco lepiej, chociaż bez ciężkiej rozmowy się nie obeszło, były łzy, ale koniec końców ulżyło mi.
Dziś idę do szkoły językowej, będziemy mieć powtórzenie przed wtorkowym testem z ostatnich trzech rozdziałów
Zrobiłam dziś 3 testy ale tylko z samego czytania ze zrozumieniem
W pierwszych dwóch uzyskałam 16 na 20 punktów, a w ostatnim 14 na 15 punktów
Teraz tylko powtórzyć słuchanie, pisanie oraz mówienie, co do mówienia, to codziennie na WhatssUp piszę z nowo poznaną koleżanką z Ukrainy więc nie ma źle
Życzę wszystkim przyjemnego dnia :*terka, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
bąbel922 wrote:Na kuchni ;p w piątki jest restauracja do 23 więc trzeba siedzieć.
Znam ten ból
Pozdrowienia od zawodowego kucharza
Tak mi to właśnie brzmiało na kuchniębąbel922 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:Witam i o zdrowie was pytam
U mnie nieco lepiej, chociaż bez ciężkiej rozmowy się nie obeszło, były łzy, ale koniec końców ulżyło mi.
Dziś idę do szkoły językowej, będziemy mieć powtórzenie przed wtorkowym testem z ostatnich trzech rozdziałów
Zrobiłam dziś 3 testy ale tylko z samego czytania ze zrozumieniem
W pierwszych dwóch uzyskałam 16 na 20 punktów, a w ostatnim 14 na 15 punktów
Teraz tylko powtórzyć słuchanie, pisanie oraz mówienie, co do mówienia, to codziennie na WhatssUp piszę z nowo poznaną koleżanką z Ukrainy więc nie ma źle
Życzę wszystkim przyjemnego dnia :*
Z Ukrainka po niemiecku? Szalona
PS wysłałam Ci zaproszenie do znajomych,, znajdź w wiadomościach w zakładce zaproszeniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Z Ukrainka po niemiecku? Szalona
PS wysłałam Ci zaproszenie do znajomych,, znajdź w wiadomościach w zakładce zaproszenia
Ps. Terka zaakceptowałam Twoje zaproszenie, kompletnie nie zaglądam w tą zakładkę, więc dziękuję za informację :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 13:25
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly ja z ukrainką dzisiaj ledwo się po polsku dogadałam a co dopiero po niemiecku ;p szacun
Czy któryś kucharz przyjdzie mi dzisiaj zrobić drugie danie? nie mam pomysłu na to co bym zjadła. O ile zupy mi wchodzą to z drugim mam problemButterfly92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ani0nka wrote:A mogą być i bliźniaki oby zdrowe, więcej mi nie potrzeba i jak by była parka to cudownie pomarzyć można a co4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.