Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję no ja jeszcze muszę schudnąć by wyglądać jak one.. ale siostra z lewej ma 17 lat w tym roku, a z prawej skończyła niedawno 28
Lelek, no była taka malusia.. przed chwilą patrzyłam na zdjęcia i filmiki na Instagramie i 10 tygodni i inne dziecko mam:o
Jakby ktoś chciał to od czasu to czasu wrzucam coś tam, to można mnie znaleźć pod nazwą: patrycjamoskala -
nick nieaktualny
-
Ja myślę, że Miss bardzo to przeżywa wszystko i ciągle o tym myśli, ale celowo tu nie zagląda żeby się nie nakręcac, pewnie próbuje pracować żeby się na czymś innym skupić. I myślę że to dobrze
Lelek masakra z zelazkiem. My mamy takie co się wyłącza i kiedyś pomiędzy prasowaniem musiałam coś szybko zrobić i je zostawiłam włączone, normalnie położone jak do prasowania i mój M malo zawału nie dostał bo nie wiedział że się samo wyłącza
Patulka, piękna córeczka
Jak ktoś chce mojego insta to zapraszam na privMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha Alex to sie zaraz znajdziemy na tym instagramie ale ja nie wiem jak sie tutaj wiadomosci wysyla napisz mi cos to Ci odpisze
Ok kumam, chyba musze dodac do przyjaciolek zeby wyslac wiadomosc?:pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 12:58
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Powiem wam tylko tyle że głupio wyglądało potem na sali jak moja rodzina siedzi i rozmawia, śmieje się a rodzina mojego K tak obok sami... Mój tata próbował kilka razy zagadać, ciocia też ale nie dało się ich 'rozruszac'... Takie dzike osoby... Mówię wczoraj mojemu K że to wyglądało nieładnie że tak samo siedzieli... Bo to ja teraz muszę tłumaczyć musze dlaczego tak jest a nie inaczej...
-
nick nieaktualny
-
Ja też pamiętam jak po pozytywnym teście poszłam do pracy, nic nie ogarniałam a pracowałam w przedszkolu, siedzę z dziećmi na dywanie i nie wiem co mówię a to jeszcze trzeba było przygotować je do zakończenia roku szkolnego a to jeszcze robiłam awans
Lelek lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Patulka tak czasami bywa z ludźmi. Z rodziną mojego teścia jest identycznie! Na żadną uroczystość ich nie mam zamiaru po prostu zapraszać, już wystarczy że po weselu mieli jakieś ale co chwila, że im się nie podobało. Ogólnie to nie utrzymujemy z nimi kontaktu i tak pozostanieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha Nati miałam to samo przy pierwszej ciąży jak pracowałam w żłobku. A teraz za biurkiem to w ogóle się nie mogłam skupić na niczym. Nawet teraz pracując od tygodnia w domu mam "zerowy focus" jak to pięknie Lelek ujęła, wolę siedzieć tu z wami pracę ogarniam powoli, taka moja nowa domena. Muszę chwilę poleżeć na płasko bo mnie brzuch pobolewa lekko dzisLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyPuchatkowa- super pewnie niezwykle uczucie !
Nati, musisz BBCode link wklejac
Alex, Patulka - ale wy sliczne dziewczyny jestescie i sympatyczne
Nazarlam sie rosolu jak szalona, jeszcze sobie miesko z rosolu rozdrobnilami wrzucilam razem z marchewka i chyba tylko lezec bede mogla caly dzien :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 13:16
-
nick nieaktualny