Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie co do imienia Ignacy to też modliłam się do świętego Ignacego, który jest patronem kobiet w ciąży, trochę też mieliśmy w czasie ciąży komplikacji więc imię Ignacy stało się dla nas ważne
terka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Patulka cudna Jagoda nie ładnie lokal postąpił i jeszcze taka nerwówka.
Moja mama dzisiaj wdała się w szał zakupowo-promocjowy i przyniosła siatę ciuchów dla Małej. A ja kupiłam kombinezon na 9 mcy w kiabi za 35zł(cena bez obniżek 110) bo jest promo -30% na przecenione artykuły.
Ja nie mogę chodzić na zakupy..... bo mnie zgubią o.o
-
puszek369 wrote:Patulka cudna Jagoda nie ładnie lokal postąpił i jeszcze taka nerwówka.
Moja mama dzisiaj wdała się w szał zakupowo-promocjowy i przyniosła siatę ciuchów dla Małej. A ja kupiłam kombinezon na 9 mcy w kiabi za 35zł(cena bez obniżek 110) bo jest promo -30% na przecenione artykuły.
Ja nie mogę chodzić na zakupy..... bo mnie zgubią o.o
Hahaha
Z tego co piszesz to u was to rodzinnepuszek369 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyPuszek, kiedy Ty zaczelas tak szalec z zakupami wyprawkowi?:p ja nie mam nic, zero niczego nie mam 00000000 :p jedyne co to dostalismy na swieta od szwagierki takiego Misiaczka szaro-niebieskiego, przytulanke chyba? Nawet nie wiem jak sie to nazywa:p takie cos co sie przyklada dzieciom zeby sie wtulaly :p haha ale ze mnie specjalistka
Axie, ja chetnie tez insta -
nick nieaktualny
-
nati1992 wrote:A ja nie wiem czy się przyznać, jakiś czas temu się zorientowałam Axie jak opowiadałaś o sobie, że kojarzę taką osobę no i nie myliłam się.
Ojej czyli ja Ciebie też pewnie kojarzę?
Lelek, dałam followWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 14:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWieczorem po zjedzeniu tych wszystkich pysznych rzeczy (mnm;)) jak bralam kapiel i chcialam odwiesic szlafrok na wieszak w lazience, to musialam meza wolac bo nie dalam rady tak podniesc reki :p jak podnosilam, to czulam jak mi sie skora rozciaga na mostku i tutaj w nadbrzuszu- nie mam tyle skory zeby sie rozciagnela :p maz sie ze mnie smial, ale co ja moge zrobic potrzebuje stoleczek do mycia zebow dla dzieci :p