Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek ty też śliczna jesteś, a zdjęcie z brzuszkiem gdzie? :p ja na insta mam mało zdjec ale pewnie będę wrzucać brzuchate za jakiś czas ;p
Też się obżarłam zupą i leżę plackiem. Pobolewa mnie brzuch, ale tak leciutko. Za długo siedziałam na tyłku od rana.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNati, masz tam do wyboru 3 linki do wklejenia jeden link nazywa sie BBCode
Alex, jakie zdjecie z brzuszkiem - cos Ty jeszcze nikt nie wie o tym Kilka osob doslownie - no ale teraz od tych kilku osob pewnie wie juz troszke :p zwlekalam z powiedzeniem mojej tesciowej o ciazy i dobrze :p Tylko powiedzielismy jej o ciazy, to ona w przeciagu godziny obdzwonila wszystkie swoje kolezanki zeby sie pochwalic ;p -
nick nieaktualny
-
nati1992 wrote:Patulka skąd taki piękny storczyk? Mi się płakać chce bo przeprowadziłam się do narzeczonego i muszę zostawić swoich 5 storczyków w swoim rodzinnym domu :o
-
nick nieaktualny
-
Ale już kilka razy próbowałam to nie chciało mi się tak dodać i zawsze link wstawiałam :d
Patulka ja słyszałam, że atramentu do nich wpuszczają dlatego takie kolory mają a później jak zakwitną to nie są takie kolorowe, ale ile w tym prawdy to nie wiem[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Mi w ogóle się nie trzymają kwitnące kwiaty w mieszkaniu. A u rodziców mam pełno storczyków i tam bez problemu kwitną, cały rok
Chyba mi brakuje wiosny, przy najbliższej okazji kupię jakieś tulipany albo coś żeby jakoś sobie pokolorować otoczenie
Dopiero mówiłam że się najadłam nie? A znowu bym coś pochłonęła ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek wrote:Ja zauwazylam, ze u mnie storczyki z biedronki lidla castoramy ikei itp sie u mnie nie trzymaja- ale jak dostane storczyka z kwiaciarni to juz tak :p nie wiem na czym to polega
Mi padały kiedyś jak za bardzo łapami w nich grzebałam teraz sobie żyją jak chcą, podlewam je naprawdę rzadko i ładnie sobie kwitną[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyJa od kiedy w koncu zamieszkalismy na swoim to kwiatow mam duzo wczesniej w jednym pokoju nie chcialy mi sie w ogole trzymac i chyba okno bylo dla storczykow nie z odpowiedniej strony :p teraz stoi na parapecie, ma swiatlo ale nie jakos duzo - wsadzam go raz na tydzien a czesciej raz na 2 tyg do zlewu z woda na kilka godzin i tak kwitnie sobie :p
Alex, nic mi nie mow o jedzeniu- wczoraj wepchnelam w siebie tyle rzeczy, ze az mi niedobrze... jeszcze i 23 chrupalam takie ryzowo kukurydziane prazynki bo zoladek mi burczal :p Po tym rosole to mnie zmulilo na sen :p
Tez uwazam, ze czas odswiezac forum - Miss, no wez sie odezwij )Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 13:46
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Patulka, Karolinka spoko, spała z przerwami do 11,teraz trochę pokrzyczala bo brzuszek boli, nakarmie ja i idę na spacer, bo nareszcie pogoda jako taka..
Moja mama robiła tak że normalnie strzykawka wbija atrament taki do pióra do storczyka i kwiatki były niebieskie albo fioletowe (zależy od atramentu)
U mnie w mieszkaniu storczyki się nie trzymają, okna mamy ze złej strony. Ale jak będę miała dom to na pewno sobie kupię -
Jagódka miała piękne chrzciny. A lokal no cóż szkoda słów.
Co do storczyków to mam ze 10, kwitną kilka razy w roku. Przez zimę podlewam co 2 tygodnie, latem co tydzień. A pędy obcinam dopiero jak są całkiem suche. A co 2-3 miesiące daje im odżywkę w płynie taką gotową.
Ja nie posiadam instagrama, więc Was tam nie potparze.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Patulka - też dałam follow na insta.
Jeśli chcecie, z chęcią wszystkim dam follow, chętnie poobserwuję inne rosnące brzuszki, dzidziusie... Tylko tam jeszcze oczywiście nie dzielę się swoją radością, bo myślę że za wcześnie na to
Miss - gratuluję!!! Obiecuję modlić się za Was codziennie!!!alex0806, MissKathy92 lubią tę wiadomość