Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie muszę sobie kupić łańcuszek zabezpieczający niedługo bo już się ciężka robi
teraz jej w ogóle nie zajmuję, nawet do kąpieli, ale muszę do czyszczenia zanieść
Skrzydła anielskie dostałam na święta od siostry na pamiątkę moich dwóch aniołkówLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek wrote:Puchatkowa, no no- Mąż wie jak postepowac ze swoimi kobietami
)
Alex, najgorsze, ze juz na zupe nie mam ochoty- a caly gar zrobilamchyba zgrzesze jak mi maz nie zjadl tego, co moge miec w szafce... czyt. Cheetosy ketchupowe moja najwieksza milosc w ciazy :p haha
Edit: nie zjadl uff
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5699526b3d94.jpg
Kurczę pojechała do sklepu po zakupy a wy tyle naskrobalyscie
Ja w sumie nie pamiętam kiedy zaczęłam kompletowac wyprawkę... Ale kupowałam i wciąż kupuje wszystko na promocji... Najdroższa rzecz z ubrań jaka kupiłam Jagodzie był kombinezon z Reserved za 50 zł (przeceniony że 110)... Bo tak to najdroższe rzeczy kupił mój brat w Primarku, ale są to rzeczy które dostałama są cudowne, taki futerkowy bezrękawnik w którym już chodzi Jagoda... Bo tak to taki komplecik że spódniczka z myszki Miki i dresik to od 6 MSC, no i piękna biała sukienkę ale to od 12msc...
A pierwszą rzeczą jaka kupiłam był wózekbo łóżeczko i komodę kupiłam jakos miesiąc przed porodem:)
Ale powiem wam że czas szybko leci i nie czekajcie z wyprawka -
Ja też mam tak czasem że bym zjadła jakieś chipsy albo coś słodkiego... Ale z racji diety się powstrzymuję
ostatnio zjadłam 2 kostki gorzkiej czekolady i zaspokoiłam swoją zachciankę a później cała noc umierałam z mdłościami
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:Ja też mam tak czasem że bym zjadła jakieś chipsy albo coś słodkiego... Ale z racji diety się powstrzymuję
ostatnio zjadłam 2 kostki gorzkiej czekolady i zaspokoiłam swoją zachciankę a później cała noc umierałam z mdłościami
teraz mam w planach w lutym schudnąć 5kg
zobaczymy czy mi się uda:D pieczywo chrupkie już sobie kupiłam:D
-
nick nieaktualny
-
Puszek super
właśnie łańcuszek to mój kolejny zakup będzie;)
Mialyscie tak czasem że was kręci w brzuchu jak na biegunkę ale nic z tego nie wychodzi że tak powiem? :p mnie czasami tak pobolewa teraz a mam zaparcia i co 2-3 dni chodzę...
Patulka uchwycone mega ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja mój łańcuszek kupiłam właśnie na ali za niecałe 40 zł (koleżanka ma ten sam model, są prawie identyczne, ona ma trochę szersze koła) jednak mój model bransoletki jest niełańcuszkowy (nie ma możliwości wkręcania, ani nic), wiec używam tego jako ozdoby.
Miałam też tak z zaparciami, ale przed ciążą też miałam, w razie czego czopek;)
Patulka super ujecię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi wlasnie siemie pomagalo- otulalo jakos tak milo zoladek, ze od razu jest lepiej
Ja lubie sobie je zalac goracym mlekiem bez laktozy i wypic przed snem
Gdzie ta nasza Miss?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 15:58
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Nati - jeśli byłyśmy na jednej specjalności, to wiem
Jeśli nie - mam trzy typy xd
Co do jedzenia... właśnie wróciłam ze sklepu, do którego poszłam na piechotę w deszcz, prawie 2km (ktoś nam w nocy szybę w samochodzie wybił i mąż dopiero ogarnia). A poszłam po bezglutenowe delicje. I poza nimi nie mogę myśleć o niczym innym do zjedzenia xd
A co do stresu, pogodziłam się z tym, że to nie minie... Najpierw stres czy serduszko, teraz przed następną wizytą, przed wynikami badań...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 16:00