X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Dziewczyny, zwołajmy się i utwórzmy swoją partię. Byśmy zawojowały w rzadzie, a i ile pieniążków zaoszczędziły :)

Obawiam sie ze mogłoby ciężko byc bo ludzie nauczyli sie rozdawnictwa i tylko tym ich kupisz na wyborach ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka1592 wrote:
    Tak ma najniższa krajowa na umowie plus 500 zł jakby na lewo wiec ma 1950 zł za tyle godzin pracy .. i ma ciężko prace bo jest to sklep hydrauliczny jest ich dwóch na magazynie ciągle biedronki biorą od nich towar wiec muszą często tony rur stalowych wpakować na busa jakieś piece grzejniki itp przy tym myśląc by nie pomylic chociaż jednej kształtki bo jak jedzie 500 km towar to kto później im to wymieni jak im zabraknie na budowie to dupa a kształtek jest masa i muszą każda nazwę wszystkiego ogarnąć każdy kibel za przeproszeniem ma inną nazwe

Twój maz jest kierowca dobrze rozumiem?

• alegzi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka1592 wrote:
    Tak ma najniższa krajowa na umowie plus 500 zł jakby na lewo wiec ma 1950 zł za tyle godzin pracy .. i ma ciężko prace bo jest to sklep hydrauliczny jest ich dwóch na magazynie ciągle biedronki biorą od nich towar wiec muszą często tony rur stalowych wpakować na busa jakieś piece grzejniki itp przy tym myśląc by nie pomylic chociaż jednej kształtki bo jak jedzie 500 km towar to kto później im to wymieni jak im zabraknie na budowie to dupa a kształtek jest masa i muszą każda nazwę wszystkiego ogarnąć każdy kibel za przeproszeniem ma inną nazwe

Rozumiem, rozumiem. No i to jest sprawiedliwość? Synek bogacza od urodzenia pławi się w bogactwie, nie wie co to ciężka praca, potrafi tylko pokazywać palcem… I takiemu nie przetłumaczysz, że czegoś się nie da zrobić jak on chce, bo to jest nie do wykonania. A uczciwy człowiek musi pracować za tak niskie pieniądze, a i jeszcze nic nie mówi i nie narzeka :(

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Obawiam sie ze mogłoby ciężko byc bo ludzie nauczyli sie rozdawnictwa i tylko tym ich kupisz na wyborach ;)

Niestety masz rację. A mogło być tak pięknie :)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    No to super! :) Swoje musi odpykać jak to nowy, ale potem może go wciągną. Trzymam kciuki. Od czegoś trzeba zacząć :)

No tylko on tak zaczyna i zaczyna od kilku lat ;) tutaj jest liczyć rok, teraz ma umowę na 2, potem na stale (mowie z pewnością o tyle ze wiem jak go cenią jako pracownika i chyba tylko on by mógł rozwiązać umowę bo go nie puszczą tak łatwo). Liczy bardzo na to ze go tam polubili od razu (zresztą tego człowieka nie da sie nie lubić bo każdy co go poznaje mówi ze od niego ciepło bije i ze ma dobre serce :P ) i ze przypadkiem wykazał sie wiedza większa niż inni i byli w szoku niektórzy :P

• terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Niestety masz rację. A mogło być tak pięknie :)

Widzisz :D pewien pan kolo 70 próbuje ze swoja partią cały czas ale rozdawnictwo wygrywa :D

• alegzi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No tylko on tak zaczyna i zaczyna od kilku lat ;) tutaj jest liczyć rok, teraz ma umowę na 2, potem na stale (mowie z pewnością o tyle ze wiem jak go cenią jako pracownika i chyba tylko on by mógł rozwiązać umowę bo go nie puszczą tak łatwo). Liczy bardzo na to ze go tam polubili od razu (zresztą tego człowieka nie da sie nie lubić bo każdy co go poznaje mówi ze od niego ciepło bije i ze ma dobre serce :P ) i ze przypadkiem wykazał sie wiedza większa niż inni i byli w szoku niektórzy :P

Skoro tak się sprawy mają to na pewno wciągną go wyżej. Nie od razu Rzym zbudowano :) Inni mają od razu wszystko na tacy, a drudzy niekiedy muszą się latami starać i próbować. Zobaczysz, że los się uśmiechnie i w końcu znajdzie swoje wymarzone miejsce pracy :)

terka lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Skoro tak się sprawy mają to na pewno wciągną go wyżej. Nie od razu Rzym zbudowano :) Inni mają od razu wszystko na tacy, a drudzy niekiedy muszą się latami starać i próbować. Zobaczysz, że los się uśmiechnie i w końcu znajdzie swoje wymarzone miejsce pracy :)

Taka mamy nadzieje bo ile można ;) zasługuje na cos lepszego ;)
    O ile wczesniej sie nie wykończymy powietrzem (ze tak to ładnie nazwę :P ) chociaż... Od kilku dni ładnie czysto albo w miarę ;) jak są jakiekolwiek opady to wszystko ładnie schodzi ale do dobrego tak żeby moc powiedzieć ze jest naprawdę ok to daleko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:22

• alegzi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Taka mamy nadzieje bo ile można ;) zasługuje na cos lepszego ;)
    O ile wczesniej sie nie wykończymy powietrzem (ze tak to ładnie nazwę :P ) chociaż... Od kilku dni ładnie czysto albo w miarę ;) jak są jakiekolwiek opady to wszystko ładnie schodzi ale do dobrego tak żeby moc powiedzieć ze jest naprawdę ok to daleko ;)

Przynajmniej możecie wyjść w spokoju na dwór z myślą, że nikt z Was się nie podtruje. A jak śnieg, jest jeszcze? :)

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Twój maz jest kierowca dobrze rozumiem?

Pytam bo z tego co widzę to kierowców akurat potrzebują i dużo większe kwoty oferują niż to co dostał Twoj mąż. Stawki poszły do góry u kierowców bo malo kto chce jeździć i zeby mało w domu byc...

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jest inspektorem bhp i ppoż i robi jeszcze bhp podyplomowe.☺ ale szalejecie dzisiaj z postami.

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Przynajmniej możecie wyjść w spokoju na dwór z myślą, że nikt z Was się nie podtruje. A jak śnieg, jest jeszcze? :)

O to prawda chwila spokoju :P ale wiem ze to wróci, znam Śląsk... Śniegu u nas juz prawie nie ma... Bardzo ubolewam ale niewiele z tym zrobię :P

• terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Mój mąż jest inspektorem bhp i ppoż i robi jeszcze bhp podyplomowe.☺ ale szalejecie dzisiaj z postami.

Hehe a kto bogatemu (w internet :P ) zabroni :D biedna alex znów pol wieczora na nadrabianiu postow spędzi :P

alex0806 lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo alex wspolczuje Ci!☺ brzuch mnie boli ratunkuuuuuu...

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Nooo alex wspolczuje Ci!☺ brzuch mnie boli ratunkuuuuuu...

Nie masz nic przeciwbólowego ze sobą?

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie.. Niezła jestem.

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Hehe a kto bogatemu (w internet :P ) zabroni :D biedna alex znów pol wieczora na nadrabianiu postow spędzi :P

Dokładnie o tym samym myślałam jakąś godzinę temu :D Pewnie wróci, zobaczy posty i będzie „znowu tyle natrzepałyści” :)

Ps. ja od jutro do niedzieli będę gościem na forum, więc już się boję ile będę miała do nadrobienia.

Co do śniegu to mam nadzieję, że chociaż 1 maleńki płatek jutro zobaczę ;p

1cs z CLO

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi super mam nadzieje że będzie piękny śnieg!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musimy być dobrze :-)

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Dokładnie o tym samym myślałam jakąś godzinę temu :D Pewnie wróci, zobaczy posty i będzie „znowu tyle natrzepałyści” :)

Ps. ja od jutro do niedzieli będę gościem na forum, więc już się boję ile będę miała do nadrobienia.

Co do śniegu to mam nadzieję, że chociaż 1 maleńki płatek jutro zobaczę ;p

Lecicie do Polski? ;) bo chyba nie liczysz tam na śnieg :P
    Bój sie bój :P chociaż weekendy spokojniejsze są ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 12:38

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ