Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Buterfly może będzie lepiej
Widzisz skoro w umowie napisali, że tak może być to znaczy, że więcej osób odczuwa takie dolegliwości.
Magda to gościnnie u Was dzisiaj
Ja usypiam Mareczka
DobranocButterfly92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Butterfly a ile jeszcze będziesz brała te leki?
Kiepsko że tak źle się po nich czujesz...
Faktycznie objawy iście ciążowe
Magda-no Karola pewnie miała za dużo wrażeń i miała już dość
My w takich momentach odpuszczamy kąpiel i od razu do spania idzieButterfly92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć dziewczyny
Ja wczoraj przelezalam cały dzień, zdrzemnelam się tak z 2 godzinki, poszłam spać o 19 a wstałam o 5 i dalej bym poszła spać nie wiem czy to normalne czy glukoza mi miesza w organizmie
Boję się dzisiejszego dnia że znowu mnie zawali robotą bo w piątek mnie nie było... ogólnie muszę wykombinować tak żeby przez te 3 dni zrobić jak najwięcej (o ile mi samopoczucie na to pozwoli) a później już się nie przejmować kto będzie robił resztę... najgorzej się boję że szef ogłosi likwidację firmy (bo jestem jedynym pracownikiem) i zostanę bez środków do życia myślę że tak się nie stanie ale kto wie co mu po głowie chodzi... I ogólnie sama nie wiem czy chce tam wracać po macierzyńskim i wychowawczym na pewno za najniższą nie pójdę...
Ech to będzie ciężki dzień oby szybko minął...
Alex kciuki za wizytę
Butterfly biedna jesteś z tymi lekami ale dasz radę
Życzę Wam wszystkim udanego dnia odezwę się po pracy pewnieButterfly92 lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Butterfly a ile jeszcze będziesz brała te leki?
Kiepsko że tak źle się po nich czujesz...
Faktycznie objawy iście ciążowe
Ale przynajmniej cieszę się bo mam na bieżąco kontrolowany stan zdrowia i jakby coś wyszło nie tak, to od razu klinika by zadzwonila4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Mari92 wrote:Buterfly może będzie lepiej
Widzisz skoro w umowie napisali, że tak może być to znaczy, że więcej osób odczuwa takie dolegliwości.
Magda to gościnnie u Was dzisiaj
Ja usypiam Mareczka
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 06:35
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
MissKathy92 wrote:Cześć dziewczyny
Ja wczoraj przelezalam cały dzień, zdrzemnelam się tak z 2 godzinki, poszłam spać o 19 a wstałam o 5 i dalej bym poszła spać nie wiem czy to normalne czy glukoza mi miesza w organizmie
Boję się dzisiejszego dnia że znowu mnie zawali robotą bo w piątek mnie nie było... ogólnie muszę wykombinować tak żeby przez te 3 dni zrobić jak najwięcej (o ile mi samopoczucie na to pozwoli) a później już się nie przejmować kto będzie robił resztę... najgorzej się boję że szef ogłosi likwidację firmy (bo jestem jedynym pracownikiem) i zostanę bez środków do życia myślę że tak się nie stanie ale kto wie co mu po głowie chodzi... I ogólnie sama nie wiem czy chce tam wracać po macierzyńskim i wychowawczym na pewno za najniższą nie pójdę...
Alex kciuki za wizytę
Życzę Wam wszystkim udanego dnia odezwę się po pracy pewnie
Szef napewno sobie poradzi bez Ciebie, nie myśl tak złe myśli maja odejść
Dzięki za wsparcie odnośnie leków, już mam dość a to dziś 11 dzień a gdzie do końca leczenia :o
Napewno dam radęMissKathy92 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
MissKathy92 wrote:Cześć dziewczyny
Alex kciuki za wizytę
Życzę Wam wszystkim udanego dnia odezwę się po pracy pewnie
Miss spokojnie. Ja myślę że nie ogłosi upadłości tylko poszuka kogoś na zastępstwo
A Ty nie bierz wszystkiego na siebie, rob tyle ile dasz radę a nie na zapas robić.
Co do samopoczucia to sennosc taka ostra jest często w ciąży na początku ja zawsze mówię że przespałem I trymestrhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:Terka pół roku, a już mam dość
Ale przynajmniej cieszę się bo mam na bieżąco kontrolowany stan zdrowia i jakby coś wyszło nie tak, to od razu klinika by zadzwonila
O kurczaki to bardzo długo masz te leki brać...
No ale jak kontrolują to tyle dobrzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wspolczucia. Zycie nas zaskakuje i weryfikuje czy pasujemy do siebie. Terka jak rozszerzanie diety???. MissKathy idz na L4 ciagly stres zwiazany z praca tez jest zly teraz liczy sie tylko twoje malenstwo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko. Panipuchatkowa juz miesiac za wami ale to leci. Maaagda wspolczuje gosci pewnie Karolinka byla zmeczona. Butterfly wspolczuje objawow ale pamietaj kto nie walczy ten nie nianczy. Mam nadzieje ze poczujesz sie lepiej. U mnie rodzice bardzo przezywaja sytuacje poniewaz coreczka ciagnie do taty. Wykupili nam wyjazd za granice do cieplych krajow zebysmy byli razem moze sie dogadamy co mi szkodzi sprobowac. Druga rozprawa za 3 miesiace. Zadaje pytanie czy ja bede jeszcze szczesliwa i czemu nie widzialam wczesniej jaka glupia jest tesciowa.
-
Julka28 wrote:Dzieki dziewczyny za wspolczucia. Zycie nas zaskakuje i weryfikuje czy pasujemy do siebie. Terka jak rozszerzanie diety???. MissKathy idz na L4 ciagly stres zwiazany z praca tez jest zly teraz liczy sie tylko twoje malenstwo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko. Panipuchatkowa juz miesiac za wami ale to leci. Maaagda wspolczuje gosci pewnie Karolinka byla zmeczona. Butterfly wspolczuje objawow ale pamietaj kto nie walczy ten nie nianczy. Mam nadzieje ze poczujesz sie lepiej. U mnie rodzice bardzo przezywaja sytuacje poniewaz coreczka ciagnie do taty. Wykupili nam wyjazd za granice do cieplych krajow zebysmy byli razem moze sie dogadamy co mi szkodzi sprobowac. Druga rozprawa za 3 miesiace. Zadaje pytanie czy ja bede jeszcze szczesliwa i czemu nie widzialam wczesniej jaka glupia jest tesciowa.
Julka a naprawdę nie ma możliwości żebyście zamieszkali gdzieś osobno od teściów? Jakkolwiek cokolwiek. Byleby razem a osobno od innych.
A rozszerzanie powiem bardzo dobrze idzie moim zdaniem
Mały coraz chętniej sięga po inne rzeczy do jedzenia.
Ostatnio furorę zrobiły chrupki kukurydziane. Ciumka je z takim zaangażowaniem... Świetne rozwiązanie na dworzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej dziewczyny jeszcze 3 godzinki i zobaczę mojego maluszka;) już się doczekać nie mogę, przebieram nogami najchętniej już bym tam poszła i siedziała pod gabinetem
Miss dasz radę. Nie rób dzisiaj nic ponad swoje siły. A szef na pewno kogoś znajdzie na zastępstwo i nie ogłosi upadłości, jesteś tylko jego pracownikiem a nie wspolwlascicielem więc sobie poradzi;)puszek369, terka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyPuszek to juz 28 tc juz niedlugo i Kornelia bedzie z Tobam co do tesciowej to niech maz podejmie meska decyzje ja juz nie mam sil. Robie to wszystko dla corki ale milosci do niego juz nie ma. Nie wiem czemu tak. Poprostu.... Ja bede nieszczesliwa ale za to corka bedzie miec rodzine. Wiecie ze pierwsze slowo powiedziala TATA
-
Hej dziewczyny:)
Alex trzymam kciuki za wizytę dawaj znać co i jak:)
Terka, no super że Andrzejek tyle je
Magda, my nie zawsze kąpiemy Jagodę, bo jeśli padła przed pora mycia to jej nie budzę, tylko śpi do rana
Butterfly, niestety, chyba trzeba przejść swoje by mieć maleństwo, ale dasz radę
A mi się zrobił z Jagody niejadek. Jak ostatnio ja tutaj chwaliłam że potrafi zjeść i 180ml tak teraz jej max jest 90ml.. i jak je zje to jest cud bo dziś zjadła np 45ml