Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka haha padłam :D No może być dzisiaj problem z przytulaniem :D
    panipuchatkowa nigdy nie robiłam ale przejrzałam przepisy i chyba spróbuje bo pyszna jest ale nigdy nie podejmowałam się zrobienia samodzielnie :)
    seli jak się czujesz? lepiej? choroba się rozwija czy spoko luz?

terka lubi tę wiadomość

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie niby nie rozwija ale czuję zatoki, mięśnie... I się zastanawiam co to :P czy okres czy może alergia...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:-) ja idę dzisiaj na 50 do cioci. Pewnie jutro do Was zajrze. Miłego wieczorku ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 15:49

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seli to oby to drugie.
    Dziewczyny jak poruszacie się tutaj na telefonie? Jest jakaś aplikacja? Bo ja mam stronę w ogóle nie przystosowaną do telefonu i korzystam tylko z laptopa, tyle dobrze, że ja pracuje na laptopie ale czasem z telefonu bym podczytywała

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Hej dziewczyny:-) ja idę dzisiaj na 50 do cioci. Pewnie jutro do Was zajrze. Miłego wieczorku ❤

Baw się dobrze, miłego wieczoru :) <3

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    seli to oby to drugie.
    Dziewczyny jak poruszacie się tutaj na telefonie? Jest jakaś aplikacja? Bo ja mam stronę w ogóle nie przystosowaną do telefonu i korzystam tylko z laptopa, tyle dobrze, że ja pracuje na laptopie ale czasem z telefonu bym podczytywała

Ja głównie na telefonie jestem i nie mam problemów z tym. Normalnie na stronce jestem nie na aplikacji bo chyba takiej nawet nie ma. Tylko literki mniejsze ale czego sie spodziewać :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi się wyświetla na telefonie strona dokładnie tak jak na laptopie i jest to nie wygodne dlatego myślałam że może coś powstało bardziej przystosowanego do telefonu :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na telefonie normalnie :)

A śluzu mam tyle, że przez wkładkę i majtki mi na spodnie poleciało... Jakaś masakra, lekko wrażliwe piersi... Nie wiem czy to nie na okres też, raz tak miałam... I kazała mi brać od 16dc duphaston, teraz nie wiem czy nie lepiej jakbym zaczęła wcześniej i nie pociągnęła okresu...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deli skąd tyle śluzu masz wow ☺

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Deli skąd tyle śluzu masz wow ☺

Ale to śluz niepłodny :P zawsze miałam dużo śluzu ale teraz to jakaś masakra... I ten wykres skacze mi...

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Cofam wszystko, co wczoraj napisałam... Ta dziewczyna, która mi tak świetnie podpasowała w pracy i ogarniała, chciała się uczyć itd. Dzisiaj nie przyszła do pracy! W nocy napisała do szefowej, że ona jednak nie da rady pracować w żłobku! Mam normalnie taki wnerw jak stąd do Kansas normalnie. Chodzę cała, wyć mi się chce (co robię dzisiaj co kawałek). Znowu wszystko spada na mnie, a myślałam że się udało znaleźć kogoś ogarniętego. Mam dość tej pracy. Czekam jedynie do końca miesiąca, aż się skonsultuję z lekarzami czy w ogóle szansę na ciążę w niedalekim czasie widzą. I składam wypowiedzenie, jeśli uzyskam odpowiedź negatywną. Mam dość, po dziurki w nosie! Jakbym mogła teraz wrzeszczeć, to bym to zrobiła. Bo wtedy słowa pisane miałyby moc jakąś. Jak na razie wyję, bo mi ten stres i nerwy na wszystko już bokami wychodzą...
    Ratunku! (?!)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny. Cofam wszystko, co wczoraj napisałam... Ta dziewczyna, która mi tak świetnie podpasowała w pracy i ogarniała, chciała się uczyć itd. Dzisiaj nie przyszła do pracy! W nocy napisała do szefowej, że ona jednak nie da rady pracować w żłobku! Mam normalnie taki wnerw jak stąd do Kansas normalnie. Chodzę cała, wyć mi się chce (co robię dzisiaj co kawałek). Znowu wszystko spada na mnie, a myślałam że się udało znaleźć kogoś ogarniętego. Mam dość tej pracy. Czekam jedynie do końca miesiąca, aż się skonsultuję z lekarzami czy w ogóle szansę na ciążę w niedalekim czasie widzą. I składam wypowiedzenie, jeśli uzyskam odpowiedź negatywną. Mam dość, po dziurki w nosie! Jakbym mogła teraz wrzeszczeć, to bym to zrobiła. Bo wtedy słowa pisane miałyby moc jakąś. Jak na razie wyję, bo mi ten stres i nerwy na wszystko już bokami wychodzą...
    Ratunku! (?!)

Oj, żłobek ciężka praca, ja bym nie potrafiła...

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex trzymaj się, po złym nadchodzi dobry czas, jeszcze wszystko sie ułoży pomyślnie w pracy.

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • czajka Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest oddać dziecko do żłobka i się nie martwić ale zajmować się gromada dzieci w pieluchach to napewno nic ciekawego jak opiekunek za mało . Alex współczuję

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ale to śluz niepłodny :P zawsze miałam dużo śluzu ale teraz to jakaś masakra... I ten wykres skacze mi...

Pozazdrościć, ja też nie narzekam ale jeszcze mi nigdy nie ciekło :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Pozazdrościć, ja też nie narzekam ale jeszcze mi nigdy nie ciekło :)
    Ja odkąd pamiętam muszę używać wkładek :P

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex wspolczuje z całego serca. Wiem jaka to ciężka praca.. Trzymaj się kochana!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie miejsca sobie znaleźć nie mogę... Trzęsę się cała odkąd z pracy wróciłam i wyję. Nie mam siły, depresji się jakiejś nabawię... Jedyna osoba, z którą rozmawiam o tym to mąż. Bo przyjaciółki w ciąży stresować nie chcę, sama jak debil z tym zostaję...

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracowałam chwilę w żłobku, to masakra. Nie dziwię Ci się. Dźwiganie dzieci i pieluchy, ich darcie się. Masakra. Weź sobie kąpiel, połóż się :)

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo apex musisz odpocząć od tego.

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ