X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dwa tygodnie wolne a potem dopiero święta :P :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seli jesteś nauczycielką klas 1-3? Dobrze wywnioskowałam z Twoich wypowiedzi? :) :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    seli jesteś nauczycielką klas 1-3? Dobrze wywnioskowałam z Twoich wypowiedzi? :) :)

Nie :) Jestem pedagogiem specjalnym, mam 5 klasę :) integracyjną

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• czajka Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli to musi być ciekawa praca. Dzieci są bardziej wyrozumiałe niż dorośli? :-)

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie :) Jestem pedagogiem specjalnym, mam 5 klasę :) integracyjną

Blisko byłam :D :D

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • czajka Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i kiltra mam nadzieję że przetrwacie tą inwentaryzacje :-D

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ma jakies maluchy chyba ;)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli trzymaj sie i nie daj chorobie! Ponarzekać można ;)

Sylwia-czekamy na wieści po wizycie

Kiltra-tak można mieć dobry kontakt oczywiście ale jest on inny niż z 2-3 letnia przerwa. Nie da sie ukryć ;) ogólnie mam dobry kontakt z wszystkimi siostrami ale mimo wszystko 12 lat różnicy czuć nawet w dorosłym życiu (no popatrz ja mam 25 lat, moja siostra 37-no jest ta różnica dalej jakby nie patrzeć jesli chodzi o spojrzenie itd ;) ) ale mnie to nie przeszkadza przecież ;) najśmieszniejsze jest to ze wlasnie ta najstarsza siostra urodziła w lipcu synka (jej 4 dziecko), a ja mam termin na lipiec teraz :D czyli 12 lat różnicy a miedzy dziećmi naszymi rok będzie :D :D i to nas jeszcze bardziej zgrało niz wczesniej było bo gdzieś ten wspólny wątek jest ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziewczyny widzę juz marzenia o feriach macie :D jakieś plany na te dłuższe wolne? ;) dla mnie dziwne zawsze bylo czemu w tak różnych terminach są...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ale fajnie macie ;) lipcowe bobasiatka ;)
    Musze wypic jakas herbatke z miodkiem i cytrynka. Ale jestem jakas polamana i ciezko mi sie zebrac dzis. Takie te dwa dni nijakie.

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja też już w robocie. :-)
    Ja mam starszego brata o rok. A mój mąż młodszego o 5 lat i prawie wogóle nie mają kontaktu. Bo jako dzieci wychowywali się osobno (jeden u mamy, drugi u taty). Próbowałam polepszyć ich relacje, ale ten młody jest taki uparty i narazie nic z tego nie będzie. Ale będe próbować.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Ewelina92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie Dziewczyny!

Czy któraś z Was brała CLO? Czy cykl po tym leku trwa równo 28 dni?
    Brałam od 3-8 dnia, był to cykl monitorowany(owulacja w 14 dniu). Wczoraj miałam delikatne plamienia i dzisiaj dużo śluzu delikatnie różowego. Piersi bolały mnie przez tydzień a teraz cisza i brak jakichkolwiek objawów wskazujących na @. Nie sądzę, żeby udało się zajść w ciążę, bo temperaturę mam obecnie między 36,1-36,3.
    Ktoś, coś? :)

Synek ❤️

ex2b3e5e83c3bu23.png

11.03.19: hcg 59.5 :)
    13.03.19: hcg 147,1 <3
    27.03 jest serduszko ❤️
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jako tako planow. Mam duzo oplat teraz. Mamy gore oszczednosci ale wszystko pojdzie na studia i wyrownanie ;)

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka moja siostra starsza a ma młodszą córkę więc może to nas zbliżyło, u mnie nie czuć różnicy wieku no może te 7lat nie jest tak dużo jak 12lat :)
    Co do ferii w róznych terminach: miejscowosci zyjace z turystyki nie sa w stanie przyjac takiej ilosci jednorazowo....podzielenie feri dają im dodatkowy zarobek przez wiekszy przeplyw turystow. Wakacje trwaja dwa miesiące i ludzie wyjeźdżaja w różnych terminach na urlop i nie ma wielkich problemów ze znalezieniem noclegów , a kiedy ferie trwające tylko dwa tygodnie w tym samum czasie to znalezienie wolnych pokoi zwłaszcza w górach graniczyło by z cudem. :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Ja też wpracy. U nas ferie sa ostatni tydzień stycznia i pierwszy lutego. Ja mam dwóch braci starszych jeden o 10 a drugi 12 lat w porozumieniu się między nami raczej nie ma.problemu.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • czajka Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam brata 7 lat starszego ale nie za bardzo mam z nim kontakt. Generalnie to więcej pretensji niż dobrych uczuć. Nasi rodzice są niesłyszący i sporo spraw trzeba załatwiać z nimi lub za nich. W końcu nigdzie nie zadzwonią i do lekarza innego niż rodzinny trzeba z nimi chodzić bo jest bariera językowa że tak powiem. Nie dogadają się po prostu a pisać na kartkach nie każdy lekarz chce bo to bardzo przedłuża wizytę. Tak więc ja latam. Zawsze muszę wykombinować co z pracą jakieś wolne brata nie obchodzi nic. U rodziców jest może ze trzy razy w roku a ma do nich 50 km. Całe szczęście że na męża zawsze mogę liczyć i dajemy radę.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow czajka to naprawdę dajesz radę. Dobrze że mąż Cię wspiera.

3i49krhm19wid3ce.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czajka szacun dla Ciebie :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • czajka Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam każdy myślę dla rodziców by to zrobił oprócz mojego brata oczywiście. Ale wiecie to normalne że się jeździ no czasem wkurza jak jest full roboty.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby normalne a jednak nie każdy by to zrobił.

Dzisiaj mam 21dc jakoś tak wyjątkowo dłuży mi się oczekiwanie na miesiączkę

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ