Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
klitra wrote:seli jesteś nauczycielką klas 1-3? Dobrze wywnioskowałam z Twoich wypowiedzi?
Nie Jestem pedagogiem specjalnym, mam 5 klasę integracyjną -
Seli trzymaj sie i nie daj chorobie! Ponarzekać można
Sylwia-czekamy na wieści po wizycie
Kiltra-tak można mieć dobry kontakt oczywiście ale jest on inny niż z 2-3 letnia przerwa. Nie da sie ukryć ogólnie mam dobry kontakt z wszystkimi siostrami ale mimo wszystko 12 lat różnicy czuć nawet w dorosłym życiu (no popatrz ja mam 25 lat, moja siostra 37-no jest ta różnica dalej jakby nie patrzeć jesli chodzi o spojrzenie itd ) ale mnie to nie przeszkadza przecież najśmieszniejsze jest to ze wlasnie ta najstarsza siostra urodziła w lipcu synka (jej 4 dziecko), a ja mam termin na lipiec teraz czyli 12 lat różnicy a miedzy dziećmi naszymi rok będzie i to nas jeszcze bardziej zgrało niz wczesniej było bo gdzieś ten wspólny wątek jesthttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
O ale fajnie macie lipcowe bobasiatka
Musze wypic jakas herbatke z miodkiem i cytrynka. Ale jestem jakas polamana i ciezko mi sie zebrac dzis. Takie te dwa dni nijakie. -
Witajcie, ja też już w robocie.
Ja mam starszego brata o rok. A mój mąż młodszego o 5 lat i prawie wogóle nie mają kontaktu. Bo jako dzieci wychowywali się osobno (jeden u mamy, drugi u taty). Próbowałam polepszyć ich relacje, ale ten młody jest taki uparty i narazie nic z tego nie będzie. Ale będe próbować.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Witam Wszystkie Dziewczyny!
Czy któraś z Was brała CLO? Czy cykl po tym leku trwa równo 28 dni?
Brałam od 3-8 dnia, był to cykl monitorowany(owulacja w 14 dniu). Wczoraj miałam delikatne plamienia i dzisiaj dużo śluzu delikatnie różowego. Piersi bolały mnie przez tydzień a teraz cisza i brak jakichkolwiek objawów wskazujących na @. Nie sądzę, żeby udało się zajść w ciążę, bo temperaturę mam obecnie między 36,1-36,3.
Ktoś, coś?
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Nie mam jako tako planow. Mam duzo oplat teraz. Mamy gore oszczednosci ale wszystko pojdzie na studia i wyrownanie
-
terka moja siostra starsza a ma młodszą córkę więc może to nas zbliżyło, u mnie nie czuć różnicy wieku no może te 7lat nie jest tak dużo jak 12lat
Co do ferii w róznych terminach: miejscowosci zyjace z turystyki nie sa w stanie przyjac takiej ilosci jednorazowo....podzielenie feri dają im dodatkowy zarobek przez wiekszy przeplyw turystow. Wakacje trwaja dwa miesiące i ludzie wyjeźdżaja w różnych terminach na urlop i nie ma wielkich problemów ze znalezieniem noclegów , a kiedy ferie trwające tylko dwa tygodnie w tym samum czasie to znalezienie wolnych pokoi zwłaszcza w górach graniczyło by z cudem.
-
Ja mam brata 7 lat starszego ale nie za bardzo mam z nim kontakt. Generalnie to więcej pretensji niż dobrych uczuć. Nasi rodzice są niesłyszący i sporo spraw trzeba załatwiać z nimi lub za nich. W końcu nigdzie nie zadzwonią i do lekarza innego niż rodzinny trzeba z nimi chodzić bo jest bariera językowa że tak powiem. Nie dogadają się po prostu a pisać na kartkach nie każdy lekarz chce bo to bardzo przedłuża wizytę. Tak więc ja latam. Zawsze muszę wykombinować co z pracą jakieś wolne brata nie obchodzi nic. U rodziców jest może ze trzy razy w roku a ma do nich 50 km. Całe szczęście że na męża zawsze mogę liczyć i dajemy radę.