Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
http://gotujzdrowo.com/wp-content/uploads/2017/10/FullSizeRender-21.jpg
To jest na Hashirosół -
http://gotujzdrowo.com/zatrzymaj-hashimoto-wzmocnij-tarczyce-najnowsza-ksiazka-juz-w-ksiegarniach/
a nie działał poprzedni? Tu są w zdjęciach jego
-
hehehe powiem Wam, że robię i ładnie bardzo pachnie
-
panipuchatkowa wrote:Seli ja z przyjemnością przyjmę przepisy. Klitra niektórzy mają wyczucie to prawda.. Ja nauczylam się mówić że to nasza prywatna sprawa i jeśli będzie dziecko to będzie widać. Już teraz nikt nie dopytuje. Urodziny córki się udały?☺
Córka zachwycona a ja tak średnio ale ogólnie w porządku było -
A propo jedzenia ja zawsze o tej porze już po jedzonku a dziś coś słabo mi idzie mecze jedna kanapkę
Jeszcze niecałe 4 h i do domku jupiii22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej babeczki ja dzis w pracy. Wczoraj fajny dzień i super wieczór jestem wyluzowana i w dobrym humorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 13:30
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej dziewczyny Seli, odpowiem na pytanie jak zaprosisz mnie na ten Hashirosół Mega nazwa, padłam
Ogólnie to PCOS nie diagnozuje się tylko po stosunku LH/FSH, musisz mieć cały pakiet testosteron, androstestendion, DHEA itd. Musisz mieć kilka objawów z tych wytycznych PCOS, możesz na necie znaleźć konkretną rozpiskę U mnie jest obraz na USG z małymi pęcherzykami, stosunek LH/FSH i te hormony testosteron i andro... podwyższone. Ale wizualnych objawów nie mam, w sensie owłosienie itd.
Ja się chwalę, uwaga!!! Moje TSH wynosi 1,53!!!! Szok normalnie, w szpitalu stwierdzili, że mam 4,06 chyba, chociaż tydzień wcześniej było 2,35. Więc już mam piękne TSHSylwiaa992 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny Seli, odpowiem na pytanie jak zaprosisz mnie na ten Hashirosół Mega nazwa, padłam
Ogólnie to PCOS nie diagnozuje się tylko po stosunku LH/FSH, musisz mieć cały pakiet testosteron, androstestendion, DHEA itd. Musisz mieć kilka objawów z tych wytycznych PCOS, możesz na necie znaleźć konkretną rozpiskę U mnie jest obraz na USG z małymi pęcherzykami, stosunek LH/FSH i te hormony testosteron i andro... podwyższone. Ale wizualnych objawów nie mam, w sensie owłosienie itd.
Ja się chwalę, uwaga!!! Moje TSH wynosi 1,53!!!! Szok normalnie, w szpitalu stwierdzili, że mam 4,06 chyba, chociaż tydzień wcześniej było 2,35. Więc już mam piękne TSH
A zapraszam jest smaczny -
Alex... Ja bym powtórzyła wszystko. Jak tak pomylili wynik tsh to pewnie i całą resztę...