X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    a to sucz... I tyle :P traktowała ludzi jak śmieci... Bo pomoce to niewykształcone baby do sprzątania i nadstawiania się za małe pieniądze... Bardzo dużo dziewczyn odeszło. Mi rzucała argument, że nie może mnie zwolnić bo chodzi o dobro uczniów! A jak mnie zostawiała z 4 dorosłych autystów (22 i 21 lat) bez nauczyciela na cały dzień to było ok? Bo mój nauczyciel musiał jej robić jakieś rzeczy na komputerze ;/ I wtedy się nie liczyło niczyje bezpieczeństwo :P

nie grzeszyła szacunkiem do drugiego człowieka... Ale po tej dyscyplinarce widać, że jakaś wredna i być może nieszczęśliwa osóbka z niej była. Dobrze, ze masz to za sobą, bo jeszcze być osiwiała w wieku 26 lat :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    nie grzeszyła szacunkiem do drugiego człowieka... Ale po tej dyscyplinarce widać, że jakaś wredna i być może nieszczęśliwa osóbka z niej była. Dobrze, ze masz to za sobą, bo jeszcze być osiwiała w wieku 26 lat :)

Dokładnie :P Jeszcze miała jakieś wąty... nawet dzień dobry nie odpowiadała... Ta obecna dyrka nie mogła uwierzyć w to :P no ale przyjęła z dyscyplinarką i mam luz :) Może nie jest tak też kolorowo do końca ale jest ok:) bo ta dyrka... Ma wywalone na wszystko :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ale trafiasz na ludzi ja Cie nie mogę... :D aż sie pracy czasem odechciewa przez takich i to taka co lubisz...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Seli ale trafiasz na ludzi ja Cie nie mogę... :D aż sie pracy czasem odechciewa przez takich i to taka co lubisz...

ja w ogóle mam farta jak tak patrzę hahahhaa :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dokładnie :P Jeszcze miała jakieś wąty... nawet dzień dobry nie odpowiadała... Ta obecna dyrka nie mogła uwierzyć w to :P no ale przyjęła z dyscyplinarką i mam luz :) Może nie jest tak też kolorowo do końca ale jest ok:) bo ta dyrka... Ma wywalone na wszystko :P

Myślę, że ciężko trafić na pracę miód malina :D Zawsze coś nam nie będzie pasowało. A to koleżanka, a to godziny pracy, a to kierownik, a to dojazd.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ja w ogóle mam farta jak tak patrzę hahahhaa :D

Wiesz jak mówi moja mama? Jak się nie ma rozumu to trzeba mieć odrobinę szczęścia :D Ale oczywiście to w żartach jest.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :P masz rację... Ale jak ja sobie przypomnę moje niektóre prace.... Brrr... Kierownik dręczył mnie psychicznie, praca "po znajomości" :P tragedia to była, a w jednej wywalono mnie bo laska plotek narobiła jakiś :P i miałam żal do siebie, że może jestem beznadziejna, ja z tą laską nawet nie rozmawiałam! a tutaj wywalili mnie... Ale potem zabrała się za to wyższa instancja, była sprawa i wywalili tamtą dyrkę i tą laskę :P i się skończyło. A moje początki w rodzinnym miasteczku... łoooo :P miałam iść na staż z urzędu pracy... do biura podróży. Idę, otwiera mi przepity koleś... Ale patrzę, że młoda dziewczyna siedzi przy biurku z ofertami, to myślę "no dobra" weszłam, a rozmowa była w gabinecie ze staruchem przy ławie mnóstwa alkoholi. Pytania były typu "skąd jest twój ojciec? masz chłopaka" :D Wiecie jak stamtąd spieprzałam?:P ahahhahaa ale też miałam i dużo fajnych ludzi po drodze ;)

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, matko, jakie Ty przygody przeżyłaś :D Aż trudno uwierzyć, że masz tylko 26lat.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Seli, matko, jakie Ty przygody przeżyłaś :D Aż trudno uwierzyć, że masz tylko 26lat.

ehh to nie będę opowiadać o innych bo gęsiej skórki sama dostaje :P :) Ogólnie... Dużo przykrości mi się w życiu przytrafiło. Od dwóch lat czuje, że dopiero zaczynam żyć. Czasem trudno mi uwierzyć, że może być dobrze, ani też nie wierzę momentami, że jest pięknie bo mam kochanego męża, piękne, własne M, tą pracę w zawodzie, mąż dobrze zarabia, mamy takiego maine coona... Boje się, że to pryśnie jak bańka i będzie źle... Wczoraj i przedwczoraj byłam na skraju... Tak się źle czułam. A dziś? NORMALNIE NIC... Zero bólu... W ogóle nie czuje okresu ;/ Wariuje... Bo boje się,że okaże się, że nadal jestem mega chora i to co mam to na nic...

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    ehh to nie będę opowiadać o innych bo gęsiej skórki sama dostaje :P :) Ogólnie... Dużo przykrości mi się w życiu przytrafiło. Od dwóch lat czuje, że dopiero zaczynam żyć. Czasem trudno mi uwierzyć, że może być dobrze, ani też nie wierzę momentami, że jest pięknie bo mam kochanego męża, piękne, własne M, tą pracę w zawodzie, mąż dobrze zarabia, mamy takiego maine coona... Boje się, że to pryśnie jak bańka i będzie źle... Wczoraj i przedwczoraj byłam na skraju... Tak się źle czułam. A dziś? NORMALNIE NIC... Zero bólu... W ogóle nie czuje okresu ;/ Wariuje... Bo boje się,że okaże się, że nadal jestem mega chora i to co mam to na nic...

Seli, każdy ma jakiś bagaż doświadczeń. Niektórzy mogliby nim obdarować z 10 osób, a inni mają go tylko tyle co na 1 osobę starcza. Każde doświadczenie, czy to złe czy dobre uczy nas czegoś. Pokory, siły charakteru, przezwyciężania własnych słabości. Gdyby nie one to ciekawe jakimi bylibyśmy ludźmi.
    Żal tylko, że innym wszystko przychodzi łatwo, a niektórzy muszą tak dużo poświęcać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 15:20

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Seli, każdy ma jakiś bagaż doświadczeń. Niektórzy mogliby nim obdarować z 10 osób, a inni mają go tylko tyle co na 1 osobę starcza. Każde doświadczenie, czy to złe czy dobre uczy nas czegoś. Pokory, siły charakteru, przezwyciężania własnych słabości. Gdyby nie one to ciekawe jakimi bylibyśmy ludźmi.
    Żal tylko, że innym wszystko przychodzi łatwo, a niektórzy muszą tak dużo poświęcać...

Prawda, wiem... Przeżyłam wiele, mam na to siłę... Tyle, że strach jakiś pozostaje w człowieku, żę to nie koniec i tak pięknie nie może być bo nigdy nie było...

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Prawda, wiem... Przeżyłam wiele, mam na to siłę... Tyle, że strach jakiś pozostaje w człowieku, żę to nie koniec i tak pięknie nie może być bo nigdy nie było...

Niektóre uczucia zostają w człowieku już na zawsze niestety.
    Pamiętaj, że teraz jesteś dorosłą kobietą i to jak będzie wyglądało Twoje życie w dużej mierze zależy tylko od Ciebie. Nie daj się i walcz o to! :) Masz cudownego męża i myślę, że to jest najważniejsze.

1cs z CLO
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niezłe akcje. Ja tez miałam różne prace, niektóre wspominam super niektóre mniej, o niektórych wole nie pamiętać :P tak to juz chyba jest ;)

Najważniejsze żeby cos wynieść z każdego doświadczenia ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Niektóre uczucia zostają w człowieku już na zawsze niestety.
    Pamiętaj, że teraz jesteś dorosłą kobietą i to jak będzie wyglądało Twoje życie w dużej mierze zależy tylko od Ciebie. Nie daj się i walcz o to! :) Masz cudownego męża i myślę, że to jest najważniejsze.

Racja.. Staram się i tak.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Dziewczyny niezłe akcje. Ja tez miałam różne prace, niektóre wspominam super niektóre mniej, o niektórych wole nie pamiętać :P tak to juz chyba jest ;)

Najważniejsze żeby cos wynieść z każdego doświadczenia ;)

mi czasem niektórych brakuje :) bym się odstresowała z fajną ekipą :)

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie!! My tu gadu gadu a mój kot mnie pakuje w torbę z ikei :D wyniósł mi już z szafy całą bieliznę i skarpety :D co za gad...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    O ludzie!! My tu gadu gadu a mój kot mnie pakuje w torbę z ikei :D wyniósł mi już z szafy całą bieliznę i skarpety :D co za gad...

A ja zawsze myślałam ze koty to ssaki a to jednak gady! :P :D :D

No to masz obraz tego co czasem robi 1-1.5 roczny brzdąc jak szafki nie zabezpieczysz :P :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    A ja zawsze myślałam ze koty to ssaki a to jednak gady! :P :D :D

No to masz obraz tego co czasem robi 1-1.5 roczny brzdąc jak szafki nie zabezpieczysz :P :D

Mam zabezpieczone ;( dla niego dziecięce zabezpieczenia to nic... Nie mówiąc o pięknym lustrze i wszystkich szybach w jego łapach...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mam zabezpieczone ;( dla niego dziecięce zabezpieczenia to nic... Nie mówiąc o pięknym lustrze i wszystkich szybach w jego łapach...

To jednak sprytna gadzina :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    To jednak sprytna gadzina :D

Jak nie wiem, zaczyna się uczyć otwierania drzwi ;/

dZhdp1.png

‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ