Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:a to sucz... I tyle traktowała ludzi jak śmieci... Bo pomoce to niewykształcone baby do sprzątania i nadstawiania się za małe pieniądze... Bardzo dużo dziewczyn odeszło. Mi rzucała argument, że nie może mnie zwolnić bo chodzi o dobro uczniów! A jak mnie zostawiała z 4 dorosłych autystów (22 i 21 lat) bez nauczyciela na cały dzień to było ok? Bo mój nauczyciel musiał jej robić jakieś rzeczy na komputerze ;/ I wtedy się nie liczyło niczyje bezpieczeństwo
nie grzeszyła szacunkiem do drugiego człowieka... Ale po tej dyscyplinarce widać, że jakaś wredna i być może nieszczęśliwa osóbka z niej była. Dobrze, ze masz to za sobą, bo jeszcze być osiwiała w wieku 26 lat1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:nie grzeszyła szacunkiem do drugiego człowieka... Ale po tej dyscyplinarce widać, że jakaś wredna i być może nieszczęśliwa osóbka z niej była. Dobrze, ze masz to za sobą, bo jeszcze być osiwiała w wieku 26 lat
Dokładnie Jeszcze miała jakieś wąty... nawet dzień dobry nie odpowiadała... Ta obecna dyrka nie mogła uwierzyć w to no ale przyjęła z dyscyplinarką i mam luz Może nie jest tak też kolorowo do końca ale jest ok:) bo ta dyrka... Ma wywalone na wszystko -
terka wrote:Seli ale trafiasz na ludzi ja Cie nie mogę... aż sie pracy czasem odechciewa przez takich i to taka co lubisz...
ja w ogóle mam farta jak tak patrzę hahahhaa -
Seli wrote:Dokładnie Jeszcze miała jakieś wąty... nawet dzień dobry nie odpowiadała... Ta obecna dyrka nie mogła uwierzyć w to no ale przyjęła z dyscyplinarką i mam luz Może nie jest tak też kolorowo do końca ale jest ok:) bo ta dyrka... Ma wywalone na wszystko
Myślę, że ciężko trafić na pracę miód malina Zawsze coś nam nie będzie pasowało. A to koleżanka, a to godziny pracy, a to kierownik, a to dojazd.1cs z CLO
-
Seli wrote:ja w ogóle mam farta jak tak patrzę hahahhaa
Wiesz jak mówi moja mama? Jak się nie ma rozumu to trzeba mieć odrobinę szczęścia Ale oczywiście to w żartach jest.1cs z CLO
-
Tak masz rację... Ale jak ja sobie przypomnę moje niektóre prace.... Brrr... Kierownik dręczył mnie psychicznie, praca "po znajomości" tragedia to była, a w jednej wywalono mnie bo laska plotek narobiła jakiś i miałam żal do siebie, że może jestem beznadziejna, ja z tą laską nawet nie rozmawiałam! a tutaj wywalili mnie... Ale potem zabrała się za to wyższa instancja, była sprawa i wywalili tamtą dyrkę i tą laskę i się skończyło. A moje początki w rodzinnym miasteczku... łoooo miałam iść na staż z urzędu pracy... do biura podróży. Idę, otwiera mi przepity koleś... Ale patrzę, że młoda dziewczyna siedzi przy biurku z ofertami, to myślę "no dobra" weszłam, a rozmowa była w gabinecie ze staruchem przy ławie mnóstwa alkoholi. Pytania były typu "skąd jest twój ojciec? masz chłopaka" Wiecie jak stamtąd spieprzałam? ahahhahaa ale też miałam i dużo fajnych ludzi po drodze
-
alegzi wrote:Seli, matko, jakie Ty przygody przeżyłaś Aż trudno uwierzyć, że masz tylko 26lat.
ehh to nie będę opowiadać o innych bo gęsiej skórki sama dostaje Ogólnie... Dużo przykrości mi się w życiu przytrafiło. Od dwóch lat czuje, że dopiero zaczynam żyć. Czasem trudno mi uwierzyć, że może być dobrze, ani też nie wierzę momentami, że jest pięknie bo mam kochanego męża, piękne, własne M, tą pracę w zawodzie, mąż dobrze zarabia, mamy takiego maine coona... Boje się, że to pryśnie jak bańka i będzie źle... Wczoraj i przedwczoraj byłam na skraju... Tak się źle czułam. A dziś? NORMALNIE NIC... Zero bólu... W ogóle nie czuje okresu ;/ Wariuje... Bo boje się,że okaże się, że nadal jestem mega chora i to co mam to na nic... -
Seli wrote:ehh to nie będę opowiadać o innych bo gęsiej skórki sama dostaje Ogólnie... Dużo przykrości mi się w życiu przytrafiło. Od dwóch lat czuje, że dopiero zaczynam żyć. Czasem trudno mi uwierzyć, że może być dobrze, ani też nie wierzę momentami, że jest pięknie bo mam kochanego męża, piękne, własne M, tą pracę w zawodzie, mąż dobrze zarabia, mamy takiego maine coona... Boje się, że to pryśnie jak bańka i będzie źle... Wczoraj i przedwczoraj byłam na skraju... Tak się źle czułam. A dziś? NORMALNIE NIC... Zero bólu... W ogóle nie czuje okresu ;/ Wariuje... Bo boje się,że okaże się, że nadal jestem mega chora i to co mam to na nic...
Seli, każdy ma jakiś bagaż doświadczeń. Niektórzy mogliby nim obdarować z 10 osób, a inni mają go tylko tyle co na 1 osobę starcza. Każde doświadczenie, czy to złe czy dobre uczy nas czegoś. Pokory, siły charakteru, przezwyciężania własnych słabości. Gdyby nie one to ciekawe jakimi bylibyśmy ludźmi.
Żal tylko, że innym wszystko przychodzi łatwo, a niektórzy muszą tak dużo poświęcać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 15:20
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Seli, każdy ma jakiś bagaż doświadczeń. Niektórzy mogliby nim obdarować z 10 osób, a inni mają go tylko tyle co na 1 osobę starcza. Każde doświadczenie, czy to złe czy dobre uczy nas czegoś. Pokory, siły charakteru, przezwyciężania własnych słabości. Gdyby nie one to ciekawe jakimi bylibyśmy ludźmi.
Żal tylko, że innym wszystko przychodzi łatwo, a niektórzy muszą tak dużo poświęcać...
Prawda, wiem... Przeżyłam wiele, mam na to siłę... Tyle, że strach jakiś pozostaje w człowieku, żę to nie koniec i tak pięknie nie może być bo nigdy nie było... -
Seli wrote:Prawda, wiem... Przeżyłam wiele, mam na to siłę... Tyle, że strach jakiś pozostaje w człowieku, żę to nie koniec i tak pięknie nie może być bo nigdy nie było...
Niektóre uczucia zostają w człowieku już na zawsze niestety.
Pamiętaj, że teraz jesteś dorosłą kobietą i to jak będzie wyglądało Twoje życie w dużej mierze zależy tylko od Ciebie. Nie daj się i walcz o to! Masz cudownego męża i myślę, że to jest najważniejsze.1cs z CLO
-
Dziewczyny niezłe akcje. Ja tez miałam różne prace, niektóre wspominam super niektóre mniej, o niektórych wole nie pamiętać tak to juz chyba jest
Najważniejsze żeby cos wynieść z każdego doświadczeniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Niektóre uczucia zostają w człowieku już na zawsze niestety.
Pamiętaj, że teraz jesteś dorosłą kobietą i to jak będzie wyglądało Twoje życie w dużej mierze zależy tylko od Ciebie. Nie daj się i walcz o to! Masz cudownego męża i myślę, że to jest najważniejsze.
Racja.. Staram się i tak. -
terka wrote:Dziewczyny niezłe akcje. Ja tez miałam różne prace, niektóre wspominam super niektóre mniej, o niektórych wole nie pamiętać tak to juz chyba jest
Najważniejsze żeby cos wynieść z każdego doświadczenia
mi czasem niektórych brakuje bym się odstresowała z fajną ekipą -
O ludzie!! My tu gadu gadu a mój kot mnie pakuje w torbę z ikei wyniósł mi już z szafy całą bieliznę i skarpety co za gad...
-
Seli wrote:O ludzie!! My tu gadu gadu a mój kot mnie pakuje w torbę z ikei wyniósł mi już z szafy całą bieliznę i skarpety co za gad...
A ja zawsze myślałam ze koty to ssaki a to jednak gady!
No to masz obraz tego co czasem robi 1-1.5 roczny brzdąc jak szafki nie zabezpieczyszhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:A ja zawsze myślałam ze koty to ssaki a to jednak gady!
No to masz obraz tego co czasem robi 1-1.5 roczny brzdąc jak szafki nie zabezpieczysz
Mam zabezpieczone ;( dla niego dziecięce zabezpieczenia to nic... Nie mówiąc o pięknym lustrze i wszystkich szybach w jego łapach... -
Seli wrote:Mam zabezpieczone ;( dla niego dziecięce zabezpieczenia to nic... Nie mówiąc o pięknym lustrze i wszystkich szybach w jego łapach...
To jednak sprytna gadzinahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:To jednak sprytna gadzina
Jak nie wiem, zaczyna się uczyć otwierania drzwi ;/