Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Ba... Wiadomo, ja będę na zastępstwo... To da l4 i świadczenia na nfz... w razie W. macierzyński pewnie z urzędu będzie... Ale jak to się potoczy to nie wiem.
Dokładnie! Każdy ma inną sytuację i dlatego każda decyzja jest inna1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Cześć
Zacny plan na 2018, ale jaki piękny. Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po Waszej myśli. -
Nie bardzo chcę czekać aż na umowę na nieokreślony, wiesz... pewnie tu dostanę koleną na zastępstwo to rok pracy, a potem? pewnie gdzie indziej, to też rok pracy, i może za dwa lata byłaby ta na nieokreślony albo i nie... A u mnie czas działa na niekorzyść ;/ Ehh trudne to
-
Ale się objadłam Zjadłam 1 pączka z 41g i do tego wzięłam mleko smakowe z 200ml. Zaraz pęknę. Wczoraj piekłam pączki w piekarniku. Niby dobre, ale to nie to samo co smażone na głębokim oleju
gosia1992 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
MissKathy92 wrote:Czuje że będzie ciężko wszystko ogarnąć w rok ale wierzę że się uda, podobno wiara czyni cuda więc trzeba wierzyć no i realizować plany
Otóż to Lepiej mieć co robić niż się zasiedzieć, bo potem nic się nie chce, człowiek jest ociężały i tylko narzeka. Ja lubię jak się dużo dzieje1cs z CLO
-
Seli wrote:Nie bardzo chcę czekać aż na umowę na nieokreślony, wiesz... pewnie tu dostanę koleną na zastępstwo to rok pracy, a potem? pewnie gdzie indziej, to też rok pracy, i może za dwa lata byłaby ta na nieokreślony albo i nie... A u mnie czas działa na niekorzyść ;/ Ehh trudne to
No tak, tak. Ja zaczęłam pracę 2 lata temu, więc jestem w trochę innej sytuacji, ale pamiętam, że wtedy zależało mi najpierw na umowie, a potem na dziecku. Jakbym miała czekać ze staraniami 2 lata teraz oj to bym się chyba zapłakała. No, ale różnie w życiu bywa, niektórzy muszą.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ale się objadłam Zjadłam 1 pączka z 41g i do tego wzięłam mleko smakowe z 200ml. Zaraz pęknę. Wczoraj piekłam pączki w piekarniku. Niby dobre, ale to nie to samo co smażone na głębokim oleju
łoo... To ja może nie wspominam,że zeżarłam 200 g czekolady z wiórkami kokosowymi
ale wzięłam tabletkę formeticu haha
Muszę ogarniać... Tesco zakupy przywiozło, normalnie mąż mi kartę wczoraj zaiwanił i nie oddał ;/ bo miał mi kasę wpłacić, wpłacił i zapomniał oddać ;/ ale dobrze,że miałam kasę w portfelu i koleś przyjął ją ;/ zestresowałam się. Idę się myć, robić obiad... Bo serial mnie pochłonął ;P -
Zawsze jak jest opcja umowy na czas nie określony to jest super, ja pracuje już 2 lata mam umowę do końca roku jeszcze bo szefowa myśli o emeryturze, więc troszkę ale....jest mimo to bardzo się cieszę chociaż był plan przejęcia działalności, a teraz nie wiem czy podałam ale to czas pokaże. Los tak chciał i jestem dobrej myśli22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alegzi wrote:No tak, tak. Ja zaczęłam pracę 2 lata temu, więc jestem w trochę innej sytuacji, ale pamiętam, że wtedy zależało mi najpierw na umowie, a potem na dziecku. Jakbym miała czekać ze staraniami 2 lata teraz oj to bym się chyba zapłakała. No, ale różnie w życiu bywa, niektórzy muszą.
Ja czekałam już na jednej na kredyt jak się trafiła okazja... To czmychnęłam mam nawet dyscyplinarkę do marca hahahaha ale tu mnie przyjęli z dyscyplinarką, powiedzieli, że tamta babka jest głupia, kto by pracował za 800 zł mając skończone studia i kredyt? -
Seli wrote:łoo... To ja może nie wspominam,że zeżarłam 200 g czekolady z wiórkami kokosowymi
ale wzięłam tabletkę formeticu haha
Muszę ogarniać... Tesco zakupy przywiozło, normalnie mąż mi kartę wczoraj zaiwanił i nie oddał ;/ bo miał mi kasę wpłacić, wpłacił i zapomniał oddać ;/ ale dobrze,że miałam kasę w portfelu i koleś przyjął ją ;/ zestresowałam się. Idę się myć, robić obiad... Bo serial mnie pochłonął ;P
Łoo losie ja bym chyba mężulka ukatrupiła Nigdy nie mam pieniędzy w portfelu. Co oglądasz za serial?1cs z CLO
-
Kaassiia wrote:Zawsze jak jest opcja umowy na czas nie określony to jest super, ja pracuje już 2 lata mam umowę do końca roku jeszcze bo szefowa myśli o emeryturze, więc troszkę ale....jest mimo to bardzo się cieszę chociaż był plan przejęcia działalności, a teraz nie wiem czy podałam ale to czas pokaże. Los tak chciał i jestem dobrej myśli
Jasne, jak już się udało to nie ma co, zawsze można coś wymyślić -
Kaassiia wrote:Zawsze jak jest opcja umowy na czas nie określony to jest super, ja pracuje już 2 lata mam umowę do końca roku jeszcze bo szefowa myśli o emeryturze, więc troszkę ale....jest mimo to bardzo się cieszę chociaż był plan przejęcia działalności, a teraz nie wiem czy podałam ale to czas pokaże. Los tak chciał i jestem dobrej myśli
Podołasz, podołasz! Kto jak nie Ty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 14:23
1cs z CLO
-
Seli wrote:Ja czekałam już na jednej na kredyt jak się trafiła okazja... To czmychnęłam mam nawet dyscyplinarkę do marca hahahaha ale tu mnie przyjęli z dyscyplinarką, powiedzieli, że tamta babka jest głupia, kto by pracował za 800 zł mając skończone studia i kredyt?
Za co Ci dała dyscyplinarkę?1cs z CLO
-
alegzi wrote:Łoo losie ja bym chyba mężulka ukatrupiła Nigdy nie mam pieniędzy w portfelu. Co oglądasz za serial?
Już mu zapowiedziałam, że jest martwy Mamy dwa konta, w sumie nawet trzy bo te trzecie jest kredytowe ale bez karty... I specjalnie wpłacał bo tesco tylko karty przyjmuje... jak wyciągnęłam gotówkę i wystarczyło to odetchnęłam bo nie wiem skąd miałam tyle kasy jakimś fartem chyba po wczoraj -
Seli wrote:Już mu zapowiedziałam, że jest martwy Mamy dwa konta, w sumie nawet trzy bo te trzecie jest kredytowe ale bez karty... I specjalnie wpłacał bo tesco tylko karty przyjmuje... jak wyciągnęłam gotówkę i wystarczyło to odetchnęłam bo nie wiem skąd miałam tyle kasy jakimś fartem chyba po wczoraj
Hehe wyobrażam sobie Twoją minę jak otwierasz portfel1cs z CLO
-
alegzi wrote:Za co Ci dała dyscyplinarkę?
Za to,że nie chciała mnie zwolnić... Miałam 3 tygodnie wypowiedzenia, za porozumieniem stron, zgodziła się... Dałam jej dziewczynę na moje miejsce - zaraz na drugi dzień przyszła.... A potem dostaje świadectwo, że jest dyscyplinarka ale nie miałam odwagi się kłócić (to też była szkoła państwowa ale tam byłam pomocą, nie nauczycielem). A potem jak wszyscy mi mówili i zebrałam się by to zgłosić było za późno. -
alegzi wrote:Hehe wyobrażam sobie Twoją minę jak otwierasz portfel
nooo... wyciągnęłam "be active" i patrzę kurdę... tym nie zapłacę a potem haaaajs ! ale mega hahahha wczoraj odliczałam na wpłaty itp... To myślałam, że zostawiłam sobie niepełną stówkę a tam więcej -
Seli wrote:Za to,że nie chciała mnie zwolnić... Miałam 3 tygodnie wypowiedzenia, za porozumieniem stron, zgodziła się... Dałam jej dziewczynę na moje miejsce - zaraz na drugi dzień przyszła.... A potem dostaje świadectwo, że jest dyscyplinarka ale nie miałam odwagi się kłócić (to też była szkoła państwowa ale tam byłam pomocą, nie nauczycielem). A potem jak wszyscy mi mówili i zebrałam się by to zgłosić było za późno.
ale ci.. No weź jak tak można zrobić młodej dziewczynie ;/1cs z CLO
-
alegzi wrote:ale ci.. No weź jak tak można zrobić młodej dziewczynie ;/
a to sucz... I tyle traktowała ludzi jak śmieci... Bo pomoce to niewykształcone baby do sprzątania i nadstawiania się za małe pieniądze... Bardzo dużo dziewczyn odeszło. Mi rzucała argument, że nie może mnie zwolnić bo chodzi o dobro uczniów! A jak mnie zostawiała z 4 dorosłych autystów (22 i 21 lat) bez nauczyciela na cały dzień to było ok? Bo mój nauczyciel musiał jej robić jakieś rzeczy na komputerze ;/ I wtedy się nie liczyło niczyje bezpieczeństwo