Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:O kurczaczki, a ja sobie tylko koszt studiów liczyłam. Licencjat robiłam dziennie, ale magistra zaocznie, za którego musiałam płacić ok. 5tys. Same studia bez dojazdów, materiałów wyszły mnie z 10tys.
Moze i lepiej bo te liczby wtedy tak nie przerażająhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Kasy poszło widzę oj poszło. Fakt szkoda tego marnować... Tyle kasy czasu i zapewne nerwów także... I tak jak mówisz załapałaś sie na państwówkę...
Dokładnie Bo reszta obaw... To takie do przejścia, ale nie chcę hmm... jak to nazwać, przestać być sobą? Być... Uwięziona? Bo finansowo jest stabilnie, zdrowotnie no to wiadomo... Ale tak na spokojnie patrząc na te bóle jakie mam i w ogóle... To poród przy tym to pikuś -
Seli wrote:Dokładnie Bo reszta obaw... To takie do przejścia, ale nie chcę hmm... jak to nazwać, przestać być sobą? Być... Uwięziona? Bo finansowo jest stabilnie, zdrowotnie no to wiadomo... Ale tak na spokojnie patrząc na te bóle jakie mam i w ogóle... To poród przy tym to pikuś
Przyzwyczajona będzie pstryk i dzidzia na świecie a Ty spytasz czy to już?alegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Rozumiem, że wszystko poszło naturalnie? Czy mieliście jakieś stymulacje?
terka lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hehehehe ja marzyłam o tym by skończyć studia i pracować w zawodzie, robić to co lubię Praca nie jest jakaś wybitnie super ani dobrze płatna... Ale jest i mi się podoba coraz bardziej dlatego nie chcę sobie tego totalnie niszczyć za wszelką cenę dla dziecka. Ulżyło mi bo teraz mam ten czas na przygotowanie się lepsze. Bo trochę się bałam, że jak się nie uda to mnie rozwali endometrioza... I trochę tak wczoraj już było... Ale lecze się, więc chyba nadzieje są
-
terka wrote:Przyzwyczajona będzie pstryk i dzidzia na świecie a Ty spytasz czy to już?
No znam ból przy którmy są zawroty głowy i wymioty więc wiesz -
Seli wrote:Hehehehe ja marzyłam o tym by skończyć studia i pracować w zawodzie, robić to co lubię Praca nie jest jakaś wybitnie super ani dobrze płatna... Ale jest i mi się podoba coraz bardziej dlatego nie chcę sobie tego totalnie niszczyć za wszelką cenę dla dziecka. Ulżyło mi bo teraz mam ten czas na przygotowanie się lepsze. Bo trochę się bałam, że jak się nie uda to mnie rozwali endometrioza... I trochę tak wczoraj już było... Ale lecze się, więc chyba nadzieje są
Są sąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Hehehehe ja marzyłam o tym by skończyć studia i pracować w zawodzie, robić to co lubię Praca nie jest jakaś wybitnie super ani dobrze płatna... Ale jest i mi się podoba coraz bardziej dlatego nie chcę sobie tego totalnie niszczyć za wszelką cenę dla dziecka. Ulżyło mi bo teraz mam ten czas na przygotowanie się lepsze. Bo trochę się bałam, że jak się nie uda to mnie rozwali endometrioza... I trochę tak wczoraj już było... Ale lecze się, więc chyba nadzieje są
To ja poproszę, aby dzidzia "zniszczyła" moją karierę1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kaassiia wrote:Naturalnie na styczeń miałam zapisane wizyty aby hsg wysepic i kolejna na 30 już do gin który niby dobry w te klocki. Na pierwszą poszłam ale nie po skierowanie lecz z ciąża. Ciężko uwierzyć a jednak
Super1cs z CLO
-
alegzi wrote:To ja poproszę, aby dzidzia "zniszczyła" moją karierę
Hehehehe a gdzie pracujesz? -
alegzi wrote:Lubię swoją pracę, ale pracuję już prawie 2 lata i przydałaby się jakaś zmiana w postaci maleństwa
A to co innego ja niepełny rok -
Seli wrote:A to co innego ja niepełny rok
Nie no wiem, wiem. Umowa na nieokreślony jednak daje nam poczucie bezpieczeństwa. Chociaż teraz po tych wszystkich miesiącach starań nawet jakbym nie miała umowy to bym się starała. Jakbym wiedziała ile to czasu zajmie.1cs z CLO
-
Kurde ciężko za Wami nadążyć
Cześć alegzi, ja jestem tu nowa, trochę mu ciężko ogarnąć te forum ale chyba daje radę
Co do mieszkania, my kupiliśmy swoje 2 lata temu, też mamy kuchnię z salonem i dla mnie jest ok, może tylko że ten zapach się niesie wszędzie to jedyny minus ;(
W tym roku chcemy zacząć budowę domu (o ile dostaniemy kredyt) na wsi obok moich rodziców no i oczywiście w tym roku też chcemy mieć maleństwo i mam nadzieję że się uda -
alegzi wrote:Nie no wiem, wiem. Umowa na nieokreślony jednak daje nam poczucie bezpieczeństwa. Chociaż teraz po tych wszystkich miesiącach starań nawet jakbym nie miała umowy to bym się starała. Jakbym wiedziała ile to czasu zajmie.
Ba... Wiadomo, ja będę na zastępstwo... To da l4 i świadczenia na nfz... w razie W. macierzyński pewnie z urzędu będzie... Ale jak to się potoczy to nie wiem. -
MissKathy92 wrote:Kurde ciężko za Wami nadążyć
Cześć alegzi, ja jestem tu nowa, trochę mu ciężko ogarnąć te forum ale chyba daje radę
Co do mieszkania, my kupiliśmy swoje 2 lata temu, też mamy kuchnię z salonem i dla mnie jest ok, może tylko że ten zapach się niesie wszędzie to jedyny minus ;(
W tym roku chcemy zacząć budowę domu (o ile dostaniemy kredyt) na wsi obok moich rodziców no i oczywiście w tym roku też chcemy mieć maleństwo i mam nadzieję że się uda
Cześć
Zacny plan na 2018, ale jaki piękny. Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło po Waszej myśli.MissKathy92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO