Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Kochana... Wiem ze takie rzeczy bola... Nie możesz sie skupiać na tym ze inni itd bo zwariujesz... Naprawdę... Rodzina niestety nie pomaga i to jest przykre...
Staram się nie patrzec na innych. Dzisiaj noc była tak bezsenna, że się nie dało ale na szczęście zaczynam kolejne dni płodne i w nich pokładam nadzieje.
Dzisiaj mam 10dc i czuje powoli mokrość, śluz sie pojawia -
klitra wrote:Staram się nie patrzec na innych. Dzisiaj noc była tak bezsenna, że się nie dało ale na szczęście zaczynam kolejne dni płodne i w nich pokładam nadzieje.
Dzisiaj mam 10dc i czuje powoli mokrość, śluz sie pojawia
Będzie dobrze ja też miałam czasem takie akcje... Parę lat temu byłam zła... Bo ja chorowałam, dawali mi małe szanse na ciążę... A wszystkie dookoła mnie powpadały...terka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Haha, u mnie w mieście rodzinnym też śniegu po kolana było w weekend. A w Opolu zero, tylko sam smród powietrza
Alegzi, my właśnie z mężem rozważamy Hiszpanię w maju Polecasz? Będzie tam o tej porze roku ciepło? Szukamy kierunku na maj, podróż poślubno/rocznicowa Ale chcemy się powygrzewać na plaży
Kochana, oczywiście polecam My byliśmy też w Maladze (miasto w Hiszpanii). Ma dostęp do morza Śródziemnego. Piękna! Wybierzcie najlepiej miejsce z dostępem do morza. Nie dość, że palmy piękna pogoda to jeszcze woda. Coś cudownego.
Polecam też Gibraltar albo Portugalię. Byliśmy tam na Nowy Rok. W Portugalii jest ciut taniej niż w Hiszpanii, drogi są gorszej jakości, ale bardzo nam się podobało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 19:11
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
klitra wrote:Ja dzisiaj całą noc nie mogłam spać,a jak człowiek nie śpi to rozmyśla i w deprechę wpadłam, że mi wszystko nie wychodzi
W odwiedzinach u babć wszyscy pytali o drugie dziecko i w nocy mnie taka rozkmina wzięła dlaczego wszystkim dookoła się udaje bo nie ma dosłownie tygodnia żebym nie dowiedzsiala sie o kolejnych ciążach sąsiadek,znajomych,rodziny a ja wciąż nie mogę
Rano wstałam taka przygnebiona, że mam tylko nadzieję że dzisiaj będe spać jak zabita bo kolejnej tak ciężkiej nocy nie wytrzymam
Kochana, głowa do góry! Trzeba walczyć z tymi myślami, bo w dużej mierze przez nie nie możemy zajść w ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 19:09
1cs z CLO
-
Seli wrote:Będzie dobrze ja też miałam czasem takie akcje... Parę lat temu byłam zła... Bo ja chorowałam, dawali mi małe szanse na ciążę... A wszystkie dookoła mnie powpadały...
Tylko wlasnie-powpadały... I dla nich to pewnie tragedia była...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Tylko wlasnie-powpadały... I dla nich to pewnie tragedia była...
Tak myślę... Widzę tylko te "szczęśliwe mamuśki" na fb cyce w górę, zdjęcia dzieci i milion cytatów smutasów o miłości... -
Seli wrote:Tak myślę... Widzę tylko te "szczęśliwe mamuśki" na fb cyce w górę, zdjęcia dzieci i milion cytatów smutasów o miłości...
Seli, no jakbym dziś siebie widziała Dziś oglądałam zdjęcie koleżanki, która wstawiła fociszkę z brzuszkiem ciążowym i dodała jakiś tam opis...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 19:18
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Seli, no jakbym dziś siebie widziała Dziś oglądałam zdjęcie koleżanki, która wstawiła fociszkę z brzuszkiem ciążowym i dodała jakiś tam opis...
moje już wszystkie po ciąży... I "prawdziwa miłość", "jedyna miłość" "sobie urodziłam miłość" i takie tam... a do tego smutne cytaty o tym jak się ufa, zostawia i o związkach... Żal mi ich teraz. Naprawdę. O ile jakieś tam laski jak się wdzięczą na fotach to jednak tutaj same z dzieckiem, czekają na lajki jak pokażą większy dekolt... -
alegzi wrote:Co do zdjęć to postanowiłam, że jeśli dane mi będzie mieć dzidzię nigdy tego nie zrobię
Wiesz, możesz mieć jakieś zdjęcie rodzinne, czy coś... ale milion zdjęć maluszka. A do tego pół nagie matki masakra... W dodatku ja bym się bała... Staram się nie wstawiać zdjęć swoich. Mam jedynie instagrama samego kota a tak to nie mam swoich prawie zdjęć. -
Seli wrote:moje już wszystkie po ciąży... I "prawdziwa miłość", "jedyna miłość" "sobie urodziłam miłość" i takie tam... a do tego smutne cytaty o tym jak się ufa, zostawia i o związkach... Żal mi ich teraz. Naprawdę. O ile jakieś tam laski jak się wdzięczą na fotach to jednak tutaj same z dzieckiem, czekają na lajki jak pokażą większy dekolt...
Nagle sie okazuje ze to jest jedyne co pozostało z miłości...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja tam mam kilka zdjęć ze ślubu i jakieś starocie... Ale tak to nie wrzucam co chwila nic nowego, ogólnie nie lubię zdjęć Jedynie mi się podobają takie "niepozowane", z zaskoczenia jakby Na których nie mam miny jak hipopotam oczywiście
Jak tak siedzę bez męża w domu to dopada mnie "nicmisięniechcizm". Paść idzie po 20 idę z psem na spacer i kąpiel sobie zrobię, teraz kończę oglądać ChirurgówLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Nagle sie okazuje ze to jest jedyne co pozostało z miłości...
Niestety... A nawet te, które wzięły ślub... To jakoś mąż nagle zniknął. I się zastanawiam czasem jak? Albo na dzieciaka złapały... Albo nie dało się z nimi wytrzymać -
Dziewczyny, ale tu dużo piszecie, to dobrze. Fajnie jest mieć z kim pogadać
A do tych co powpadały, to pewnie nie spodziewały się dzidziusia , niestety życie nie jest sprawiedliwe. Ale napewno wszystkim na tym forum uda się zostać mamusiami<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Dziewczyny, ale tu dużo piszecie, to dobrze. Fajnie jest mieć z kim pogadać
A do tych co powpadały, to pewnie nie spodziewały się dzidziusia , niestety życie nie jest sprawiedliwe. Ale napewno wszystkim na tym forum uda się zostać mamusiami
Musi! Jesteśmy młode, piękne hehehe mamy jeszcze masę możliwości, nie ?Mari92 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Wiesz, możesz mieć jakieś zdjęcie rodzinne, czy coś... ale milion zdjęć maluszka. A do tego pół nagie matki masakra... W dodatku ja bym się bała... Staram się nie wstawiać zdjęć swoich. Mam jedynie instagrama samego kota a tak to nie mam swoich prawie zdjęć.
Nie, nie. Nie można wpadać w paranoję. Im mniej zdjęć tym lepiej1cs z CLO