Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Kochana... Wiem ze takie rzeczy bola... Nie możesz sie skupiać na tym ze inni itd bo zwariujesz... Naprawdę... Rodzina niestety nie pomaga i to jest przykre...
Staram się nie patrzec na innych. Dzisiaj noc była tak bezsenna, że się nie dało ale na szczęście zaczynam kolejne dni płodne i w nich pokładam nadzieje.
Dzisiaj mam 10dc i czuje powoli mokrość, śluz sie pojawia -
klitra wrote:Staram się nie patrzec na innych. Dzisiaj noc była tak bezsenna, że się nie dało ale na szczęście zaczynam kolejne dni płodne i w nich pokładam nadzieje.
Dzisiaj mam 10dc i czuje powoli mokrość, śluz sie pojawia
Będzie dobrzeja też miałam czasem takie akcje... Parę lat temu byłam zła... Bo ja chorowałam, dawali mi małe szanse na ciążę... A wszystkie dookoła mnie powpadały...
terka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Haha, u mnie w mieście rodzinnym też śniegu po kolana było w weekend. A w Opolu zero, tylko sam smród powietrza
Alegzi, my właśnie z mężem rozważamy Hiszpanię w majuPolecasz? Będzie tam o tej porze roku ciepło? Szukamy kierunku na maj, podróż poślubno/rocznicowa
Ale chcemy się powygrzewać na plaży
Kochana, oczywiście polecamMy byliśmy też w Maladze (miasto w Hiszpanii). Ma dostęp do morza Śródziemnego. Piękna!
Wybierzcie najlepiej miejsce z dostępem do morza. Nie dość, że palmy piękna pogoda to jeszcze woda. Coś cudownego.
Polecam też Gibraltar albo Portugalię. Byliśmy tam na Nowy Rok. W Portugalii jest ciut taniej niż w Hiszpanii, drogi są gorszej jakości, ale bardzo nam się podobało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 19:11
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
klitra wrote:Ja dzisiaj całą noc nie mogłam spać,a jak człowiek nie śpi to rozmyśla i w deprechę wpadłam, że mi wszystko nie wychodzi
W odwiedzinach u babć wszyscy pytali o drugie dziecko i w nocy mnie taka rozkmina wzięła dlaczego wszystkim dookoła się udaje bo nie ma dosłownie tygodnia żebym nie dowiedzsiala sie o kolejnych ciążach sąsiadek,znajomych,rodziny a ja wciąż nie mogę
Rano wstałam taka przygnebiona, że mam tylko nadzieję że dzisiaj będe spać jak zabita bo kolejnej tak ciężkiej nocy nie wytrzymam
Kochana, głowa do góry! Trzeba walczyć z tymi myślami, bo w dużej mierze przez nie nie możemy zajść w ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 19:09
1cs z CLO
-
Seli wrote:Będzie dobrze
ja też miałam czasem takie akcje... Parę lat temu byłam zła... Bo ja chorowałam, dawali mi małe szanse na ciążę... A wszystkie dookoła mnie powpadały...
Tylko wlasnie-powpadały... I dla nich to pewnie tragedia była...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Tylko wlasnie-powpadały... I dla nich to pewnie tragedia była...
Tak myślę... Widzę tylko te "szczęśliwe mamuśki" na fbcyce w górę, zdjęcia dzieci i milion cytatów smutasów o miłości...
-
Seli wrote:Tak myślę... Widzę tylko te "szczęśliwe mamuśki" na fb
cyce w górę, zdjęcia dzieci i milion cytatów smutasów o miłości...
Seli, no jakbym dziś siebie widziałaDziś oglądałam zdjęcie koleżanki, która wstawiła fociszkę z brzuszkiem ciążowym i dodała jakiś tam opis...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 19:18
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Seli, no jakbym dziś siebie widziała
Dziś oglądałam zdjęcie koleżanki, która wstawiła fociszkę z brzuszkiem ciążowym i dodała jakiś tam opis...
moje już wszystkie po ciąży... I "prawdziwa miłość", "jedyna miłość" "sobie urodziłam miłość" i takie tam... a do tego smutne cytaty o tym jak się ufa, zostawia i o związkach... Żal mi ich teraz. Naprawdę. O ile jakieś tam laski jak się wdzięczą na fotach to jednak tutaj same z dzieckiem, czekają na lajki jak pokażą większy dekolt... -
alegzi wrote:Co do zdjęć to postanowiłam, że jeśli dane mi będzie mieć dzidzię nigdy tego nie zrobię
Wiesz, możesz mieć jakieś zdjęcie rodzinne, czy coś... ale milion zdjęć maluszka. A do tego pół nagie matkimasakra... W dodatku ja bym się bała... Staram się nie wstawiać zdjęć swoich. Mam jedynie instagrama samego kota
a tak to nie mam swoich prawie zdjęć.
-
Seli wrote:moje już wszystkie po ciąży... I "prawdziwa miłość", "jedyna miłość" "sobie urodziłam miłość" i takie tam... a do tego smutne cytaty o tym jak się ufa, zostawia i o związkach... Żal mi ich teraz. Naprawdę. O ile jakieś tam laski jak się wdzięczą na fotach to jednak tutaj same z dzieckiem, czekają na lajki jak pokażą większy dekolt...
Nagle sie okazuje ze to jest jedyne co pozostało z miłości...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja tam mam kilka zdjęć ze ślubu i jakieś starocie... Ale tak to nie wrzucam co chwila nic nowego, ogólnie nie lubię zdjęć
Jedynie mi się podobają takie "niepozowane", z zaskoczenia jakby
Na których nie mam miny jak hipopotam oczywiście
Jak tak siedzę bez męża w domu to dopada mnie "nicmisięniechcizm". Paść idziepo 20 idę z psem na spacer i kąpiel sobie zrobię, teraz kończę oglądać Chirurgów
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Nagle sie okazuje ze to jest jedyne co pozostało z miłości...
Niestety... A nawet te, które wzięły ślub... To jakoś mąż nagle zniknął. I się zastanawiam czasem jak? Albo na dzieciaka złapały... Albo nie dało się z nimi wytrzymać -
Dziewczyny, ale tu dużo piszecie, to dobrze. Fajnie jest mieć z kim pogadać
A do tych co powpadały, to pewnie nie spodziewały się dzidziusia, niestety życie nie jest sprawiedliwe. Ale napewno wszystkim na tym forum uda się zostać mamusiami
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Dziewczyny, ale tu dużo piszecie, to dobrze. Fajnie jest mieć z kim pogadać
A do tych co powpadały, to pewnie nie spodziewały się dzidziusia, niestety życie nie jest sprawiedliwe. Ale napewno wszystkim na tym forum uda się zostać mamusiami
Musi! Jesteśmy młode, pięknehehehe mamy jeszcze masę możliwości, nie ?
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Wiesz, możesz mieć jakieś zdjęcie rodzinne, czy coś... ale milion zdjęć maluszka. A do tego pół nagie matki
masakra... W dodatku ja bym się bała... Staram się nie wstawiać zdjęć swoich. Mam jedynie instagrama samego kota
a tak to nie mam swoich prawie zdjęć.
Nie, nie. Nie można wpadać w paranoję. Im mniej zdjęć tym lepiej1cs z CLO