X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    O ;) to fajnie sie składa jak każde cos ma w jednym czasie ;)

No... W sumie przypadek :) Jutro się umówiłam z koleżanką z byłej roboty co się rok nie widziałyśmy :P A raz ja poszłam z koleżanką i mój zaczął dzwonić, że wychodzi i mówię "dobra, spoko idź" :P Potem tylko zadzwoniłam,że jestem w pobliżu, czy nie chce kasy na swoją wyprawę to powiedział, że nie ale był w szoku, że ja późno wracam :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie czytam ze piszecie o fejsie itd. My tez sie nie chwalimy niczym. Mąż jest urzrdnikiem więc on w ogole woli sie ukrywac a i tak jest ciężko bo gra w zespole więc... Wiecie. Dzisiaj robilismy projekt kuchni. Ponad 2h to trwało!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Wlasnie czytam ze piszecie o fejsie itd. My tez sie nie chwalimy niczym. Mąż jest urzrdnikiem więc on w ogole woli sie ukrywac a i tak jest ciężko bo gra w zespole więc... Wiecie. Dzisiaj robilismy projekt kuchni. Ponad 2h to trwało!

Zazdroszczę :) I coś postanowili?

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:

A gdzie? My w ikei to trwaaaaaaaaaaaaaałooooo :P u nas rok minie zaraz od wprowadzenia się a nadal jeden cokół nie zamontowany, a do tego brak żyrandola w sypialni i przedpokoju, nie mamy listw podłogowych :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, chyba dziś jest jakiś taki leniuchowaty dzień albo to przez to forum jakieś wiruski leniuszki przechodzą :D

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Wiecie, chyba dziś jest jakiś taki leniuchowaty dzień albo to przez to forum jakieś wiruski leniuszki przechodzą :D
    hahaha :P może :D Ja miałam ambitne plany :P Ale dzisiejszy dzień jest dla mnie taki.. Dziwny :P nic a nic mnie nie zabolało... A wczoraj takie bóle, że no masakra. I tak przeszły... Hm. Mam nadzieję, że mój organizm się oczyścił.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A gdzie? My w ikei to trwaaaaaaaaaaaaaałooooo :P u nas rok minie zaraz od wprowadzenia się a nadal jeden cokół nie zamontowany, a do tego brak żyrandola w sypialni i przedpokoju, nie mamy listw podłogowych :P

A ja się przejmowałam tym, że nigdy nie miałam czasu żeby odświeżyć drewniane schody :D Postanowiłam, że w marcu się za nie wezmę. I to już w pierwszym tygodniu.

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    hahaha :P może :D Ja miałam ambitne plany :P Ale dzisiejszy dzień jest dla mnie taki.. Dziwny :P nic a nic mnie nie zabolało... A wczoraj takie bóle, że no masakra. I tak przeszły... Hm. Mam nadzieję, że mój organizm się oczyścił.

Z tymi ambitnymi planami to tak często lubi być :D Ja jutro obiecuję sobie sprzątnąć mieszkanko i zrobić listę zakupów. Na piątek gotuję obiadek do pracy dla męża i jego kolegi. Tydzień temu jego kolega coś upichcił, a teraz kolej na mojego P. Coś tam im na stołówce robią i w piątki nie mają obiadów.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    A ja się przejmowałam tym, że nigdy nie miałam czasu żeby odświeżyć drewniane schody :D Postanowiłam, że w marcu się za nie wezmę. I to już w pierwszym tygodniu.

hehehe :D no my wtedy tyle zrobiliśmy... Że już ta drobnica jak została to człowiek się cieszył, że mieszka i się nie chciało.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Z tymi ambitnymi planami to tak często lubi być :D Ja jutro obiecuję sobie sprzątnąć mieszkanko i zrobić listę zakupów. Na piątek gotuję obiadek do pracy dla męża i jego kolegi. Tydzień temu jego kolega coś upichcił, a teraz kolej na mojego P. Coś tam im na stołówce robią i w piątki nie mają obiadów.

oo :) Ja swojemu też robię :) Tylko przez cały tydzień.

dZhdp1.png

• kryha Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oglądam projekty domów i mnie głowa boli. Sama nie wiem, czego chcę ;/

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mężowi obiad do pracy zrobiłam, bo jak idzie na popołudnie to już u nich stołówka zamknięta i cały tydzień coś bierze na obiad. A tak to w pracy zje zupę i drugie, przyjdzie do domu i też zje :D Aż dziw, że 100 kg nie waży! :D On tyle pochłania, a dobrze wygląda.

Ja w końcu się podniosłam jednak, chyba kopniak od Terki podziałał :D Poszłam z psem, później kąpiel, teraz jeszcze muszę zgrać zdjęcia z urodzin ze żłobka i do wyrka niedługo, czekać na mężula :) Chociaż pewnie padnę zanim przyjdzie. Wczoraj mnie obudził, chwilę wydębiłam głaskanie i znowu zasnęłam :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ale beznadziejny film oglądaliśmy "Dom otwarty" masakra :P 1,5 h nic a potem 10 minut akcji i to takiej beznadziejnej...

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    oo :) Ja swojemu też robię :) Tylko przez cały tydzień.

Jakieś propozycje? Ja robię gołąbki w sosie + na deser pierogi z truskawkami i twarogiem polane śmietaną.
    Muszę uważać co robię, bo jego kolegą jest Amerykanin, a oni są hmmm dziwni jeśli chodzi o jedzenie ;) Oby mu zasmakował Polski gołąbek :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja też mężowi obiad do pracy zrobiłam, bo jak idzie na popołudnie to już u nich stołówka zamknięta i cały tydzień coś bierze na obiad. A tak to w pracy zje zupę i drugie, przyjdzie do domu i też zje :D Aż dziw, że 100 kg nie waży! :D On tyle pochłania, a dobrze wygląda.

Ja w końcu się podniosłam jednak, chyba kopniak od Terki podziałał :D Poszłam z psem, później kąpiel, teraz jeszcze muszę zgrać zdjęcia z urodzin ze żłobka i do wyrka niedługo, czekać na mężula :) Chociaż pewnie padnę zanim przyjdzie. Wczoraj mnie obudził, chwilę wydębiłam głaskanie i znowu zasnęłam :)

Zazdroszczę, że mężulek tyle może zjeść, a waga idealna :D Ja kocham jeść, ale jak to kobieta chcę dobrze wyglądać, więc czasem muszę się opamiętywać :D

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryha wrote:
    Ja oglądam projekty domów i mnie głowa boli. Sama nie wiem, czego chcę ;/

Też mam ten problem... Za dużo tego jest. Człowiek się gubi już przy metrażu, a co dopiero mówić o wystroju.

kryha lubi tę wiadomość

1cs z CLO
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc my w leroyu bo mamy tam rabaciki. Bardzo ładna ta kuchnia i już ją chcę mieć! O mój mąż prawie 100kg waży. Mój misio!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    No więc my w leroyu bo mamy tam rabaciki. Bardzo ładna ta kuchnia i już ją chcę mieć! O mój mąż prawie 100kg waży. Mój misio!☺

Dawaj jakieś szczegóły :D Jaki kolor, na połysk czy drewniana?

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, ja zmykam lulu. Jakoś mnie zmęczyło... wstawienie prania i wywieszenie go :D
    Dobrej nocki Kobitki :)

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już bym chciała planować wystrój naszego mieszkania... Na razie wynajmujemy. Chcemy kupić jak się dzidzia pojawi :) Na razie nie wiemy, czy zostajemy w Opolu, czy wracamy do rodzinnego miasta.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 379 380 381 382 383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ