Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:O to fajnie sie składa jak każde cos ma w jednym czasie
No... W sumie przypadek Jutro się umówiłam z koleżanką z byłej roboty co się rok nie widziałyśmy A raz ja poszłam z koleżanką i mój zaczął dzwonić, że wychodzi i mówię "dobra, spoko idź" Potem tylko zadzwoniłam,że jestem w pobliżu, czy nie chce kasy na swoją wyprawę to powiedział, że nie ale był w szoku, że ja późno wracam -
panipuchatkowa wrote:Wlasnie czytam ze piszecie o fejsie itd. My tez sie nie chwalimy niczym. Mąż jest urzrdnikiem więc on w ogole woli sie ukrywac a i tak jest ciężko bo gra w zespole więc... Wiecie. Dzisiaj robilismy projekt kuchni. Ponad 2h to trwało!
Zazdroszczę I coś postanowili?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa wrote:Wlasnie czytam ze piszecie o fejsie itd. My tez sie nie chwalimy niczym. Mąż jest urzrdnikiem więc on w ogole woli sie ukrywac a i tak jest ciężko bo gra w zespole więc... Wiecie. Dzisiaj robilismy projekt kuchni. Ponad 2h to trwało!
A gdzie? My w ikei to trwaaaaaaaaaaaaaałooooo u nas rok minie zaraz od wprowadzenia się a nadal jeden cokół nie zamontowany, a do tego brak żyrandola w sypialni i przedpokoju, nie mamy listw podłogowych -
alegzi wrote:Wiecie, chyba dziś jest jakiś taki leniuchowaty dzień albo to przez to forum jakieś wiruski leniuszki przechodzą
-
Seli wrote:A gdzie? My w ikei to trwaaaaaaaaaaaaaałooooo u nas rok minie zaraz od wprowadzenia się a nadal jeden cokół nie zamontowany, a do tego brak żyrandola w sypialni i przedpokoju, nie mamy listw podłogowych
A ja się przejmowałam tym, że nigdy nie miałam czasu żeby odświeżyć drewniane schody Postanowiłam, że w marcu się za nie wezmę. I to już w pierwszym tygodniu.1cs z CLO
-
Seli wrote:hahaha może Ja miałam ambitne plany Ale dzisiejszy dzień jest dla mnie taki.. Dziwny nic a nic mnie nie zabolało... A wczoraj takie bóle, że no masakra. I tak przeszły... Hm. Mam nadzieję, że mój organizm się oczyścił.
Z tymi ambitnymi planami to tak często lubi być Ja jutro obiecuję sobie sprzątnąć mieszkanko i zrobić listę zakupów. Na piątek gotuję obiadek do pracy dla męża i jego kolegi. Tydzień temu jego kolega coś upichcił, a teraz kolej na mojego P. Coś tam im na stołówce robią i w piątki nie mają obiadów.1cs z CLO
-
alegzi wrote:A ja się przejmowałam tym, że nigdy nie miałam czasu żeby odświeżyć drewniane schody Postanowiłam, że w marcu się za nie wezmę. I to już w pierwszym tygodniu.
hehehe no my wtedy tyle zrobiliśmy... Że już ta drobnica jak została to człowiek się cieszył, że mieszka i się nie chciało. -
alegzi wrote:Z tymi ambitnymi planami to tak często lubi być Ja jutro obiecuję sobie sprzątnąć mieszkanko i zrobić listę zakupów. Na piątek gotuję obiadek do pracy dla męża i jego kolegi. Tydzień temu jego kolega coś upichcił, a teraz kolej na mojego P. Coś tam im na stołówce robią i w piątki nie mają obiadów.
oo Ja swojemu też robię Tylko przez cały tydzień. -
Ja też mężowi obiad do pracy zrobiłam, bo jak idzie na popołudnie to już u nich stołówka zamknięta i cały tydzień coś bierze na obiad. A tak to w pracy zje zupę i drugie, przyjdzie do domu i też zje Aż dziw, że 100 kg nie waży! On tyle pochłania, a dobrze wygląda.
Ja w końcu się podniosłam jednak, chyba kopniak od Terki podziałał Poszłam z psem, później kąpiel, teraz jeszcze muszę zgrać zdjęcia z urodzin ze żłobka i do wyrka niedługo, czekać na mężula Chociaż pewnie padnę zanim przyjdzie. Wczoraj mnie obudził, chwilę wydębiłam głaskanie i znowu zasnęłamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jeju ale beznadziejny film oglądaliśmy "Dom otwarty" masakra 1,5 h nic a potem 10 minut akcji i to takiej beznadziejnej...
-
Seli wrote:oo Ja swojemu też robię Tylko przez cały tydzień.
Jakieś propozycje? Ja robię gołąbki w sosie + na deser pierogi z truskawkami i twarogiem polane śmietaną.
Muszę uważać co robię, bo jego kolegą jest Amerykanin, a oni są hmmm dziwni jeśli chodzi o jedzenie Oby mu zasmakował Polski gołąbek1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Ja też mężowi obiad do pracy zrobiłam, bo jak idzie na popołudnie to już u nich stołówka zamknięta i cały tydzień coś bierze na obiad. A tak to w pracy zje zupę i drugie, przyjdzie do domu i też zje Aż dziw, że 100 kg nie waży! On tyle pochłania, a dobrze wygląda.
Ja w końcu się podniosłam jednak, chyba kopniak od Terki podziałał Poszłam z psem, później kąpiel, teraz jeszcze muszę zgrać zdjęcia z urodzin ze żłobka i do wyrka niedługo, czekać na mężula Chociaż pewnie padnę zanim przyjdzie. Wczoraj mnie obudził, chwilę wydębiłam głaskanie i znowu zasnęłam
Zazdroszczę, że mężulek tyle może zjeść, a waga idealna Ja kocham jeść, ale jak to kobieta chcę dobrze wyglądać, więc czasem muszę się opamiętywać1cs z CLO
-
kryha wrote:Ja oglądam projekty domów i mnie głowa boli. Sama nie wiem, czego chcę ;/
Też mam ten problem... Za dużo tego jest. Człowiek się gubi już przy metrażu, a co dopiero mówić o wystroju.kryha lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
panipuchatkowa wrote:No więc my w leroyu bo mamy tam rabaciki. Bardzo ładna ta kuchnia i już ją chcę mieć! O mój mąż prawie 100kg waży. Mój misio!☺
Dawaj jakieś szczegóły Jaki kolor, na połysk czy drewniana?1cs z CLO