Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Spokojnie (wiem łatwo mówić) ale nerwy Ci dużo nie dadzą... Masz sporo na głowie ostatnio nerwów stresów problemów... Jeśli dzisiaj idziesz do lekarza to on zobaczy czy masz czekać na @ czy robić powtórkę bety
-
terka wrote:Alegzi-święte słowa! Myślę ze weekend by wystarczyl ale taki ze naprawdę sam zostaje z maluchem Moj to sie juz przekonał ze zostać w domu to nie znaczy lenic sie. Nawet bez dziecka. Bo zawsze ogarniałam dom. A potem zaszłam w ciąże i jak na początku przesypiałam pol dnia (czyli prawie tyle co on był w pracy) okazało sie ze tyle niezrobione... I okazało sie ze jednak cos robiłam oduczył sie w mig!
Nie chodziło mi o mężów, bo jednak z tego co piszemy to każdej mąż pomaga w domowych obowiązkach Jesteśmy też w sumie młodymi małżeństwami to też inaczej. Ale o jakieś pary z dłuższym stażem co to mąż uważa, że jak pracuje to mu się należy wszystko, a kobita siedzi w domu i tylko kanały w tv przełącza. Jego zdaniem.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Dzisiaj lekarka powinna Ci powiedzieć na co masz czekać o której wizyta?
Podejrzewam że na oczyszczenie po wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 08:59
-
Maleńka1592 wrote:O 13:30
To czekamy na info. od Ciebie
Co do bety to może faktycznie coś było, ale się nie utrzymało. Ja tak niestety miałam. Byłam jeszcze żółtodziobem w tych kwestiach i jak tylko zobaczyłam II bladą krechę pobiegłam do gin. Nie wiem po co... Chyba tylko po to żeby mi pow., że za wcześnie żeby coś zobaczył.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Nie chodziło mi o mężów, bo jednak z tego co piszemy to każdej mąż pomaga w domowych obowiązkach Jesteśmy też w sumie młodymi małżeństwami to też inaczej. Ale o jakieś pary z dłuższym stażem co to mąż uważa, że jak pracuje to mu się należy wszystko, a kobita siedzi w domu i tylko kanały w tv przełącza. Jego zdaniem.
No ja mowie o każdym kto tak mówi -mąż, kolega,koleżanka ktokolwiek weekend z maluchem sam na sam i od razu sie człowiek pokory uczyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Maleńka, to czekamy na wieści
Mój mi pomaga, bywały dni, że robił wszystko za mnie cały dom opitalał, sobie jakiś tam obiad robił. Dziś o dziwo sam sobie upichcił coś do pracy :p miałam wstać mu przygotować ale sam zrobił łezka w oku się kręci jakiej to samodzielności go nauczyłam!! hahahaterka lubi tę wiadomość
-
terka wrote:No ja mowie o każdym kto tak mówi -mąż, kolega,koleżanka ktokolwiek weekend z maluchem sam na sam i od razu sie człowiek pokory uczy
To wiemy co zrobić jakby naszym mężom kiedyś coś do głowy strzeliło My weekend w spa, a oni z dzieckiem i domowymi obowiązkami.1cs z CLO
-
alegzi wrote:To czekamy na info. od Ciebie
Co do bety to może faktycznie coś było, ale się nie utrzymało. Ja tak niestety miałam. Byłam jeszcze żółtodziobem w tych kwestiach i jak tylko zobaczyłam II bladą krechę pobiegłam do gin. Nie wiem po co... Chyba tylko po to żeby mi pow., że za wcześnie żeby coś zobaczył. -
Hej! Maleńka trzymam kciuki za wizyte! Właśnie jestem w drodze do pracy. Dzisiaj do 18.00. Pytalyscie o kuchnie. Kuchnia albi. Fronty lakierowane z takim wysunietym blatem. Myślę że jest taka klasyczna. Seli Tobie sie kończą ferie a mi od poniedzialku sie zsczynaja. Też pare dni sobie wezme urlopu.
-
alegzi wrote:To wiemy co zrobić jakby naszym mężom kiedyś coś do głowy strzeliło My weekend w spa, a oni z dzieckiem i domowymi obowiązkami.
Dokładnie! Naprawdę uczy wszystkiego-przede wszystkim szacunku do zony ze tyle potrafi zrobić jak go nie ma i nie widzi wiec jakby któremu odbiło to mamy antidotum bardzo szybkiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Maleńka a co małej było ze tak długo chorowała? Bo rozumiem ze juz doszła do siebie cały czas trzymalo ja cos jedno czy koniec jednego początek czegoś innego?
-
Maleńka1592 wrote:Dam znać ja wiem że się samo oczyszcza tylko przykre trochę i trzeba teraz będzie dojść dlaczego się nie może zagniezdzic musi być jakiś powód
Może urośnie, może stres, zmęczenie... Zobacz, akurat nic nie robiłaś z wykresem, mogło się coś przesunąć i tyle. A jeśli się nie udało... To mogło z tego samego powodu, stres, zmęczenie. Mała jest chora to i na Ciebie zarazki przechodzą, osłabiają organizm choć może tego nie czujesz. Głowa do góry -
Maleńka1592 wrote:Dam znać ja wiem że się samo oczyszcza tylko przykre trochę i trzeba teraz będzie dojść dlaczego się nie może zagniezdzic musi być jakiś powód
Jeśli tak faktycznie jest (a tak naprawdę nie wiesz czy Ci rośnie beta czy spada) to sprawdź sobie poziom progesteronu następnym razem bo mały jego poziom zatrzymuje bardzo często zagnieżdżeniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Zakazenie układu moczowego , zapalenie gardła zapalenie ucha , zaparcia wzdęcia gorączki do tego refluks jeszcze do siebie nie doszla
I to wszystko w jednym czasie u jednego malucha? Biedna... dobrze ze juz lepiej chociaż trochę jest... Faktycznie musiałyście sie namęczyć obie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:09
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm