Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Mi
Wiadomo, kazdy gin ma swoje metody itp. -
terka wrote:Ja wszędzie widziałam wersje 7-8dpo ale i tak bez monitoringu to być może robimy go 6 a może 9dpo wiec chodzi o pewien obraz sytuacji
Dokładnie! Co gin. to inna "teoria"1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Byle skuteczna
No właśnie, o to nam przecież chodzi Ale z tym to niestety bywa różnie... Grunt to znaleźć dobrego gin., który nam pomoże, a nie będzie mydlił oczu.1cs z CLO
-
Oczywiście zgadzam się z wami kochane ja sama mam cykle 31.32 dni i powiem wam szczerze ze jeszcze chwile temu zanim zaczęłam myśleć o dziecku i dużo czytać o temperaturze , o śluzie , szyjce itd to zastanawiałam się czy ze mną coś jest nie tak ze nie mam 28 ;p ale uspokoiłam się i widzę ze jest wiele naprawdę bardzo dużo dziewczyn które maja takie cykle .[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Oczywiście zgadzam się z wami kochane ja sama mam cykle 31.32 dni i powiem wam szczerze ze jeszcze chwile temu zanim zaczęłam myśleć o dziecku i dużo czytać o temperaturze , o śluzie , szyjce itd to zastanawiałam się czy ze mną coś jest nie tak ze nie mam 28 ;p ale uspokoiłam się i widzę ze jest wiele naprawdę bardzo dużo dziewczyn które maja takie cykle .
Niektóre kobietki mają cykle 28 dniowe, a niektóre np. 30-31 dniowe. Jeśli są one regularne to wszystko jest w jak najlepszym porządku1cs z CLO
-
alegzi wrote:Maleńka, chyba za bardzo się nakręcasz ;p Idziesz dziś do gin., więc na pewno Ci pomoże jak się dowie o Twoim przypadku. Zastanawianie się i dręczenie czy może zrobić progesteron czy betę tylko wpływa na Twoje samopoczucie gorzej. Ps. masz już jedną dziecinkę, więc myślę, że Bóg Cię nie sprawdza. Powinnaś być wdzięczna za córeczkę Ciesz się tym co masz. Często nie zdajemy sobie sprawy, że mamy tak dobrze.
alegzi lubi tę wiadomość
-
Maleńka1592 wrote:To że mam dziecko nie znaczy że nie mogę mieć drugiego nie ja się nie nakrecam tylko martwię bo podwyższona beta może oznaczać wiele chorób..i doceniam że mam córkę Ale zawsze marzyłam i dwójce nie wyobrażam sobie mieć jedynaczki zastanawiam się nad progesteronem żeby sprawdzić czy nie zaburza mi cyklu i ewentualnego zajścia w ciążę tak jak robiła to prolaktyna chyba normalne że się tym przejmuje ..napisałam że w najgorszych momentach takie myślenie się włącza po nie przesłaniu kilkudziesięciu nocy nie takie ludzie mają myśli..
Maleńka, spokojnie...
Nikt nie powiedział, że skoro masz już jedno dziecko to nie możesz mieć kolejnego. Po prostu nakręcanie się i myślenie o najgorszych rzeczach też nie jest dobre. I to nie jest wyssane z palca. Idziesz do gin. po to żeby Ci pomógł. Uwierz, że człowiek może sobie zrobić więcej krzywdy niż dobrego jeśli sam szuka przyczyny swoich dolegliwości w necie.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Maleńka, spokojnie...
Nikt nie powiedział, że skoro masz już jedno dziecko to nie możesz mieć kolejnego. Po prostu nakręcanie się i myślenie o najgorszych rzeczach też nie jest dobre. I to nie jest wyssane z palca. Idziesz do gin. po to żeby Ci pomógł. Uwierz, że człowiek może sobie zrobić więcej krzywdy niż dobrego jeśli sam szuka przyczyny swoich dolegliwości w necie.
Witold usuwam się z forum A wam wszystkim kochane życzę powodzenia i jak najszybciej pozytywnych wieści :* -
Mała_Mii wrote:Oczywiście zgadzam się z wami kochane ja sama mam cykle 31.32 dni i powiem wam szczerze ze jeszcze chwile temu zanim zaczęłam myśleć o dziecku i dużo czytać o temperaturze , o śluzie , szyjce itd to zastanawiałam się czy ze mną coś jest nie tak ze nie mam 28 ;p ale uspokoiłam się i widzę ze jest wiele naprawdę bardzo dużo dziewczyn które maja takie cykle .
Jeśli tylko są regularne (czyli z odchyłem w gore albo w dół kilka dni) to jest ok nie każda osoba jest taka sama wiec i cykl nie będzie taki sam u każdej ważne tylko żeby II faza miała więcej niż 10dni żeby się mogło dzieciatko zagnieździćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Nie szukam w necie dolegliwości poprostu z Wami rozmawiam Ale jak widać bez sensu bo wmawia się nakrecanie ... Zapytałam na forum bo wiem że Terka na z tym jakieś doświadczenie od tego jest forum Ale dobra już nie będę pytać..
Witold usuwam się z forum A wam wszystkim kochane życzę powodzenia i jak najszybciej pozytywnych wieści :*
Masz zamiar sie obrażać? ejo ejo...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Nie szukam w necie dolegliwości poprostu z Wami rozmawiam Ale jak widać bez sensu bo wmawia się nakrecanie ... Zapytałam na forum bo wiem że Terka na z tym jakieś doświadczenie od tego jest forum Ale dobra już nie będę pytać..
Witold usuwam się z forum A wam wszystkim kochane życzę powodzenia i jak najszybciej pozytywnych wieści :*
Nie miałam niczego złego na myśli. Mi gin. mówi, że do wszystkiego mam podchodzić spokojnie. Przede wszystkim do starań. I to miałam na myśli, a nie to żebyś się obrażała i odchodziła z forum.
Tak, masz rację, że jesteśmy tutaj żeby się wspierać. Ja miałam taki zamiar. Przykro mi, że wyszło odwrotnie.1cs z CLO