Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Jeju jakie sny!
A weź nic nie mów Jak się przebudziłam to leżałam na brzuchu, a poduszka cała mokra. Pamiętam nawet kolor balonu, którym się dławiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 10:38
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa wrote:Alegzi.. Dlawisz balonem no niezle! Polozylam sie po 23.00 wstalam przrd 8.00. Chyba za późno wstalam bo zawsze wstaje o 6.00 nawet jak do pracy mam później.☺
Czasem zbyt dużo spania jeszcze gorzej meczy niż mniejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Nie nie obrażam się Ale nie chce czytać żebym cieszyła się że mam jedno dziecko..bo co drugie już się nie należy? Ja rozumiem że niektóre walczą i pierwsze ja też walczyłam i mała i to bardzo zarówno przed ciąża jak i w ciąży.. I nigdy nie napisałam dziewczynom które już miały dziecko/dzieci żeby się cieszyły z jednego ..
-
panipuchatkowa wrote:Alegzi.. Dlawisz balonem no niezle! Polozylam sie po 23.00 wstalam przrd 8.00. Chyba za późno wstalam bo zawsze wstaje o 6.00 nawet jak do pracy mam później.☺
ej no to skoro tak to może być, że za długo spałaś ;p tzn. Twój organizm może tak odczuwać.
Co do balonu zapomniałam napisać, że był on bez powietrza. Wiecie, taki flak1cs z CLO
-
alegzi wrote:A weź nic nie mów Jak się przebudziłam to leżałam na brzuchu, a poduszka cała mokra. Pamiętam nawet kolor balonu, którym się dławiłam
Biedna-a jaki kolor mial? mi ostatnio sie śniło ze kłóciłam sie z byłym pracodawca bo po cos tam poszłam a on z gadka i obrażał mi małżeństwo moje i sie z nim powadziłamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Nie nie obrażam się Ale nie chce czytać żebym cieszyła się że mam jedno dziecko..bo co drugie już się nie należy? Ja rozumiem że niektóre walczą i pierwsze ja też walczyłam i mała i to bardzo zarówno przed ciąża jak i w ciąży.. I nigdy nie napisałam dziewczynom które już miały dziecko/dzieci żeby się cieszyły z jednego ..
Kto Ci napisał, że drugie Ci się nie należy? Nie pomyślałaś, że ktoś kto pisze, że super, że masz córeczkę, że masz się cieszyć robi to w dobrej wierze? Że ma to na celu podnieść Cię na duchu?1cs z CLO
-
Maleńka1592 wrote:Nie nie obrażam się Ale nie chce czytać żebym cieszyła się że mam jedno dziecko..bo co drugie już się nie należy? Ja rozumiem że niektóre walczą i pierwsze ja też walczyłam i mała i to bardzo zarówno przed ciąża jak i w ciąży.. I nigdy nie napisałam dziewczynom które już miały dziecko/dzieci żeby się cieszyły z jednego ..
Wez oddech kochana wierze ze nikt nie miał nic złego na myśli tylko żeby sie cieszyć z tego co już sie ma wiadomo ze masz prawo do większej ilości dzieci jeśli tylko tego chcecie-jak każda z nas tez jeśli będę miała wybór nie chciałabym jedynakaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 10:44
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Biedna-a jaki kolor mial? mi ostatnio sie śniło ze kłóciłam sie z byłym pracodawca bo po cos tam poszłam a on z gadka i obrażał mi małżeństwo moje i sie z nim powadziłam
Niebieski
O jeny to miałaś stresujący sen. Może wcześniej myślałaś o tej pracy jakoś zawzięcie i o proszę1cs z CLO
-
alegzi wrote:Niebieski
O jeny to miałaś stresujący sen. Może wcześniej myślałaś o tej pracy jakoś zawzięcie i o proszę
A gdzie tam wcale o niej nie myślę juz od dawna mam lepsze zajęcia ale fakt faktem niedługo sie tam pojawie po PIT bo bez sensu wysyłać poczta jal mam tam 5 minut
Co do snu-przynajmniej wiem jaka waleczna o małżeństwo jestem jak trzebahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Mąż mnie zmusza do picia wody bo ja bardzo malo pije musze to zmienić. Wietrze sobie pokój co jakis czas.☺
I dobrze robi! kawa odwadnia tak samo jak herbata czarna... Niby sie pije a jednak nie do końcahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Kto Ci napisał, że drugie Ci się nie należy? Nie pomyślałaś, że ktoś kto pisze, że super, że masz córeczkę, że masz się cieszyć robi to w dobrej wierze? Że ma to na celu podnieść Cię na duchu?
Zabrzmiało to mniej więcej tak
"Ciesz się że masz jedno dziecko bo my tu nie mamy wcale i się staramy i to by chociaż jedno miec A ty nie doceniasz tego co masz" -tylko ubrane w inne slowa -
terka wrote:A gdzie tam wcale o niej nie myślę juz od dawna mam lepsze zajęcia ale fakt faktem niedługo sie tam pojawie po PIT bo bez sensu wysyłać poczta jal mam tam 5 minut
Co do snu-przynajmniej wiem jaka waleczna o małżeństwo jestem jak trzeba
No pokazałaś pazurki
Pewnie Twoja podświadomość wiedziała, że za niedługo musisz się tam udać, więc spłatała Ci figla.
O jeny zapomniałam, że za niedługo PIT dostanę i trzeba będzie się rozliczyć. Jak ten czas leci... Pamiętam jak w zeszłym roku się tym zajmowałam, a tu już kolejny rok w plecy.1cs z CLO
-
Kobietki spokojnie forum jest po to żeby się wygadać , napewno nikt nie miał złych intencji .. ja sama od siebie tez Ci napisze ze masz wielkie szczęście ze masz już dzidzia na ziemi i jak najbardziej staraj się o drugie . Jeśli masz ochotę a da Ci to troszkę więcej spokoju to rob badania jak najbardziej spokojnie . Pisze Ci to osoba która pragnie dziecka i za pierwszym razem udało jej się ale niestety synek miał zes Edwardsa i zaledwie miesiąc tenu musiałam się z nim pożegnać ,
Co do znów Hmm dziewczyny wy to macie sny swoją droga patrzyłaś w senniki co znaczy balon ? Albo kolor niebieski ?;p może syn !;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️