Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleńka1592 wrote:Nie .
Zabrzmiało to mniej więcej tak
"Ciesz się że masz jedno dziecko bo my tu nie mamy wcale i się staramy i to by chociaż jedno miec A ty nie doceniasz tego co masz" -tylko ubrane w inne slowa
Źle pewne rzeczy brzmia jak sie je pisze a nie mowi. Wiesz o czym "mowie"https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:No pokazałaś pazurki
Pewnie Twoja podświadomość wiedziała, że za niedługo musisz się tam udać, więc spłatała Ci figla.
O jeny zapomniałam, że za niedługo PIT dostanę i trzeba będzie się rozliczyć. Jak ten czas leci... Pamiętam jak w zeszłym roku się tym zajmowałam, a tu już kolejny rok w plecy.
Ale świadomość dopiero doszła dzisiaj do mnie ze tam sie wybierać będę do końca lutego sie odbiera? Dobrze pamiętam? ja chce jak najwcześniej mieć to z głowy bo lubię zwroty dostawać a przydadzą się-wiadomohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Nie .
Zabrzmiało to mniej więcej tak
"Ciesz się że masz jedno dziecko bo my tu nie mamy wcale i się staramy i to by chociaż jedno miec A ty nie doceniasz tego co masz" -tylko ubrane w inne slowa
No, no rozumiem. Przepraszam jeśli to tak odebrałaś. Nie miałam niczego złego na myśli. Raczej chodziło mi o to, że trzeba cieszyć się tym co się ma tu i teraz. Życie jest zbyt krótkie na zamartwianie. Ja nie mogę od półtora roku zajść w ciążę, a staram się myśleć pozytywnie. Wiem ile krzywdy i cierpienia jest na świecie, że ludzie nie mają co do gara włożyć, więc nawet jakbym nie mogła mieć dziecka to jestem wdzięczna za męża. Drugiego takiego nie znajdę Każda ma zły dzień/tydzień. To jest normalne, ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać i podnosić na duchu. To był mój zamiar.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Mała_Mii wrote:Kobietki spokojnie forum jest po to żeby się wygadać , napewno nikt nie miał złych intencji .. ja sama od siebie tez Ci napisze ze masz wielkie szczęście ze masz już dzidzia na ziemi i jak najbardziej staraj się o drugie . Jeśli masz ochotę a da Ci to troszkę więcej spokoju to rob badania jak najbardziej spokojnie . Pisze Ci to osoba która pragnie dziecka i za pierwszym razem udało jej się ale niestety synek miał zes Edwardsa i zaledwie miesiąc tenu musiałam się z nim pożegnać ,
Co do znów Hmm dziewczyny wy to macie sny swoją droga patrzyłaś w senniki co znaczy balon ? Albo kolor niebieski ?;p może syn !;p
Ojejciu... Przykro ml bardzo z powodu straty... Robiłaś badania i wiedziałaś ze tak będzie? Czy zaskoczenie? Przepraszam ze pytam ale ja nie robiłam badan dlatego tak dopytuje terazhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:Co do znów Hmm dziewczyny wy to macie sny swoją droga patrzyłaś w senniki co znaczy balon ? Albo kolor niebieski ?;p może syn !;p
Niee, ale może się skuszę i sprawdzę
1cs z CLO
-
alegzi wrote:No, no rozumiem. Przepraszam jeśli to tak odebrałaś. Nie miałam niczego złego na myśli. Raczej chodziło mi o to, że trzeba cieszyć się tym co się ma tu i teraz. Życie jest zbyt krótkie na zamartwianie. Ja nie mogę od półtora roku zajść w ciążę, a staram się myśleć pozytywnie. Wiem ile krzywdy i cierpienia jest na świecie, że ludzie nie mają co do gara włożyć, więc nawet jakbym nie mogła mieć dziecka to jestem wdzięczna za męża. Drugiego takiego nie znajdę Każda ma zły dzień/tydzień. To jest normalne, ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać i podnosić na duchu. To był mój zamiar.
A jak sie ma tyle na głowie co ostatnio nasza Maleńka to juz w ogóle szkoda gadać... Nie trudno o nerwwy...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mała_Mii wrote:Kobietki spokojnie forum jest po to żeby się wygadać , napewno nikt nie miał złych intencji .. ja sama od siebie tez Ci napisze ze masz wielkie szczęście ze masz już dzidzia na ziemi i jak najbardziej staraj się o drugie . Jeśli masz ochotę a da Ci to troszkę więcej spokoju to rob badania jak najbardziej spokojnie . Pisze Ci to osoba która pragnie dziecka i za pierwszym razem udało jej się ale niestety synek miał zes Edwardsa i zaledwie miesiąc tenu musiałam się z nim pożegnać ,
Co do znów Hmm dziewczyny wy to macie sny swoją droga patrzyłaś w senniki co znaczy balon ? Albo kolor niebieski ?;p może syn !;p -
terka wrote:Ale świadomość dopiero doszła dzisiaj do mnie ze tam sie wybierać będę do końca lutego sie odbiera? Dobrze pamiętam? ja chce jak najwcześniej mieć to z głowy bo lubię zwroty dostawać a przydadzą się-wiadomo
Sen Cię uprzedził
Tak, do końca lutego. Ja też wolę załatwić te sprawy od razu, bo potem się jeszcze nie daj Boże zapomnij to lipka.1cs z CLO
-
terka wrote:Ciekawe czy jest fraza "duszenie sie sflaczałym niebieskim balonem"
Nie rozśmieszaj mnie Dobrze, że nie popiłam herbaty, bo może bym lapka jeszcze oplułaterka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Sen Cię uprzedził
Tak, do końca lutego. Ja też wolę załatwić te sprawy od razu, bo potem się jeszcze nie daj Boże zapomnij to lipka.
Ja tam nie zapominam. Ale im wcześniej sie pójdzie tym wcześniej i ma sie z głowy i szybciej zwrot leci i mniej kolejek!!!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Nie rozśmieszaj mnie Dobrze, że nie popiłam herbaty, bo może bym lapka jeszcze opluła
Podświadomość Ci zabroniła pic w tym czasiealegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:No, no rozumiem. Przepraszam jeśli to tak odebrałaś. Nie miałam niczego złego na myśli. Raczej chodziło mi o to, że trzeba cieszyć się tym co się ma tu i teraz. Życie jest zbyt krótkie na zamartwianie. Ja nie mogę od półtora roku zajść w ciążę, a staram się myśleć pozytywnie. Wiem ile krzywdy i cierpienia jest na świecie, że ludzie nie mają co do gara włożyć, więc nawet jakbym nie mogła mieć dziecka to jestem wdzięczna za męża. Drugiego takiego nie znajdę Każda ma zły dzień/tydzień. To jest normalne, ale jesteśmy tu po to żeby się wspierać i podnosić na duchu. To był mój zamiar.